Komentari

kecholand.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • skladateljica snova

    To je čovjek kojem se divim, i mislim da ga je sam Bog poslao... kako bi nas pokušao spasiti... kako bi sagledali život i vratili mu iskonske vrijednosti.
    Osmjeh ti ostavljam :-)

    avatar

    16.11.2008. (13:37)    -   -   -   -  

  • Santea

    Sa crkvom nisam posvađana,ali nismo baš ni na TI,imamo svoj neki zamrznuti stav.Vl.Zlatka nisam nikada slušala uživo,ali znam tko god da je iz njihovih usta su samo riječi hvale izašle.Možda se i ja jednom nađem na njegovoj propovijedi.
    Suza se nikada ne smije sramiti
    Pozdrav veliki ostavljam

    avatar

    16.11.2008. (14:32)    -   -   -   -  

  • Dan poslije...

    zalosno je sto crkva danas sve vise se druzi sa politikom, a sve manje sa vjernicima. Pomolim se doma, jer doci u crkvu nije isto sto i nekada.. jednostavno sve je drugacije, i pitam se sto tu vise ima smisla. Ostavljam pozdrav,i hvala na preporuci i krasnoj slici za moj blog :)

    avatar

    16.11.2008. (19:21)    -   -   -   -  

  • skladateljica snova

    Naravno da me ne smeta, počašćena sam.
    Riječi koje si danas ostavio na mom blogu ostavile su u meni dubok trag.
    Izgubiti nekoga za koga bi mogao istog trenutka umrijeti je nenadoknadiv gubitak. I znam da je u tebi nemir, a neobično sam sretna što ti moje riječi nude bar malo mira.
    Poginuo mi je najbolji prijatelj, ako želiš, pročitaj post koji sam napisala 1.11.2008. godine, i kad god se njegova majka i ja sretnemo, prvo što mi kaže je: Tako je moralo biti. Koliko li snage ima u toj ženi, ona tješi mene, a ja sam tako slaba i suze mi ispune oči.
    Tako bi jako željela da i ti, jednom, prihvatiš njegovu smrt kao ona. I da vratiš svoj unutarnji mir... ili bar dio njega.
    Želim ti spokojnu noć. :-)

    avatar

    16.11.2008. (22:05)    -   -   -   -  

  • jos jedan blog jedne studentice

    Nikad nisam bila u prilici slušati Vl.Zlatka Sudaca,a voljela bih,u crkvu sam i ja prestala ići i nisam išla jedno vrijeme,i sad me opet ono nešto neobjašnjivo privuklo i idem. Ostavljem Vam topli pozdrav iz maglovitog grada na rijeci Dravi.

    avatar

    16.11.2008. (22:26)    -   -   -   -  

  • Dan poslije...

    sto se tice slike, mislim da je predivna, svaki put mi je sve ljepsa, i zadnja verzija mi se zaista svidja, volim takve stvari i opet cu ih nazvati umjetnosti :) . Sto se tice bloga mog na engl.naravno da se neljutim, i zahvaljujem na tome :), a slikica okeca je predivna :) bas mi je super tako zelena, spremila sam si tu slikicu :) .. pozdrav ostavljam :)

    avatar

    17.11.2008. (02:15)    -   -   -   -  

  • Dan poslije...

    sad sam pogledala tu verziju na engl.i odusevljena sam :). E sad bih ja voljela znati kako se moze staviti ta verzija i na engl. , tj.i da kod mene bude isto tako nesto ?

    avatar

    17.11.2008. (02:21)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    Evo i mene prijatelju :) kao prvo hvala što si me stavio u boks sa strane, počašćena sam :) i što bi mi smetalo? baš si simpa :) a sad o temni, Vl Sudac je karizmatičan čovjek, ličnost, mnogima to smeta, jer ima dar, mnogo njih nema...
    Nadam se da si dobro, iako znam da ti je teško, ali mora se naprijed :)
    Ja se vratila s otoka, sretna, zadovoljna i pomalo umorna, jaoooooo nisam znala da su masline tak komplicirane :)
    pusa

    avatar

    17.11.2008. (14:23)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    maaaa tebe treba istuć hehehe
    ma naravnoooooooo da mi ne smeta, što bi mi smetao divan prijateljski odnos
    tako ja to vidim i tebe i rančericu puno pozdravljam i vjerujem da ćemo se sresti na vašem ranču :) rado ću vas posjetiti eto :)) od srca to kažem
    divni ste oboje :))

    avatar

    17.11.2008. (16:51)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    i puse uvijek prihvaćam od dragih osoba :))) i šaljem i ja tebi i tvojoj rančerici :)))

    avatar

    17.11.2008. (16:54)    -   -   -   -  

  • Marija Beljan

    hvala na iskrenosti, hrabrosti , čovjeku je lakše kad vidi da nije sam i nije manje dobar ako se nalazi u raskoraku sa onim što zna i što je učio i što iz raznoraznih razloga ne čini. Očito da svi trebamo vrijeme, da ponovo osjetimo poziv.

    avatar

    17.11.2008. (17:45)    -   -   -   -  

  • Helena iz središta srca

    jako dojmljivo i ja bi zaplakala s vama
    prvo, blizu je Dan Vukovara, točnije, cijeli je ovaj mjesec - mjesec Vukovara
    na mom prozoru još od Svih Svetih svjetluca lampaš za sjećanje, koje u meni ne prestaje
    a i hoću da živi moje sjećanje

    velečasni Sudac svojim potencijalom prelazi neke čvrsto određene i zadane okvire, ali ništa i nitko nije slučajno u Crkvi pa ni on, on je upravo ona iskra koja je pokrenula karizmatski pokret duhovne obnove u Hrvatskoj.

    sa svećenicima njegove generacije Crkva je jako promijenila svoje lice, a sve ima svoje dobre i manje dobre strane pa zato treba gledati cjelinu!

    srdačan pozdrav do postanja!

    p.s. hvala na posjeti i jako je lijepo ovdje kod vas, bogato duhom, stvaranjem i vjerom, i to vjerom prirodnom kao što je disanje i nemojte dopustiti da vam vjeru nešto ili netko oslabljuje, bilo bi šteta.

    avatar

    17.11.2008. (20:31)    -   -   -   -  

  • Poezija na crno

    hejjjj!!!! evo menee nakon dosta vremena hvala sto me oslovljavas sa najdrazom blogericom premda mislim da ja to vise ne zasluzujem i mislim da ta "titula" treba nekom drugom zapast.nisam se ni zaljubila niti udala niti rastala stovise ovih mjeseci nemam sreće u ljubavi i sve mi ide nizbrdo jedino je skola u redu i nemam vremena za pisanje premda se skupilo jako puno pjesama i tako vidim da si mi ostavljao dosta komentara hvala ti na tome i vidim da ti je blog postao jako popoluaran sve vise citatelja to sam ti oduvijek zeljela mislim da ja vise nemogu ovo pisati ili mogu ne znam vise ni sama reci mi ti sto da napravim trebam li odustati ili...
    vise ne znam kojim putem da idem eto pocinjem pisati pjesmu nadam se da cu u skoroj buducnosti ostaviti jedan post samo za tebe i za moje najvjernije citatelje a do tada lijepi pozdrav ti zelim i nemoj misliti da sam se udala hehe ja sam jos premlada za te stvari, a ocito toga nece biti jos dugooooo dugooo hehe ali treba nastaviti zivjeti.....

    avatar

    17.11.2008. (21:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...