Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • levant

    ko ga šiša. neš mu valjda dat svoju energiju. zaboravi na njega. radi po svom. on će ionako propast. kopa si rupu. samo treba imat strpljenja i čekat da u nju padne. to je sve.

    avatar

    19.11.2008. (11:45)    -   -   -   -  

  • skaska

    skopal si je on levantica faraonsku rupu, al rupa je rupa. no, da komentharishem post: je, lepo vreme kad se bor kitil s pravim orehima i lada keksima

    avatar

    19.11.2008. (12:00)    -   -   -   -  

  • grintavac

    Kako su mi dragi ovi prodavači magle iz socijalizma

    avatar

    19.11.2008. (12:41)    -   -   -   -  

  • file

    @levant - ma boli mene briga za njega i njegovu rupu, ali mu je tolika da je izazva ogromno klizanje terena, pa sad cila Hrvacka klizi u ..rac.
    @skaska - a sad svaku godinu triba imat bor u novoj boji...
    @grintavac - jel misliš na sanadera& patuljke ili na mene?

    avatar

    19.11.2008. (14:19)    -   -   -   -  

  • fulvus

    iz jedne krajnosti u drugu, od toga da si moral onak indiferentno ić na polnoćku do toga da ljudi dižu kredite za božićne darove. sredina treba. i ja, ko skaska, glasam za orehe i svilene bombone, i naranče ispod bora. i Bog nam daj mir božji.

    avatar

    19.11.2008. (15:47)    -   -   -   -  

  • levant

    o kriste. ne može jedan čovjek to sve izazvat. to radi i ostalih 4,5 milijuna stanovnika. svojom šutnjom, svojom indolencijom. taj stav : on je kriv je stav ja neću preuzet odgovornost. bemu!!

    avatar

    20.11.2008. (08:55)    -   -   -   -  

  • file

    @fulvus- ne može sredina, uvik potegne na jednu stranu...
    @levant - je levantice, skroz si u pravu, sto posto si u pravu. I ja tako mislin, ne znan šta mi je bilo ovaj put. Svi su krivi - osim mene! :)))

    avatar

    20.11.2008. (09:07)    -   -   -   -  

  • DJ Da Force

    Jesi ti počela stezat remen???
    Ja sam zaključio da mi hlače stoje dobro i bez remena, pa ga ne nosim zadnja dva tjedna! :-))))

    avatar

    20.11.2008. (10:50)    -   -   -   -  

  • čiovka

    I kod tebe Zeleni! :-)))

    avatar

    20.11.2008. (13:00)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    dobro kažeš...sječam se dobro kako bih bio sretan kad bih ispod bora našao naranču i čokoladu ''braco''...a sa bora me gledaju svileni bomboni,i mame...uzmi me...mzmi...popuštam, uzimam jednog, on se rastopi u ustima, jer je od šečera, a ja zamatam kamenčić u papir i mislim kako me mama neće skužiti....a znala je, jer je već drugo jutro umjesto kamenčića opet bio bombon...donio djed mraz...tako je govorila...a ja se ne sječam poljevanja, već bi kod mene u Sesvetama redovno nestajalo struje...a pravdali su povečanjem i ispadanjem sistema zbog žaruljica...puno ih je bilo....mo'šmislit...da bilo je lijepo, ali nebih da se moja djeca sječaju takvih stvari, i zato mi nije simpatičan potez dr.Ive...

    avatar

    20.11.2008. (17:21)    -   -   -   -  

  • file

    @DJ - ma što se tiče mog remena, Ivo-Grinč je skroz u pravu. Malo sam ga raširila. Mislim, prilagodila sam ga struku. I ne bi mi škodilo da ga stegnem. Kad bi mogla.:)))
    @čiovka - i kod tebe?:)))
    @Ribarnica - šalu na stranu, ono nije bilo dobro, ne želim ni ja svojoj djeci, ali ovo sada je otišlo predaleko. Da djeca misle da se Isus rodio samo zato da bi njima darove kupio u nekom trgovačkom centru, da kitimo gradove 2. studenog pa se ukrasi ofucaju do Božića... itd. Mislim da se stvarno izgubio duh Božića. A ovo sa Sanaderom nema puno veze s tim, samo se slučajno poklopilo. :)))
    Zaboravio si pusu. Pusa tebi! :)))

    avatar

    21.11.2008. (09:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...