Komentari

k0lik0truda.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • walkingcloud

    Uf. potpuno mi je poznat osjećaj., i taj ponovni početak., i ja si poklanjam poklone za zakašnjele prigode, da se udobrovoljim..znaš, mislim da živimo u Africi, u nekom siromašnijem plemenu., ne bi se ovako osjećali, ni izležavali, ni vračali na početak..., no, nažalost ta spoznaja meni ne pomaže uopće.

    avatar

    15.11.2008. (16:14)    -   -   -   -  

  • Zamojac

    draga moja, ispada da sam ja jedina kojoj ne lažeš ;) ako lažeš svima, a one koje ne spominješ, nije ti do njih ni stalo... daklem.. do mene ti je stalo... daklem meni ne lažeš ;) nego... a šta da ti kažem nego da te u potpunosti razumijem i znam sve... a dal ljubav ima ili nema granice?! a pogledaj mene pa sama zaključi..... velim da se udajem, a ljudi oko mene padaju u nesvjest ;) Pusa.

    avatar

    15.11.2008. (16:45)    -   -   -   -  

  • truditi se..

    @ walkingcloud mislim da bi imala veci osmijeh da zivim u Africi. Niti bi znala za globalne probleme niti bi ti problemi bili moji! Imala bi svoju obitelj i stovala bi njih, sebe, imala bi iskrene prijatelje koje nije iskvarila tehnologija i zelja za novcem.. i prestala sam se izlezavat i HVALA ti sto si mi napisanim pomogao! kiss

    @ Zamojac sto bi tebe lagala :-D vidis da ja ni ne stignem rec sto zelim a bez najave padam u nesvijest :-P u svakom slucaju.. znas i razumijes me i hvala ti na tome!kiss

    avatar

    15.11.2008. (18:58)    -   -   -   -  

  • skladateljica snova

    Teško.... najvažnije je da prestaneš sebi lagati. Dogovori se sama sa sobom i odredi put.... a ako znaš put, niti jedan cilj nije nedostižan.
    Zagrljaj podrške i osmjeh ti ostavljam :-)

    avatar

    16.11.2008. (16:57)    -   -   -   -  

  • assilletta

    Ovoga tjedna sam svakoga dana ispocetka pocinjala "od danas ce biti tako".
    I ja sam u toj nekoj čudnoj fazi nezadovoljstva a nikako da nađem volju i način da to promijenim. Jedino što je sa zdravljem uglavnom OK.
    Ja mislim da ima granica. Al zašto ih tražiti...
    Ciao!

    avatar

    17.11.2008. (12:44)    -   -   -   -  

  • walkingcloud

    Početi ću od sebe:...opet se izležavam.., pa sam se sjetio tebe :: ..Prestani se izležavati!:))
    Šaljem ti malo dobre energije, sebi ne uspijevam;)
    Možda tebe motivira

    avatar

    18.11.2008. (23:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...