Komentari

anarhijaweekly.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • praktikum

    Ja kupujem Gloriju (za tursku kavu), prema kojoj sam prije bila skeptična, ali zaista mi je do sada najbolja, nekad mi je super bila neka talijanska marka (zelenocrveno nešto, možda Cremcafe ili slično), ali im se pokvario ukus, ili sam ja subjektivna, ne znam... Uglavnom sad pijem Gloriju i zadovoljna sam. Dve žlice kave, žlica šećera, voda i to je to. Od ovih neturskih, pijem nescafe 3 u 1 classic, i tu i tamo nescafe vanilia:)

    avatar

    18.11.2008. (18:48)    -   -   -   -  

  • praktikum

    zaboravila sam napisati: najbolja kava koju sam ikad pila je neka koju mi je donijela kuma iz Njemačke, u kocki, ambalaža boje čokolade, ma predobra, ali da me ubiješ ne znam kak se zove:)))))

    avatar

    18.11.2008. (18:53)    -   -   -   -  

  • "ona koja zna"

    Čitam tvoj osvrt na kave i sl.stvari i nemogu vjerovati kak se bahato izražavaš,ko neki veliki znalac,a u naravi nemaš pojma.
    Jedino kaj možeš reči jekoja ti se sviđa po okusu ili ne,a ne dali je dobro ili nije.
    Raširi malo horizonte u životu i pazi kak se izražavaš!

    avatar

    18.11.2008. (20:45)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    suzette, hvala na komentaru - moram priznati da Gloriju nisam konzumirao, a ove 2u1 i 3u1 su mi preslabe doze; zapravo ako stavim dvije ili tri vrećice, onda su preslatke, a inače nema dovoljno kave - uglavnom, to nije za mene - uglavnom stavljam najmanje dvije žličice kave na šalicu i ništa ili vrlo malo nerafiniranog šećera+ minimum mlijeka.

    avatar

    19.11.2008. (00:15)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Mene je Glorija također oduševila i već je neko vrijeme redovito pijem.

    avatar

    19.11.2008. (01:03)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Jedino što nekako ne mogu, a da ne kažem - kava je bez cigarete kao i... ajde, sam smisli neku usporedbu, jer meni je ta kombinacija nezamjenjiva!!!!!

    avatar

    19.11.2008. (01:05)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    Zeleni Jakobs za tursku, Lavazza za besmisleni perverzni kućni espresso aparat koji sam dobila na tomboli, I Eliteova Kavica za tursku je bila super ali je davno nisam kupovala (ima li je još), a inače Nesica 3 u 1 plus vruća voda iz aparata (budući da sam locirana u otrovnom stanu na Vrbanima, kod frendice koja inače ne kuha pa joj špaher nije ni priključen na struju i plin...).
    Najbolja kava je bila jedna koju sam kupovala u Dubaiju, južnoafrička, ali kako više poslovno ne idem tamo a nemam ni pomot ne bi se mogla sjetit... :(((
    Ja toga poločem brdo, i vjerujem da ću ubrzo riknut od infarkta i taloga na jetri, ali who cares...
    Inače, oženjeni je super, hehehe... Ne komplicira, kao što kompliciraju slobodni koji ne znaju što bi. A i ja nemam potrebu išta očekivat ni planirat, na pameti mi je samo kako debrecinku složit u žemljicu i podmazat senfom... (mmmm.... one kobase na Cvjetnom! Sram te bilo, nisi valjda mislio da mislim na...)

    avatar

    19.11.2008. (13:57)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    Pokojnici i pijanci probat ću Gloriju; Elle Woods Gone Brunnette - jesam ti rekao za tipa! A i dobro si me podsjetila - baš imam nekoga u Dubaiju za dostavu kakve neuobičajene kave (ako (bogati) arapi ne znaju, onda tko zna)...

    avatar

    19.11.2008. (15:05)    -   -   -   -  

  • Daily Dropping

    op j jarmusch. jakobs gold prethodno dobro promuckato dvije zlicice kave + dvije secera, coffeemate (mlijeko u prahu) i kap-tri slatkog vrhnja, i jarmusch, i cigareta ali ne znam ja. RAŠIRI HORIZONTE :)

    avatar

    20.11.2008. (13:04)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    ok daily dropping, samo pripazi da mlijeko u prahu nije kinesko...

    avatar

    08.12.2008. (09:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...