Komentari

risko.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • frenky_op

    To je izgleda ostala praksa da se dovode privremena pojačanja iz 3.žnl, Svilaj se pojačo s 3 igrača iz Stružana i bogami bio je to pun pogodak, jučer sam ih gledo, više nego zaslužena pobjeda protiv Dilja, kako su krenili bit će još bodova ove jeseni.
    Čestitke na pobjedi protiv Divoševaca, po meni očekivano ali nevjerujem da su oni toliko loši nego jednostavno uletili su u crnu rupu iz koje se teško izvuć.

    avatar

    03.11.2008. (11:01)    -   -   -   -  

  • risko

    Ma uletili su oni u malo veću rupu. To je ekipa s brda s dola. Znaš kad je onaj trener vodio SAD na Svjetskom u Koreji i Japanu, pa su rekli da je kroz reprezentaciju prošlo 50 igrača kroz kvalifikacije. Pa ja mislim, da je nešto malo manje prošlo kroz Divoševce u zadnje dvije godine... Što se tiče dovođenja ovih pojačanja, Sava je puno profitirala jer Fric i Mata su kvaliteta već godinama. Jedino što sam čuo, da će im zaorat igralište ako se ovi ne vrate na proljeće.

    avatar

    03.11.2008. (12:20)    -   -   -   -  

  • frenky_op

    Ma nema šanse da se ne vrate, barem ja tako mislim, jer svi ćemo dić ruke ako tako bude, u redu je da pomognu Svilaju al kad nama krene prvenstvo trebaju se vratit a mislim da tu nema govora o bilo kakvoj drugoj soluciji.
    Fric je jučer izborio penal i zabio gol iz igre tako da je suvišno bilo šta komentirat, a Mata se uvijek bori do zadnje kapi krvi, još ima i mali Žuk iz Podvinja(koji bi i vama dobro došo) jer zna igrat i koristan je na više pozicija, a mlad je i bit će samo još bolji.
    Divoševci su krenili u krivom smjeru dovođenja previše igrača sa strane i sad je to gotovo kad su kola krenila nizbrdo, isto ko i Zadrugar samo što je u Oprisavcima to duže trajalo.
    Kad je velika ta Amerika:).

    avatar

    03.11.2008. (12:46)    -   -   -   -  

  • Aleksa

    Čestitke podvinju, dečki su jednostavno bolji. A ti Risko, nemoj pilit da je "možda" bilo zaleđe kod prvog gola, brate mili, kako ti to možeš vidjeti sa suprotne strane igrališta?? Zaleđe je bilo barem dva metra.
    A Divoševčani ko Divoševčani, to što kažeš, sigurno je prodefiliralo 50 igrača zadnje 2 godine. A s domaćim kadrom, mi bi mogli biti (uz rad) solidna ekipa. Ali... Naše zvijezde radije sjede na klupi u drugim ekipama, ili stoje pokraj terena jer su tobože na nekog iz uprave ljuti, nego da igraju za Mladost.
    Bit će bolje u drugoj županijskoj!

    avatar

    03.11.2008. (17:52)    -   -   -   -  

  • sportbilly

    Drago mi je vidjet da se NK"SAVA" spominje konačno u pozitivnom smislu.Izgleda se naša "crna rupa" iz prošle sezone preselila u nama susjedna sela Oprisavce i Prnjavor ,a zahvatila je i Selnu i Divoševce.Naš plan je bio 15 bodova u jesenskom dijelu ,a već smo skupili 17 u ćemu su nam uvelike u ova dva zadnja kola pomogla pojačanja iz Stružana.Oni se vraćaju u Stružane odmah po završetku ovog dijela prvenstva takav je dogovor i mi smo im dali istupnice da nebi bilo nesporazuma.Za sve Vas koji planirate doći pogledat u nedjelju općinski derbi u Kupinu jedna obavijest: NK"SAVA" neće igrat tri za tri s "Posavcem" i nemojte nasjedat na te priče.

    avatar

    03.11.2008. (18:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...