Komentari

harisma.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Gregas - the Sucker!

  What!?

  avatar

  14.11.2008. (09:07)    -   -   -   -  

 • ega

  Kako zaraditi novac?? POZDRAV SVIMA!

  Za ovo sam saznao sasvim slučajno od prijatelja koji je. prije otprilike 3 tjedna pretraživao newsgrupe i naišao

  na članak sličan ovome u kojem je pisalo da možete zaraditi na
  tisuće kuna u samo PAR TJEDANA i to sa nevjerovatno malim ulogom od samo 20 kn! Pomislio sam kao što bi i većina pomislila da se radi

  o nekakvoj muljaži i prijevari,jer u današnje vrijeme to zvuči
  predobro da bi bilo istinito. Kako god on je zaradio. U tekstu je pisalo da pošaljete 10 kn(papirnate) svakoj od 2 imena i adresa koje su bile u tom članku. Zatim stavite svoje ime i adresu na kraj popisa na #6, te pošaljete taj članak na najmanje 200 newsgrupa. (Ima ih možda i više od 24000,uglavnom). Odlučio sam pokušati. Uložio sam 20 kn,i čekao. I POGODITE ŠTO!?... u roku od 6-7 dana, počeo sam dobivati novac i to poštom! Bio sam malo zaprepašten! Pomislio sam da će s tim biti ubrzo gotovo, ali novac je zapravo neprestano dolazio. U mom prvom tjednu, zaradio sam čak oko 100 kn. krajem drugog tjedna zaradio sam ukupno vise od 1100 kn! u trećem tjednu imao sam preko 10 000 kn i sada zarada nevjerovatno raste. Ovo je sada moj 5 tjedan i moja dosadašnja zarada je malo više od 26,200 kn a novac još dolazi. To sve sigurno vrijedi 20 kn, i 2 markice!! Sada cu Vam objasniti na kojem principu ovaj sistem radi i još važnije, ZAŠTO radi... Osim toga, pobrinite se da imate isprintanu kopiju ovog članka SADA,ili kasnije spremite na računalo. tako da bi mogli provjeravati neke informacije ukoliko ih zatrebate. OBEĆAJEM Vam i garantiram Vam da ako točno pratite moje upute,i ako budete pošteni zaradjivat ćete sve vise novaca u tako kratkom periodu.Vjerujte mi!!! SAMO NASTAVITE ČITATI DALJE DA BI STE DOZNALI KAKO OVO RADI!!!

  Prijedlog: Pročitajte ovu cijelu poruku pažljivo! Slijedite jednostavne upute i gledajte novac kako dolazi!Nije prijevara.Vjerujte mi,što vas košta!. Sve je legalno. MOLIM VAS, VJERUJTE MI, ŽELIM VAM DOBRO i DA NARAVNO I VI ZARADITE KAO I JA,jer to je "lanac" da pomognemo jedni drugima,da svako zaradi,svatko je na dobitku. !!! A, Vaš je ulog samo 20 kn (Plus poštarina na samo 6 kuverti...samo jednom...bez ponovno slanja pošte) VAŽNO: Ovo nije prijevara; nema lažnih obećanja; nije ilegalno; i 99% nije riskantno - stvarno funkcionira! Ako je odanost slijedećim uputama, dobivat ćete velike prihode. SAMO NASTAVITE ČITATI!! MOLIMO VAS slijedite ove upute TOČNO! Ovaj program ostaje uspješan radi ISKRENOSTI I POŠTENJA sudionika. Molimo Vas nastavite njegov uspjeh pažljivo prateći i poštujući upute te naravno da budete pošteni i nastavite taj lanac pisama. Sada ćete postati dio Poštanskog poslovanja. O ovom poslu Vas proizvod nije čvrst i opipljiv, on je usluga. Vi ste u poslu razvijanja Poštanskih lista. Mnogo udruga rado plaća velike svote novca za kvalitetne liste. No ipak, novac od tih lista je sekundaran prihodu koji se zaradi od ljudi kao što ste Vi i ja koji traže da ih se uključi u tu listu. Ovo su 4 koraka do sigurnog uspjeha:

  KORAK 1: Nabavite 2 odvojenih papirića i napišite slijedeće na svaki papirić "PLEASE PUT ME ON YOUR MAILING LIST" Sada uzmite 2 novčanice od deset kuna i stavite JEDNU u SVAKI od 2 papirića tako da se novčanica ne može vidjeti kroz kuvertu,probajte kupiti plave kuverte ili tako neke kroz koje se ne može vidjeti, (radi sprječavanja krađe),i stavite ih 10 kn u tamni papir zbog poštanskih lopova,da spriječimo krađu. Zatim, stavite jedan papirić u svaku od 6 kuverti i zatvorite ih. Sada bi ste trebali imati 2 zatvorene kuverte, svaku sa papirićem na kojem je iznad napisana fraza, Vašim imenom i adresom, i 5 kn novčanicom. Ono što Vi radite je da stvarate uslugu. OVO JE SIGURNO LEGALNO! Vi zahtjevate zakonitu uslugu i plaćate ju! Kao većina nas bio sam pomalo sumnjičav i pomalo zabrinut o legalnim pogledima svega toga pa sam s frendom sve to provjerio sa U.S. Post Office (1-800-725-2161) i potvrdili su mi da je to uistinu legalno. Pošaljite tih 2 kuverte na slijedeće adrese:

  OVO SU NOVE LISTE

  1.) Jelica Bilankov,PUT RADOVANJA 33,Grohote-Šolta
  2.) x

  KORAK 2: Sada izaberite ime pod 2 sa liste koju vidite iznad i maknite ga sa liste, i dodajte SVOJE Ime pod brojem 2 na listi.

  KORAK 3: Promijenite u članku sve što trebate, no nastojte održati članak što sličniji originalu i to sto je vise moguće. Sada,naravno pošaljite taj svoj prepravljeni članak na najmanje 200 newsgrupa. (mislim da ima približno 24,000 grupa) Vi samo trebate 200, no zapamtite, što ih vise pošaljete, to više novca zaradite!) Ako ste sumnjičavi u vezi ovoga, pogledajte Title 18 Sec. 1302 & 1341 of the Postal lottery zakona. Imajte kopije ovih koraka za sebe i, kad god Vam zatreba novac, prodjite sve ponovno, i ponovno. MOLIMO VAS ZAPAMTITE da ovaj NAČIN ZARADE ostaje uspješan radi ISKRENOSTI I POŠTENJA sudionika i njihove pažljive posvećenosti uvjetima,stoga budite pošteni i biti ćete nagrađeni kao što sam ja sada sretan,Vjerujte mi!

  Uzmite to ovako: Ako ste pošteni, program će

  avatar

  21.11.2008. (22:22)    -   -   -   -  

 • EuM

  Božić je dan radosti,
  Bog se vratio k nama,
  Blagoslov Božje ljubavi,
  želim svima Vama...!!!

  avatar

  24.12.2008. (21:37)    -   -   -   -  

 • mistika

  navrati ponekada da vidiš da ti šaljemo osmijeh ;-)

  avatar

  30.05.2009. (21:09)    -   -   -   -  

 • Gee

  Koliko mi je zao sto nema one 'stare' harisme, toliko mi je (jos i vise9 drago sto si - zadovoljna!

  Sretno!

  avatar

  24.07.2009. (15:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...