Komentari

falltopieces.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • †_dark_angel_of_death_†

    lažeš samu sebe, čak i sad vode (odnosi se na komentar od gravedancer, pročitaj ga)
    meni je toliko ža što se ti tako osjećaš, svi vidimo da si se prominila i znamo, baren ja znan da nije sve u redu. ali kako da ti pomognen, kako kad mi ne dadeš do sebe? prije smo o svemu pričale i uvik zajno bile, i ne samo ja i ti, nego svi mi zajedno, i onda si bila ona nasmijana cura koja je bila sritna. budi to opeta, što te koči? On? nesmi te On kočiti, moraš u toj vezi najti sebe i prilagoditi je sebi a ne sebe prilagođavati njoj iz dana u dan. reci mu sve što ti leži na duši, reci nekome i olakšaj se kako god znaš.
    ti moreš ponovo biti ona nasmijana cura. samo moraš najti sebe unutra i odlučiti se kakva ćeš biti, što ti je u životu najvažnije, On, prijatelji, ili samo tvoja srića? ako mene pitaš tribalo bi biti ovo zadnje, dečko i prijatelji bi samo tribali biti dio toga. ako triba, na nekoliko dan zamrzni sve, zanemara makar na jedan dan i Njega i sve prijatelje i posveti se sebi. nije bitno kako, oćeš li poj u šetnju, na kavu, sisti u bus i povesti se u neko misto di nisi bila i tamo se cili dan zajebavati, oćeš li poj u velnes centar, samo da je tebi bitno, da ti je dobro i da napuniš baterija. samo na jedan dan.
    projti će sve to, nakon kiše uvik dojde sunce.
    kad tad.
    i ima neko ko te svaća, uvik.
    pussa

    avatar

    16.11.2008. (20:29)    -   -   -   -  

  • ¤pOmidOrka¤

    Nofo kod mene

    sWrati

    :D

    Woljam

    avatar

    20.11.2008. (10:15)    -   -   -   -  

  • shaki01

    eii...Prvo...sve pohvale za blog..Stvarno je savršen..svaki djelić..
    A sad da se bacim na komentiranje posta...
    TOČNO znam kako ti je..i sigurno patiš za njim..No nemoj si dopustiti da ti on bude razlog da
    cijeli zivot zamjenis tugom...On će se s vremenom promijeniti..Jednom će sve biti ljepše...sigurno..Ili tebe jednostavno nece biti briga za njega..
    A dotad, razmisljaj ovako..nije li ljepse cijeli svijet gledati lijepim ocima i UZIVATI u zivotu nego provesti vrijeme pateci za njim i za ljubavlju..:)..iako nisam opcenito uvedena u sve, cinis se kao jedna draga osoba..osim toga, 18.te su najljepse godine, uzivaj u zivotu...i svrati...kiss :)

    avatar

    22.11.2008. (16:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...