Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Živsam

    Lijepo, jako lijepo. Naprijed Gospić!

    avatar

    02.11.2008. (20:36)    -   -   -   -  

  • pavaogc

    http://www.totalportal.hr/article.php?article_id=236748

    avatar

    02.11.2008. (20:46)    -   -   -   -  

  • duhovnamisao

    POZDAV don KAČUNKO

    avatar

    02.11.2008. (21:19)    -   -   -   -  

  • Živsam

    Nešto nam je Don usporen,
    sigurno je puno zaposlen!
    Neka, neka, nek se zna...
    mi gradimo Liku, Lika gradi nas!
    Filozofe, ča si stija reć? Pa Kaćunko je najavia međunarodne nagrade filmu od
    režisera koji pljuje po svomu narodu...

    avatar

    03.11.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    @Živsam,
    Na žalost istina je da svijet voli gledati tuđu prljavštinu. Valjda tako skrene misli sa svoje vlastite, makar na čas. Ali ne znam ima li još negdje takvih "domoljuba" kao što je Karakaš (a za njim nužno i Matanić), koji će prodati i prljavštinu koje nema, za slavu i škude!

    avatar

    03.11.2008. (13:56)    -   -   -   -  

  • plodoviklečanja

    svetost je prijateljstvo s Bogom i ljudima
    :)

    avatar

    03.11.2008. (14:11)    -   -   -   -  

  • prokontra

    Film Kino Lika redatelja Dalibora Matanića nagrađen je Nagradom mladog žirija na jubilarnom 30. Montpellier film festivalu. O filmu je francuski dnevnik Midi Libre napisao: “...Kino Lika je zapravo genijalan, a bazično strašan. To je veliki film". Film nastavlja svoju festivalsku turneju na dva festivala u Nizozemskoj (Noordelijk FF i Utrecht), Funchal FF Madeira u Portugalu, LIFFE Ljubljana te Festivalu autorskog filma u Beogradu. "Usprkos mnogim pokušajima pojedinaca i udruga da smanje interes javnosti za film Kino Lika i zaustave prikazivanje filma u Hrvatskoj, broj gledatelja se polagano približava brojci od 20.000", stoji u priopćenju.

    avatar

    03.11.2008. (18:31)    -   -   -   -  

  • Živsam

    Jokeru, čin se ti hvališ... pa vidiš da će Kačunko još malo pa imat više posjeta nego Matanić publike...
    A vidi još nešto, ma kud ćeš neg take lipote - najprija je snimljena Matanićeva Kino Lika a onda je doša Balkan Ekspres i opet su režiseri bili Matanići... pa da čovik ne bi čestita jednima i drugima... je svaka čast...

    avatar

    03.11.2008. (20:55)    -   -   -   -  

  • Živsam

    E ovo je stvarno zanimljivo - skinuo sa kriz-zivota:

    BDIJENJE MLADIH UOČI SVETKOVINE SVIH SVETIH

    Mladi misom i svecima protiv Noći vještica

    U organizaciji mladih raznih župa grada Zagreba i okolice pod pokroviteljstvom Povjerenstva za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, u zagrebačkoj župi sv. Blaža u petak 31. listopada održano je bdijenje za mlade uoči svetkovine Svih svetih.

    Bdjenje je započelo misnim slavljem kojeg je predvodio profesor na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Zagrebu karmelićanin o. Dario Tokić. Naglasio je kako su sveci bili normalni ljudi koji su hodali ovom zemljom, te stoga i nas Bog zove da budemo normalni, onakvi kakvima nas je stvorio, kakve nas ljubi.

    Nakon mise u prepunoj župnoj dvorani održan je prigodni program pod geslom “Za nebo stvoreni". Mladi iz zagrebačkih župa na vrlo upečatljiv, dojmljiv i mladima prihvatljiv način prikazali su scene iz života svetaca te glazbeno-scensku točku.

    Od ranih kršćanskih vremena večer uoči Svih svetih molilo se i bdjelo, što se u ovo modernije vrijeme polako izgubilo i sve se više prikazuje kao noć posvećena vješticama, bundevama i ostalim poganskim običajima. Stoga su mladi željeli ponuditi i drugu opciju te večeri.

    Cilj susreta mladih bio je da se nakon mise u kojoj se Bogu zahvaljuje na daru svetosti, kroz duhovne i duhovite igrokaze predstave životi svetaca koji nisu poznati, a i onih kojima se najčešće moli.

    avatar

    03.11.2008. (21:07)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Pitam drustvo ko je vise munjen; oni koji iz zezancije, da razbiju svakodnevnicu, za zabavu odigraju malo maskenbala, ili oni koji sasvim ozbiljno pokazuju okolo ili se klanjaju nekakvim pelenicama, da poneke ostale jezovitije "vjerodostojne" eksponate ne spominjemo? ... ;)).

    avatar

    03.11.2008. (22:21)    -   -   -   -  

  • angelo

    A pajdo moj, tko je više munjen, pitaš - ali znaj da će netko i tebe pitati jesi li munjen kad postavljaš takva pitanja, kao što i ti meni možeš odgovoriti na isti način. I onda iz svega toga nema ništa. Zapravo, još je dobro ako ostane na tome da iz toga ne bude ništa, jer znade i krvavo završiti...

    avatar

    03.11.2008. (22:56)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    A pajdo moj, sto se tice mog kluba, tesko da nesto moze njegovom krivicom krvavo zavrsit. Tvoj upravo, cini se, radi u tom smijeru, sudeci po najnovijem postu ;)

    avatar

    04.11.2008. (13:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...