Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • tutle1

    Nema tu ni tračka pravde, morala i sličnih gluposti, ali ima grabeži i kriminala na tone.

    avatar

    06.11.2008. (10:37)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Onaj ko ga je izabrao na tu dužnost, sad nek šuti i trpi ili ga zbaci sa prestolja.
    Od kuknjave niš koristi...

    avatar

    06.11.2008. (10:52)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    zlo. bahato primitivno zlo...

    avatar

    06.11.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  • majtinole

    bannić u centru grada i nije dobio puno glasova na izborima

    avatar

    06.11.2008. (12:29)    -   -   -   -  

  • luka

    on je mali za Žaka iz SUNČANOG HVARA

    avatar

    06.11.2008. (13:31)    -   -   -   -  

  • Neverin

    kao prvo drago mi je da si se vratio, nije te dugo bilo
    nisam iz Zagreba ali nema veze, kad se jedan od njih tako ponaša baca nas sve u lance

    avatar

    06.11.2008. (13:54)    -   -   -   -  

  • nacrtani

    Možemo se samo nadati da i njega netko izbatina u "njegovom" - sigurnom gradu...

    avatar

    06.11.2008. (17:02)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    možda ga zahvati ova EU preporuka da se riješimo korupcije i nepotizma, možda..a tada ja častim oli rhena:DDD

    avatar

    07.11.2008. (03:57)    -   -   -   -  

  • admin

    Posjeti i ti fresh ekipu na novom forumu www.tipkalica.com!!! Dođi, čekamo te. Pozz.

    avatar

    07.11.2008. (08:41)    -   -   -   -  

  • Radio Purger

    A slučaj obnavljanja drvenog paviljona? Gradski oci su odlučili da radovi trebaju bit vrijedni najviše 2 milijuna kuna. Onda na natječaju pobijedi tvrtka koja je kumstvom vezana s Bandićevom obitelji, Tigra, vrijednost radova - 2 milijuna kuna. Onda oni unajme podizvođača, koji obavi posao za 630.000 kuna, i spreme u džep ostalih milijun i nešto.

    I sve to fino piše u novinama, a sumnjam da će se istraga uopće provest. Još više sumnjam da će to doć na sud...

    Što se parkinga tiče, meni su svaki dan u Sigetu ostavljali kaznu makar to zemljište pripada zgradi u kojoj sam živio, a ne gradu. Oni su samo nacrtali crte i počeli naplaćivat ljudima. Imam oko dvjestotinjak kazni po 150 kn, stoje mi u jednoj posebnoj vrećici.

    Dokle ovako? I kaj napravit na idućim lokalnim izborima? Glasat za SDP i dobit Bandića il glasat za HDZ pa dobit još gore? A da se mi normalni građani udružimo u vlastitu stranku (sve stranke su interesne) pa da malo promoviramo svoje interese kao što su pravda za sve, sloboda, i te "gluposti"? Ne moramo osvojit državne izbore, al kad bi u gradskoj vlasti bili pošteni građani i čak i nevladine udruge, možda bi nam bilo bolje?

    avatar

    07.11.2008. (11:37)    -   -   -   -  

  • brige

    Što je sa slučajem Sunčanog Hvara, nekako se čini da se događaju stvari koje su predviđene ovdje? Možda se dogodi još jedan slučaj "Sunčani Hvar", ovaj put s "Otokom znanja":
    http://kome-otok-znanja.com/dopis-jednom-ministarstvu/

    avatar

    07.11.2008. (17:25)    -   -   -   -  

  • ???

    @Radio Purger : možda su ulični prosvjedi kao u Francuskoj bolje rješenje?

    avatar

    07.11.2008. (17:27)    -   -   -   -  

  • "seks na eks"

    Kao najfrekventnija ‘garaža za seks’ izdvaja se ona u Martićevoj, potvrđuje nam
    jedan od dugogodišnjih čuvara zagrebačkih podzemnih garaža, koji sada radi u jednoj garaži
    u centru.

