Komentari

janjoblog.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • =

    E, moja Janjo, opet neka špara narod, neka špara sirotinja! Pa kaj ćemo uopće mi više šparat? Pa mi smo goli ko bogci, pa nam još oće božićnicu ukinit da si ne mogu ni pošten krmenadil kupit. A jahte? A ferariji? A satovi? A putovanja? Oće li oni tu početi šparti, dati to Šuperu u kasu, pa da narod more dobit božićnicu? Ili ćemo samo mi šparat da oni mogu kupiti više benzina za dulji put? Pa dokad više, mili rode? Dokad?

    avatar

    16.11.2008. (22:25)    -   -   -   -  

  • Rambo A

    Sa 3500 kuna božićnice, 2006.g., Ogulinska gradska uprava je bila rekorder u Hrvatskoj, u lokalnoj i državnoj upravi po visini isplaćenih iznosa. Baš me zanima šta će g.Zastupnik i g.Gradonačelnik ovaj put smisliti kako bi objasnili djelatnicima i javnosti zašto nema ni božićnice, ni domjenka ove godine. Sigurno će spomenuti da je to "nepotreban trošak". 2006.g. je bio i te kako potreban.

    avatar

    17.11.2008. (19:26)    -   -   -   -  

  • uskestaze

    ja to vidim ovako...oni u stvari brinu za naše zdravlje....delaju nam dvorane, biciklističke staze, rekreacijske centre i skijališta da bi se mogli rekreirat i razgibavat....e a to, mislim, rekreirat i razgibavat nemoreš puneg želuca i sa velikim trbuhom. Zato tuj upada premijer koji veli da nima niš od božićnic, niš od odojka i majoneze i francuske salate a bome poruči i Mijeti da nima niš ni od gemišti. Ajte vi lipo za Božić u dvoranu pa se lovite oko stupa i rekreirajte. Za zdrav duh u zdravem tijelu. Spremni!

    avatar

    17.11.2008. (23:19)    -   -   -   -  

  • .

    Da, da, tako i Tripalo brine za naše zdravlje pa predlaže gradnju još jedne dvorane. Super!

    avatar

    18.11.2008. (09:13)    -   -   -   -  

  • Pesimist

    Dr. Tripalo je još jedna od neoprostivih promašaja ove aktualne politike HDZ- u Gradu. Taj čovjek bio je sredstvo za nogiranje dr. Plavljanića iz Bolnice i Ogulina, jer je, navodno, Plavljanić bio Bananin igrač. Malo jutri. Plavi je bio Bananin igrač utoliko što je bio na listi SDP-a, a on nije imao pojma o SDP-u i nikada nije bio u članstvu, a niti u prostorijama te stranke, niti ga je zanimala politika niti u užem niti širem smislu. Imao je određnih propusta u radnom vijeku, ali tko ih nema. No, da je prihvatio ponudu najvećeg Mentora u Gradu i učlanio se u HDZ ništa mu se ne bi dogodilo. Rezultat se zna: Plavi nije htio u HDZ-a , ali se našao dr. Triapalo koji će za HDZ nastupati kao šef kirurgije i još član Poglavarstva. Zamislite, koja ličnost! I kao što je već napisano na ovim blogovima, taj čovjek je najviše zadužio Hrvatsku na povećanju nataliteta i na pokušajima povećanja nataliteta. Ugledni je pohađatelj nedjeljnjih misa i procesija, još čekamo da mu se na čelu pokaže stigma kao tajnovitom Sudcu, ali uvjeravam vas da bih i ja totalni laik lako mogao postići prolijevanje krvi za čela ili kojeg drugog organa, u obliku križa

    avatar

    18.11.2008. (14:00)    -   -   -   -  

  • BB (Bez Bloga)

    Janjo, već sam dosadan, ali, kako god okreneš, pišeš neku vrst’, nazovimo je, OG e-povijesti.
    U uvijetima očajne društvene i ekonomske svakodnevice, ovakav tip humora više je nego potreban.
    Obzirom da se puno govori o recesiji i depresiji, nadjoh prikladnu definiciju:
    “Recesija je kad tvoj susjed izgubi posao, a depresija je kad ga ti izgubiš”.

