Komentari

neolina.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • dordora2

    Huh, benti raspored, a gdje je pola sata meditacije za stjecanje unutarnjeg mira?
    To si propustila a neophodno je za savladavanje stresa..

    avatar

    14.11.2008. (22:27)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Ne treba ništa od svega toga. Ono što treba je dobra volja pa možeš obavit tri puta više od navedenog i još ti ostaje vremena izvalit se na kauču i sanjarit;-))

    avatar

    20.11.2008. (12:35)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Hehe, tako nan nekako i dođe, ne znan di je nestalo vrime za ništa ne radit ?

    avatar

    20.11.2008. (19:34)    -   -   -   -  

  • slavonka_31431

    a je naporan raspored, umorila sam se citajuci to, a ne radeci sve to istovremeno. jabuke jedem, banane, narance isto jedem, vodu pijem, pivo i vino takodjer, zube perem, citam novine, setam, u kontaktu sam s familijom i prijateljima....eto postujem pravila rasporeda:) pozdrav iz cepina!

    avatar

    20.11.2008. (21:55)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    duhovito i istinito. dalo bi se još toga dodati čime nas "stručnjaci" bombardiraju svakodnevno, ali i ovako je poanta snažna. BRAVO !

    avatar

    21.11.2008. (08:23)    -   -   -   -  

  • Đus

    "treba ovo, treba ono..."
    treba sve i svašta, samo se nitko nije sjetio u to ubaciti ništa humano, smisleno i zdravorazumski.
    npr.- treba ostariti dostojanstveno, a ne glumiti djevojke i mladiće iza 40-te.
    TREBA BITI NORMALAN. to je, čini mi se, najveći izazov danas.
    pozdrav!

    avatar

    22.11.2008. (14:07)    -   -   -   -  

  • boco san

    Ma samo da poželim laku noć ...pusa bodljikava :-))))

    avatar

    24.11.2008. (00:40)    -   -   -   -  

  • boco san

    Nisam stigla sinoć pročitati tvoj post , pa sam sada uzela onaj 29 sat da to stignem obaviti . dok mi je Finica u krilu ja balansiram livo i desno, između postova i zaostataka i sve mi se čini da ću završiti na kraju u Holivoodu ako ovako nastavim sa filmićima glavnu ulogu istina ima ona , a Bodljica nek si misli . Post me je oraspoložio i razvedrio i na tome ti hvala ...pola sam pročitala sjedeći jedan dio jureći u WC stavit nabrzaka maskaru za ne dobit bore od smijanja, onda sam završila na sjedalici di car ide pješke , ajde i on se mora umorit da dođe do tog cijenjenog prestolja e tako sam ti i ja iako nisam carica , onda opet juriš ...normalno oprala sam ruke osušila ..zgrabila Finicu opet u krilo i nastavila čitat , jel vidiš koliko toga si mi dala za učinit aaa . Čitam tvoj post i potom komentare i vidim mi na kraju , e mislim si kada sam ja to tebi zaželila laku noć ...eto vidiš i rutina radi svoje ajme meni ...uglavnom da svedem sve na jedno mjesto ispred ekrana
    tko će stić sve to , ali samo ti pij vino bilo i crno i pivo i jogurt i sve što ti padne napamet jer jedino tako možeš najtreznije razmišljat i ostavit veliki optimizam a to je najbolje u ovom tvom postu koji me je nasmijao pa do suza ..eto čak sam morala po toaletni papir i potrošit cijelu rolu , prohodat , al sam se izđiravala , ali neka fala ti za smješak koji si mi izvukla upravo danas ...pusa i veliki zagrljaj evo od mene potrošenih ali ne uzaledno pet minuta na dragu nam prijateljicu :-))))))) Ispunila sam kvotu za tebe po pitanju komentara za sljedećih 10 dana ako budeš imala vremena pisat između pranja zubića , brisanje poda, i svega onog tamo gore na tvom postu :-))) Laka ti noć , nadam se da imaš vremena ubit oko u onih 3 sata .....la la la la fu fufff

    avatar

    24.11.2008. (23:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...