Komentari

ludlud.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • pametni zub

    zakaj? pa bil je tak kul dok sam mu mahal na Velikogoričkoj

    avatar

    04.11.2008. (16:13)    -   -   -   -  

  • jure

    zato što ti je $ svjetska valuta,
    ako nisi čuo Kina i Rusija su se dogovorili da međusobna pačanja vrše u vlastitoj valuti (nije to bivši kliring). Ako im se pridruži Japan i Indija, moglo bi nešto od tog biti.
    Među prvim stvarima je da Amerika sama plača svoje dugove a ne svi ostali za nju!

    avatar

    04.11.2008. (18:18)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @Zub: meni je ipak najjača scena kad su mu u Tirani razdragani građani zveknuli sat s ruke... ;)))))))))))

    @jure: da, bilo bi dobro da se euro uključi u priču. Za to vrijeme polip cica čitav svijet, a oči nam mažu kozmetikom unutar sustava, pa ako je ovaj mašemo repom, a ako je onaj onda smo, kao, nahebali. E, hebat ga, reko bi @hebatga...

    avatar

    04.11.2008. (18:50)    -   -   -   -  

  • Reader in the antipodes

    The view from the Elven Forest

    It is really not clear to me why everybody is getting all stirred up about whether Osama or McCain will win. With all respect to the position of a superpower, it is unclear why people outside the United States foam about that.

    This is a win-win situation in every case at the global level. George Bush is going! It is hard to imagine a worse personnel arrangement than recently in the situation of leaders in the free world, or leader of the new world order, depending on how you look at the thing.

    From the pessimistic standpoint it is also all the same. They (the Americans) elected orc or goblin, even if he chooses the last and fairly, that will not change Sauron's empire, or remove the threat to Middle Earth.

    Son of a Serpent! You disgust me!

    Mislim da važnost nije što će raditi novi president, ali izbor kao dijagnoza amerikanaka. Ako izabraju Obama, znak je da malo su odrastali. Ali nisam pesimistica, niti cinika.

    avatar

    05.11.2008. (01:37)    -   -   -   -  

  • Reader in the antipodes

    And now, with hopes that some crazy does not assassinate him!

    avatar

    05.11.2008. (08:45)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Neka, neka ... :)

    avatar

    05.11.2008. (13:40)    -   -   -   -  

  • Smijeh je tražila...

    ja mislin šta i Mladen :)

    avatar

    05.11.2008. (13:52)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @Smijeh: neka njemu zdravlja i sreće, ali ja ne mogu nego puhat na hladno! ;)) Jebem ti ja svijet u kojem marketinški stručnjaci basnoslovnim budžetima kreiraju političku sudbinu svijeta, to je isti svijet u kojem skupo plaćamo privilegiju da pijemo kavu od dreka, a istovremeno mislimo da smo sretni i slobodni, ili da ćemo uskoro biti, evo, samo što nismo. Drago mi je zbog crnaca u Americi jer su dočekali veliku stvar koju su dugo sanjali, ali nikad neću vjerovati sustavu u kojem su robovlasnici utemeljili zemlju slobode. A Obama je dijete tog sustava i nekako mi se ne čini da će ga htjeti mijenjati, eventualno će napredak plaćati netko drugi. Kinezi, Perzijanci, Arapi, šta ja znam... velik je svijet.
    Ali istina: neka, neka... ;)))

    avatar

    05.11.2008. (14:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...