    avatar

    18.11.2008. (15:46)    -   -   -   -  

  • Sir i vrhnje

    Ljudi moji jednog dana sretoh osobu fascinantnu tu. Janja je bila blijeda, izgledala je kao da je izgubila deset kilograma u ovih tjedan dana. Kad me je ugledala, htjela je nešto reći , ali je presiječe žestok napadaj kašlja. Užasno sam se preplašio, nikako nije prestajala kašljati. Janjo moja u venama ti teče Drina, ostavi se tog nikotina. A za PMS tvoj, nema lijeka bojim se.

    avatar

    19.11.2008. (12:03)    -   -   -   -  

  • JANJO

    Sir i vrhnje, ti si Medaljunko iz prošlih izbori, valja si se vrnil delat nazad, samo delaj, al neš više pri meni. Opri si blok pa piši kaj češ, a moreš i prominit špic-namet, opet ču te pripoznat, zač si glup ko tuka!
    Ogulinski se ne veli vrhnje, van skorup, a po Hrvackem se ne veli sir i vrhnje, van se veli sir i vrhnja!
    Kad naučiš divanit ili na Hrvackem ili na Ogulinskem, onda se javi sa komentum, a sve kaj dojde od tebe potlje oveg mojeg divana, brišem!
    Pripazi doma na svoju ženu, zač vidim da si muški šovinisti i pitaj dal kaj treba od tebe !
    Ajde bok!

    avatar

    19.11.2008. (17:19)    -   -   -   -  

  • Pesimist

    Ovaj kaj sebe nazivlje Sirom i vrhnjem, trebal bi biti malo mudriji ako bi til bit humorističan, a ja sam ga odšajcal da je smišan, a to nije isto. Dakle, osim kaj je smišan(prevedi:glup) on je i zločest. Razmišljajući ka reka teče njegovim krvnim žilam, setih se da bi to mogla biti Đula i to ova iza brane na Bukovniku pa do ponora ispod Kaštela,puna otrovi i dreki, a kad ti je krv zagađena onda ti je i karakter takav.
    Čitam na drugi blogi da se vrnila legendarna Fran, a sad kad sam nabasal na ova Sir..., čini mi se da su brat i sestra

    avatar

    19.11.2008. (23:16)    -   -   -   -  

  • fran

    Nisam se mislila javiti ali na znanje: niti brata niti sestre nemam (nažalost). A vidim da svi og blogovi vole drugoga pikati, ali o sebi čuti? Sve što je zapravo jedna od istina i nije u skladu s naumom autora-vlasnika ( tu i tebe ubrajam jer si ON, a ne ONA) samo brišete. Po ugledu na ogulin. Slavno! Od svih vas. Što se toga tiče kapa dolje maksu. Janjo pročitaj si na maksu što sam ti pisala o imenima pa se drži "tega". Samo za tebe:
    ajd bog

    avatar

    20.11.2008. (07:43)    -   -   -   -  

  • x

    Janjo, ki je vrag zašal vate.Po veli se škralup.Bar se tako divanilo dok sam ga ja jil.

    avatar

    20.11.2008. (09:02)    -   -   -   -  

  • JANJO

    Pa ki je vrag s timi bloki, niki mi krade kaj ja denem na svoj blok, lipo sam Ti se zafalila i lipo napisala da bi rad da zajde naš divan med nas i sad tega ni nigdi,, sad nemorem isto tako složit kaj prvlje, vrag i bloki, i Franci sam odvrnila da se neću pravdat sa gorjim neg kaj sam ja, i tega sad ni!
    Samo ću dodat za nju, da sam žensko i da nikad nebi rada bit muško.
    Ajde bok!

    avatar

    20.11.2008. (14:06)    -   -   -   -  

  • Marija

    Fran, " .. a o sebi čuti " pretpostavljam da ste imali namjeru napisati šuti, a ispravno bi bilo " a o sebi šute".
    Janjo, pišite, osjećam iskrenost i spontanost u Vama, nemojte ništa "skidat" Vi uvijek nađete prave odgovore!
    Sretno!

