Komentari

shootmeagain.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • premudra

    Moja nepoznata prijateljice, drago mi je da si se vratila i ponovo počela pisati, vidim da si neke stvari posložila u svom unutarnjem svijetu i da si puno zadovoljnija. svi mi imamo i dobre i loše trenutke, i kako kažu, poslije kiše dođe sunce, a čini mi se da je tvoje tebi počelo sjati i da će to biti jedan dug i sunčan dan ;)
    pozdrav ti šaljem

    avatar

    10.11.2008. (09:16)    -   -   -   -  

  • oneum

    skoro godinu dana pa nista nisi pisala ,da!
    kako god bilo ovim komentarom bi zakljucio moje komentiranje i pisanje kako god.!
    dosta toga pozitivnog se desilo kroz ovu blogomaniju al jednostavno je kratkog roka kao i sve (hvala Bogu) sto se tice interneta. sad smo na facebooku i slicnim sranjima a proc ce i to ubrzo.
    nema veze, kako kazen blog je donio puno dobri stvari,.

    hm 5 godina :) daj Bože kad bi bilo i meni i tebi, al sve mise cini da cu jedva i 3 izdrzat jer mi se to sve cini antiproduktivno :)
    pozdrav tebi i tvojoj ljubavi!

    a mi cemo se jos vidjat!

    avatar

    22.11.2008. (12:27)    -   -   -   -  

  • premudra

    želim ti sve najbolje u Novoj i da nastaviš voditi svoj dnevnik i kad si dobre ili loše volje :)

    avatar

    02.01.2009. (12:15)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Vidim da je ovaj zadnji post star koliko i moj blog. Kad si ti prestajala, ja sam počinjala. :-)
    Nadam se da pratiš komentare na svom blogu.
    Hvala što si ostavila komentar kod mene u vezi buhača, te i mene jako veseli da se mlade osobe kao ti zanimaju za tako vridan i koristan cvit. Nažalost, nije više tako popularan da ga se uzgaja u većim količinama. Na zemlji moje mame i brata u G.Rupotinama još nikne buhač i bude ga dosta. Tu sam ga prvi put vidjela prije nekih 25,26 godina i tada nisam ni znala koliko je vrijedan i da su ga naši stari nekad sadili za prodaju. S vremenom sam naučila od starijih, a ti si imala sriću da o buhaču učiš u svojoj solinskoj školi i čak sudjeluješ u projektu za uzgoj.
    Zanimljivo je da sam i ja rođena solinjanka i živjela sam u Sv.Kaju do svoje 23 godine. Možda čak poznajem tvoje roditelje, jer bi rekla da sam otprilike njihova vršnjakinja. :-)
    Danas me rastužilo vidjeti požarište iznad Rupotina, Solina, Sv.Kaja. Na tom području nekad sam šetala sa svojim psima, brala šparoge, penjala se do Piramide i dalje priko Grede do vrha, pa bi išli na Blaca.
    Nadam se da si sretna u životu i želim ti da te i dalje prati sreća. :-)

    avatar

    22.08.2010. (20:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...