Komentari

euklid.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Nesvrstani

    Prisjetio si me ovom zadnjom vjesticom na briljantni Dežulovićev osvrt na istu temu

    avatar

    08.11.2008. (12:31)    -   -   -   -  

  • šarli

    @nesvrstani. Promakao bi mi. Hvala!

    avatar

    08.11.2008. (13:26)    -   -   -   -  

  • Nogometni trener

    meni su uvijek bile draže eng riječi nego ove naše izmišljotine tipa zrakomlat i slično. onako bar znam o čemu se radi.
    e i ja sam se nasmijao kad sam pročitao da će gobac odstupit iz rukometnog saveza ako se nešto ne riješi. isto kao da bernie kaže da odlazi iz formule :)

    ps. odličan tekst dežulovića! golf terenac :)

    avatar

    08.11.2008. (17:57)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    Mislim, ja volim golf i taj je sport super i tko ga jednom proba oduševi se, i uopće nije lagan kako nekima izgleda...
    Ali ja se iskreno bojim što bi moglo pisati u tom zakonu o golfu, što su sve oni sposobni upakirati u taj zakon. Znam što znači graditi golf teren, osobito u Hrvatskoj. Da li će pokušati na bilo koji način ubrzati (odnosno ublažiti) režim pribavljanja dozvola, ili nedaobog, pokušati utjecati čak i na neprikosnovene postupke procjene utjecaja na okoliš ili procjene utjecaja na prirodu.
    Bojim se, jer znam što to znači....

    avatar

    09.11.2008. (00:16)    -   -   -   -  

  • PRODAJEM AMERIČKU SPORTSKU ODJEĆU

    Zašto malo ljudi u Hr prati american football?

    avatar

    09.11.2008. (22:57)    -   -   -   -  

  • šarli

    @aparatczyk. Nedaobog, slažem se. Samo što meni ideja o Zakonu o golfu malo baca baš na pokušaj driblinga oko procedure. Možda sam u krivu i razveselio bih se da me netko razuvjeri.

    avatar

    10.11.2008. (13:25)    -   -   -   -  

  • zlatna djeva

    idem odmah kupiti one karirane hlače za golf i pulover.

    avatar

    10.11.2008. (13:55)    -   -   -   -  

  • andrej

    Nedavno sam pisao o ovoj tematici na svom blogu.
    Koliko sam skužio od te dvorane rukometaši neće puno profitirati (kad kažem rukometaši mislim na sportaše, a ne na političare u njihovom savezu). Ne znam točno kakva je situacija sa rukometnim dvoranama, ali mislim da oni traže dvorane u kojima će moći kasnije trenirati, ne trebaju njima kolosalna zdanja. Pretpostavljam da je situacija sa dvoranama slična onoj sa bazenima i klizalištima.
    Da bi arena bila profitabilna treba je napuniti 100-injak dana u godini. Kako očekivati da ćemo imati sportaše dovoljno kvalitetne da napune dvoranu, kad ti isti sportaši nemaju gdje trenirati?

    avatar

    10.11.2008. (15:13)    -   -   -   -  

  • šarli

    @djevojka s bisernom naušnicom. Bolje ti je da se upuštat u taj rizik. Ako baš inzistiraš, meni bi bilo draže da si kupiš onaj autić što po travi vozi palice i torbe.

    @andrej. Nema grada u kojem "arena" može živjeti samo od sporta. Potrebni su joj i koncerti i iventi i čak i tada će imati problema. Da se nas pitalo, svakako bi gradovima bile potrebnije male dvorane i bazeni od arene i arena. Za ljubav rukometašima preuzeli smo organizaciju SP. Postoje standardi zbog kojih smo onda morali graditi tako veliku dvoranu. Ok. (Možda) Ali, takvo je vrijeme da ne možeš imati sve. Iscrpit ćemo se jako da dignemo arenu i stvarno nije razumno upravo sad i odmah inzistirati na dodatnoj dvorani. Da gospodarimo razumno, prvo bismo namirili našu djecu s bazenima i dvoranama da svi mogu trenirati. Onda možemo organizirati svjetska prvenstva. Čak i Snježne kraljice ;-)

    avatar

    10.11.2008. (15:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...