    avatar

    20.11.2008. (15:23)    -   -   -   -  

  • Ive

    Evo ti vraže na! Taman kad sam mislil da se Janjo upicanila, kad ona - propušila! I to zač? Iz inata onim najvećim pušioničarima koji mislidu zabranit pušenje! A znaš li ti Janjo, kadi je najveća pušiona u Rvackoj? U Saboru! A u Ogulinu? U gradskoj većnici! I zato, Janjo, pamet u glavu, čiku van uz čub, a ako ti se već puši, usreći svoga Mijetu. I on i ti bit ćete puno zdraviji, a oni pušioničari - bolesniji i siromašniji!
    A kaj se tiče ovi tvoi sir i vrhnji (il škralupa, kako oćeš), frani i drugi, pa neka ji, kaj ti oni smetaju. I pušioničari imaju pravo glasa!

    avatar

    20.11.2008. (16:49)    -   -   -   -  

  • Joka

    Živio HDZ bar će bit banana

    avatar

    22.11.2008. (20:31)    -   -   -   -  

  • JANJO

    Franca, izbrisla sam ti koment, zač ni red da komentiraš ono kaj je na drugi bloki, pri meni! Dal ti imaš kaj za reč ili samo ometaš?
    Opri blok pa piši i briši kaj češ!

    Ajde bok!

    avatar

    24.11.2008. (16:23)    -   -   -   -  

  • fran

    Fala janjo što ne propuštaš moj odgovor Mariji. To govori o tebi .......

    avatar

    25.11.2008. (07:28)    -   -   -   -  

  • fran

    I još nešto Janjo! Nisi naučila da se o imenima ne raspravlja i ne prekraja???? Ne znaš ni prepisati? fran - s malo f. Daj barem to nauči, nije bar to teško! Ili jeste?

    avatar

    25.11.2008. (07:31)    -   -   -   -  

  • JANJO

    Franca, aj malo projdi na Fatamorganu, vrnil se je i već je tri posta napisal, a da tebe tamo ni! Slabo delaš svoj posal!
    Ajde Bok!

    avatar

    25.11.2008. (14:04)    -   -   -   -  

  • Joka

    janjo daj napiši nešto već je dosadno

    avatar

    04.12.2008. (20:25)    -   -   -   -  

  • fran

    Dragi JANJO, nauči da se Bog piše veliki B, a bok je dio tvoga tijela pa se iz nepoštivanja piše s malim b. Pozdrav Bog zamjenjuje (s)zbogom kao skraćenica,
    Ajde Bog

    avatar

    11.12.2008. (07:15)    -   -   -   -  

  • JANJO

    Jooooooooj Franca pa kaj je tebe zelo valja, ki veli da da ja na kraju spominjem Boga, pa kaj jedina ti nimaš u glavi ni tuliko uma da razumiš kaj ja to na kraju rečem i zač?
    Ajte bok, pozivljem sve kaj bi metali koment na moje bloke na " bokanje " da "bokaju" jerbo i ja bokam ( tučem ) !
    A kaj se dobreg Boga tiče, nemoj nas ti Franca z njim strašit, ja neznam kadi si ti i ku veru ispovidala, ali Janjo je vavik učila i znala da je Bog svemoguć i da je Bog ljubav !
    Vidi mi se Franca, da ti i ja nimamo istega Boga, moj je velik i dobar, pravedan i milostiv a tvoj se stalno ništo nam grozi i prigovora!
    Ajde bok, ako imaš ščim !

    avatar

    11.12.2008. (14:11)    -   -   -   -  

  • JANJO

    i još ništo, ja sam žensko, JANJO, na jednem mojem bloku imaš o tem imenu, u potpunosti hrvacko ime, manje od 10 žen u celoj Hrvackoj nosi to ime, a muško nebi tila bit za niš na svitu a kamo li da minjam kako bi mi ki put pasalo !
    Ja sam Draga JANJO!
    Ajde bok, još ki put ako imaš ščim !

    avatar

    11.12.2008. (14:34)    -   -   -   -  

  • fran

    Dragi JANJO, to i ja velim! Sa malim "b" i "k" na kraju! Naučila si nešto. Konačno!

    avatar

    12.12.2008. (07:15)    -   -   -   -  

  • .

    Fran, kaj ti imaš zadatak pisat komentare odma u jutro iza 7 čim dojdeš na posal? Inače te ni, valjda po noći ne moreš doma na internet jer je skupo?

    avatar

    12.12.2008. (14:27)    -   -   -   -  

učitavam...