    - U mojoj garaži zbog gustog prometa i malog kapaciteta nema previše
    ‘zanimljivosti’. U Martićevoj se skupljaju ljubavnici. To je dobro poznato
    okupljalište. Ljudi koriste pauzu za ručak, skriju se u automobilu u praznim i polupraznim
    etažama i obave svoj posao. Danima nakon toga u garaži se lako nalaze odbačeni prezervativi -
    rekao je.

    avatar

    07.11.2008. (21:21)    -   -   -   -  

  • Iskren

    Tek jedan u nizu od pokvarenih Hercegovaca a ima ih čini se dosta.
    Svi se drže tog plana zgrtanja love... Odvratno!
    Nemojte mi zamjeriti, stvarno ih ne volim...
    I svi su zajedno u tome, čini se.
    Čak i oni koji su ljuti na svoje roditelje zbog njihove mafijaške aktivnosti još uvijek surađuju sa istima. Bacite pažnju na ovo...
    Cura dobije stan od 24 sata a njena je frendica slala kupone na njeno ime i rekla joj da se moli svetom Anti...
    Evo link:
    http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=84892&web_pag e_id=main_page_metro

    Kome? Ma dajte! Koja priča za javnost! Cura, dobitnica stana sigurno se u zahvaljuje svom ocu koji nije u nebesima nego pogodite gdje, u istom gradu i vlasnik je stanova na Tresnjevci...
    A ova sto joj slala kupone... Tko je ta uopce? Kuma od Bandicevog rodjaka iza sedam brda?
    Izgleda da tim Hercegovcima stvarno leži ta izgradnja... I mazanje očiju javnosti!
    Koji sram! Nadam se da još uz sve to ne nagovara ljude da odlaze u Međugorje na ispiranje zdrave pameti i potrošiti nešto da bi oni vidioci mogli si još izgraditi i manji bazen uz još onaj veći. Kako god, izgleda da ih izludio taj njihov kamenjar pa su došli ovdje tjerati stoku...
    Bez zamjerke...
    Stvarno se nadam da mi necete zamjeriti sto ih ne volim!
    Ima toga jos...

    avatar

    08.11.2008. (08:29)    -   -   -   -  

  • Mario

    http://www.washingtontimes.com/news/2008/nov/09/croatia-in-chaos/

    Washingto n Times: Sanader i njegovi poslušnici uključeni u veliku pljačku

    U tekstu Hrvatska u kaosu, novinar Jeffrey T. Kuhner za Washington Times piše kako premijer Sanader "nije istinski zainteresiran za borbu protiv organiziranog kriminala i korupcije na visokoj razini", budući da "u posljednjih pet godina HDZ-ova elita pljačka javna dobra i kompanije u državnom vlasništvu". "Sanader i njegovi poslušnici uključeni su u masovnu pljačku čime iscrpljuju limitirane državne financijske resurse", piše Kuhner, pozivajući se na podatke Adriatic Institutea prema kojima državna korupcija porezne obveznike košta milijardu dolara godišnje, "ogroman iznos za državu kojoj BDP iznosi 23 milijarde dolara". Podsjeća na pisanje nekoliko hrvatskih medija po kojima je Sanader "posljednjih godina zgrnuo više milijuna dolara", a tvrdi i kako je Hrvatska nakon ubojstva Ive Pukanića na korak od odgode pregovora s EU.

    avatar

    10.11.2008. (09:27)    -   -   -   -  

  • Drugačiji Zagreb je moguć

    Prvi Marš solidarnosti

    Prvi Marš solidarnosti – „Drugačiji Zagreb je moguć“
    15. studenog 2008. na Trgu kralja Tomislava
    obavještavamo Vas povodom Međunarodnog dana borbe protiv fašizma, antisemitizma i isključivosti (9. studenog) i Međunarodnog dana tolerancije (16. studenog) planiramo održati prvi Marš solidarnosti 2008 pod sloganom „Drugačiji Zagreb je moguć!“.
    Marš solidarnosti održat će se 15. studenog 2008., a započet će okupljanjem na Trgu kralja Tomislava u 11:30. Povorka „Marša solidarnosti“ kreće u 12 sati sljedećim ulicama i trgovima: Trg kralja Tomislava – Strossmayerov trg – Zrinjevac- Praška – Trg bana Jelačića – Jurišićeva – Trg hrvatskih velikana – Ulica Sjepana Račkog – Trg žrtava fašizma.

