Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Dnevnosvjetlo

    Mačak je preeeee sladak.Je li tvoj???

    avatar

    15.11.2008. (09:05)    -   -   -   -  

  • borut

    Vesna
    uvjerena sam da me vecina mojih poznanika, a i prijatelja smatraju snaznom osobom, covjekom izuzetne snage volje...
    Prijatno je saznanje da o tebi dobro misle i ne zelim ih razocarati. Mozda sam u nekim situacijama, u onima u kojima imam mogucnosti mijenjanja ustrajna, ali tamo gdje su stvari daleko od mojega utjecaja...ponasam se kao noj.
    Najvise volim biti u svome udobnom domu punom svijelta i zraka, okruzena dragim osobama, svojim cvijecem i svoje dvije macke, zivjeti u trenu punom radosti... To je za mene bogatstvo i ne mogu ga zamjeniti nikakvi dragulji, novci, zlato i raskos. Nista sta se novcem dosjeci moze.
    Svi govore o svijetskoj gospodarskoj krizi, o potrebi mijenjanja poredka....Ne bojim se, ja sam kapljica u moru i kako vecini tako i meni ali...mobing...kako ce se tek sada na brzinu jos vise obogatiti oni sto su doveli do ovakvog stanja.
    Koliko ljudi ce se naci bez posla, a oni koji ostanu bice jos vise izkoristavani i sve ce dozvoliti da se ne bi nasli u situaciji svojih bivsih kolega...
    Ne razmisljam o prvima, zalije mi je ovih drugih. Tuzno je bilo vidjeti, ljude koji su bukvalno napustali svoja radna mjesta, sa kartonskim kutijama u kojima su se nalazile osobne stvari, fotografije i predmeti kojima su krasili "svoja" radna mjesta na kojima su provodili svo svoje vrijeme osim, prosjecno, 20 min dnevno sa obitelji. (po nekakvim svijetskim mjerenjima)
    Njihova obitelj bio je kolektiv koji je zivio u mjehuricu od snova o vaznosti i poslastvu svoga posla.
    Puuuuuf pukao je mjehuric. Sa svojim kartonskim kutijama vracaju se svojim obiteljima sa kojima su bili povezani fotografijama i telefonskim razgovorima.
    Pitam se sta je cijena, sta vrijednost, ekvivalnta vrijednost, trajna vrijednost....
    Odgovor je kako kada i kako za koga, a svijet ide dalje i sve se mijenja i sve se vraca.
    I tesko mi je vidjeti macke pored smeca, iako su one, vjerovatno sasvim zadovoljne.
    Moj macak cuva moje blago. Sanduk je prepun slika, napola uredjenih i nikada zavrsenih albuma. U ovom sanduku se nalaze dokazi da smo i mi dio povjesti. U njemu se nalaze slike iz nekoliko gospodarskih sistema, nekoliko politickih sistema i bivsih drzava.

    avatar

    15.11.2008. (12:40)    -   -   -   -  

  • bib-rista

    kako se stavljaju slike na blog

    avatar

    15.11.2008. (12:46)    -   -   -   -  

  • suzi q.

    pozdravljam ovu lijepu mačku

    avatar

    15.11.2008. (18:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...