Komentari

jedvagenij.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Tri Pojma

    e, dragi Ivo (mislim, pravi Ivo), izgleda ću stvarno početi printati tvoje postove jer ako još malo stegnem remen, zaista neću imati za WC papir (ili mi u tom slučaju neće ni trebati?) ;)

    avatar

    16.11.2008. (09:19)    -   -   -   -  

  • ms

    dragi ivo, da, da ti, imenjački ivo, mislim da tvoje neozbiljno sprdanje nikako ne može pomoći u prosvjetljivanju naroda koji uopće nije svjestan da je došla voda do grla . poruku orginalnog ive moraš širiti revno i s ozbiljnošću dostojnom situacije.
    evo, npr, ja! ja otvoreno priznajem da nisam bila svjesna krize sve dok to dr. ivo nije izustio! ja sam mislila da kupujem hranu na ameriken zato što je to moderno, jer se to sad nosi a moj minus sam prihvatila kao kolektivnu povlasticu u kojoj uživa većina hrvata. to kaj mi plaća kasni i po nekoliko mjeseci ,meni se činilo normalnim jer rad oslobađa čovjeka, sve ostalo je nebitno.
    recimo, moja baba je mislila da joj penzija iznosi osmamsto kuna jer to bog tako hoće i jer je isus rekao da trebba živjeti skromno a neobično je raduje kad joj uruče opomenu pred iskapčanje jer petrolejka evocira uspomene iz njene mladosti.
    mi pojma nismo imali o ovome! i zato ti našem ivi hvala.
    plašim me pomisao da sam mogla okončati ovozemaljski život u jebenoj zabludi!

    avatar

    16.11.2008. (22:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...