    avatar

    14.11.2008. (18:01)    -   -   -   -  

  • Zdravko Gracin

    PROTIV MILANA - ZA SLOBODAN ZAGREB

    I predobro je svakomu poznato da pojedinac protiv Države, odnosno protiv onih koji su vlasnici Države, može samo "pjevati svoje pjesme". Kako ja ipak nisam takav pjesnik, pokušao sam pronaći političko uporište u SDP Hrvatske. Ali - bezuspješno! Naravno da me to zainteresiralo, to tim više što je riječ o gospodarskom modelu koji je, s razlogom, vrlo blizak političkoj ideologiji socijaldemokracije. Uglavnom, počeo sam malo više čitati o socijaldemokraciji, a kroz razgovore na spomenutim blogovima relativno sam brzo uočio o čemu je riječ. Zasebno sam sa svoje strane imao priliku u Zagrebu izravno upoznati, i to "iznutra", jedan dio predstavnika SDP Hrvatske i grada Zagreba.

    S obzirom na to da sam sada u velikoj mjeri ušao u područje politike, i da mi se u vlastitom gradu Zagrebu ispriječila blokada i to u obliku SDP Hrvatske, a zasebno i u Milanu Bandiću, počeo sam razmišljati o tome da li je moguće u gradu Zagrebu, kad to već nije moguće na razini države, osigurati političke pretpostavke da saživi kooperativni sustav kakav je poznat, primjerice, u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Španjolskoj itd. Odgovori koji su mi se pojavili, potvrdili su mi da je to moguće - ali jedino pod pretpostavkom da na lokalnim izborima u svibnju 2009. godine u gradu Zagrebu ne pobijedi GO SDP Zagreba, i posebice Milan Bandić.

    Koji su to, ili koji to mogu biti moji politički saveznici - ali i obratno, u političkoj aktivnosti konfrontiranja s Milanom Bandiće, i s GO SDP grada Zagreba na loklanim izborima 2009. godine?

    Nedvojbeno su to svi oni koji ne pripadaju koaliciji GO HDZ Zagreba, i svi oni koji ne pripadaju koaliciji GO SDP Zagreba. No, temeljno obilježje zagrebačke političke stvarnosti, a što će s razlogom narednih mjeseci biti središnje pitanje političkog života Hrvatske, u tomu je da stanoviti politički kapital imaju brojne pojedinačne skupine, a zasebno i mnoštvo pojedinaca "atomizarnih" i "bezimenih" - nazvao bih to - u "političkom građanskom biću grada Zagreba".

    Prema tome pitanje glasi: Kako sve te brojne manje skupine i pojedince povezati u učinkovitu političku cjelinu, i to toliko učinkovito da je u stanju uspješno provesti spomenute zadaće ?

    Serija političkih članaka pod zajedničkim nazivom PROTIV MILANA - ZA SLOBODAN ZAGREB, s pripadajućim podnaslovima i pod rednim brojevima, a koji preko mojih dnevnika slijede na pollitika.com, u funkciji je stručnog i političkog definiranja uporišta takvog građanskog bloka u političkoj borbi protiv Milana Bandića i GO SDP grada Zagreba. Njegovo definiranje, i nastavne aktivnosti imaju za cilju ostvariti izbornu pobjedu u gradu Zagrebu na lokalnim izborima u svibnju 2009. godine. Izbornu pobjedu definiram s "preseljenjem" GO SDP Zagreb u oporbene klupe, i s nestankom Milana Bandića iz političkog života u gradu Zagrebu.

    Moj zaseban interes je i u tomu da pokažem, i da dokažem da "virtualan svijet" može biti jedan od ključnih čimbenika definiranja i provedbe uspješnih i kvalitetnih političkih aktivnosti u stvarnosti. A hoće li to biti, prije svega dobro stručno i politički definirano, a nakon toga i uspješno provedeno, samo u prvom dijelu ovisi ili može ovisiti o meni osobno.

    Naravno, itekako je razvidno da je sada sve ovo postalo mnogo šire, ali i ozbiljnije u odnosu prema mojim početnim interesima stvaranja i razvitka kooperativizma u gradu Zagrebu. No, to je tako htio i Milan Bandić, i GO SDP Zagreba, pa i SDP Hrvatske na čelu sa Zoranom Milanovićem.

    Prije ili kasnije, netko se morao pojaviti tko će podignuti bačenu rukavicu, i to ne od čelnika politikih stranaka, već izravno od strane pojedinih građana grada Zagreba ...

    * GO SDP Zagreb
    * Milan Bandić
    * SDP Hrvatske

    avatar

    15.11.2008. (21:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...