Komentari

thejourney.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Bugenvilija

    Mislim da za kupovinu nije Kina ali recimo HK bi već bio prihvatljiviji :))))

    avatar

    28.10.2008. (00:06)    -   -   -   -  

  • Kalista

    Kako sam propustila tvoje putovanje u Kinu?!? Blago tebi:)
    Ni ja ne kupjem kinesku i "kinesku" robu bas iz tog razloga...traje od ujutro do podneva u najboljem slucaju i kako je moj omiljeni filozof Rockefeller rekao : "Nisam dovoljno bogat(a) da kupujem jeftine stvari!"!

    avatar

    28.10.2008. (05:13)    -   -   -   -  

  • Kira

    Nona Mima je prije uvijek govorila " 'em ti jugoslavenske patente" , sad će i ona morati prijeći na kineske :))

    avatar

    28.10.2008. (10:13)    -   -   -   -  

  • DiSonanca

    uf,kod nas kineza već ima ko kineza:)...ja sam uvijek govorila da će oni kad tad pokorit svijet,nać će se neki Hitler Chan i onda smo svi naje...
    a moj stari poludi kad vidi u mojoj ulici neke kineze šta žive u zgradi preko puta naše i imaju nekakve fensi šmensi aute i njemu nije jasno otkud njima para za to jer imaju neki jadni restorančić u kojem nikad nema žive duše...mi si svi mislimo da su tu neki mutni poslovi u pitanju...al dobro,ne diraju oni mene,ne diram ja njih i svima dobro.

    avatar

    28.10.2008. (10:24)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    i ja vjerujem onoj staroj.. nisam dovoljno bogat da kupujem jefine stvari .. škoti ? pa sumnjam svaki put kad vidim cijenu..ali za neke sitnice me i veseli što jeftinije i što kraći rok trajanja.. jupi, znači uskoro si kupujem novu igračku, taman kad se je zasitim :)

    avatar

    28.10.2008. (13:08)    -   -   -   -  

  • dolphinA

    @Bugenvilija: Je, HK je puno bolji, ali ne znam niti što me tamo uhvatilo...nekako nisam bila od volje za shoppingom. Možda zato što sam imala samo 3 dana pa sam ih ipak više htjela provesti u šetnji..... a vjerojatno, realno gledajući, ne fali mi puno toga :-). Kako sam tamo stala nakon Xiamena, kupila sam drugog wireless miša i taj i dan danas radi :-), 2 svilena šala, prsten kojega godinama tražim :-) i Lego za miljenike. Onda nisam imala u čemu nositi Lego pa sam kupila moj, sada, omiljeni carry on :-). U HK bi se bilo dobro vratiti oko sniženja i onda otići u one designerske outlete van centra za koje ja nisam imala vremena.
    @Kalista... ma još dugujem Hong Kong i Macao.... Nikako da nađem vremena :-). Slažem se s jeftinjava filozofijom, ali vjeruj mi, u Kini osjetiš obavezu kupiti nešto :-).
    @Kira: Nona Mima će se sa sjetom prisjećati jugoslavenskih patenata kad uzme ove u ruke :-)
    @DiSonanca: Ne spominji mi tako nešto.... Ja sam upoznala tamo krasnih ljudi, ali znam o čemu pričaš kod nas. Prijatelji su mi stanovali na Kajzerici. Iznad njih su živjeli kao podstanari neki Kinezi i jednu noć su bili jako bučni, nije se moglo spavati. Odu gore lupati im na vrata, ovi otvore, a iza u sobi grupa njih kocka, lova na stolu....
    @Jani29: Ja sam za 'srednju cijenu'....štogod to značilo :-).

    avatar

    28.10.2008. (21:26)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Koliko god se trudila izbjeći to kinesko, ono me svako malo zaskoči, eto, ono što je krenulo kao smanjivanje troškova radne snage u zapadnim zemljama, sada će "pojesti" cijelu zapadnu ekonomiju..lijepa ti je ona reportaža iz svibnja, žao mi je što te prije nisam baš redovito posjećivala.

    avatar

    29.10.2008. (08:51)    -   -   -   -  

  • Gola Baba

    L-judi moji...da idem u Kinu, ni s jednim jedinim souvenirom se ne bih vratila...kad svaki takav mogu kupit i u kvartovskom dućanu u kojem je svaka druga stvar MADE IN ČINA...kupila bih možda jedino kimono....al ček malo, to se kupuje u japanu....

    avatar

    29.10.2008. (15:29)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Ne samo da im je roba za jednokratnu upotrebu, ali dizajn, boje.... za poludit od smijeha. a osim toga imaju samo male " dječje brojeve " Ja nisam baš glomazna ali tam se niti rukavice ne mogu kupiti. Ajmo mi i dalje na zapad !
    PS. Ne boj se liposukcija ništa ne boli..... samo hrabro , ako se odlučiš pazi samo kome ćeš !

    avatar

    30.10.2008. (05:45)    -   -   -   -  

  • mirjana

    petak 13. i 3 mačke ti se poništavaju, tako da ti to nije nikakav dokaz ;)

    avatar

    04.11.2008. (08:11)    -   -   -   -  

  • dolphinA

    @mirjana: he he he, to sam i ja pomislila, ali sam ostala pri odluci da ovdje matematika ne vrijedi :-)))

    avatar

    04.11.2008. (21:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...