Komentari

fleurdelise.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • luki 2

  Malena je trudna; maleni bebači trebaju doći na svijet 15. ili 16. 11...:))))
  Hvala na lijepim rođendanskim željama! :)))
  Što seposta tiče, daklem - ne možeš se potužiti na dosadu ...Hm...Ima
  doista svakakvih roditelja, a mi se onda čudimo djeci :((((
  Želim Ti uspješno odsranjivanje benigne izraslinice; i brzo oporavak nakon toga!
  Zdravlje je ipak najvažnije! Pusa, pozdrav od Luki+Goldie :)))

  avatar

  24.10.2008. (11:54)    -   -   -   -  

 • blogomoljac

  Kupi Mac i imat ces manje problema. Jest da je skuplje, ali se isplativo vraca, jer ... radi ;))

  avatar

  24.10.2008. (12:44)    -   -   -   -  

 • blogomoljac

  Opet krivi spoj :)). Znam da je bila sala:)). Spominjanje Mac-a se ticalo kvarljivosti tvog kompa. PC i Mac useri su dva tabora u vjecnoj diskusiji koji je sistem bolji. Pa tako jedan drugog rado zeza, kad protivnicki rikne ;)))). Ja sam Mac-user. A kako to da znam da ti nisi? Pa jer ti se kvari :)))))))))!

  avatar

  24.10.2008. (13:30)    -   -   -   -  

 • tičerica

  te zle kante, uvijek se kvare kada ne treba. meni je moj comp bio na umoru kada sam trebala pisati maturalni (sjetimo se da u to vrijeme nije bilo ni usb-ova ni cd-pržilica - bar ne za normalne novce, a diskete su se rasformatirale čim ih pogledaš), to su bile muke žive. umro je par mjeseci nakon mature. pa je onda broj dva izvodio kad god sam trebala neki bitni seminar predati, pa sam diplomski više pisala na sestrinom laptopu nego na svojoj kanti, kao i operativne i izvedbene, a i sad me zeza-li-ga-zeza...no ne pada mi na pamet investirati u novu kantu, jer za manje od godinu dana selim i počinjem uništavati kompjuter mog dragog. :D (star koliko i moj, ali s nekoliko desetaka tisuća sati rada manje :D)
  a što se tiče ovih akcija i reakcija, zbilja mi nije jasno... s jedne strane, nas se formalno ne tiče ništa što se događa izvan kruga škole. takva su pravila i uputstva, izvan škole nemamo nikakve ovlasti. s druge strane, nakarikaju ti prosvjetnu zato što je jedan učenik (ili više njih) sustavno maltretirao drugog NA PUTU DO škole... i sad budi pametan.
  sretno s izletima!

  avatar

  24.10.2008. (13:52)    -   -   -   -  

 • Kinky Kolumnistica

  Ono za starački dom je hvale vrijedno, vjerujem da su starčićima srca zaigrala jer ih je netko tako razveselio i uljepšao im njihov dan. A onaj češnjak je vrlo simboličan dar - tjera zle duhove i vampire pa se djevojčica može osjećati sigurno, tako bih joj ja to objasnila. ;)) I vjerojatno ju još više zaplašila. ;))
  Hm, razmišljam sad o ovoj dječjoj tučnjavi... Dječak koji je prvi pretučen... pokušavam zamisliti što bih ja učinila da je to moje dijete? Dijete mi se iz škole vrati izudarano, školi su svezane ruke, policija ne reagira - koje je rješenje da se zauzda mali nasilnik jer vjerojatno ni njegovi roditelji neće reagirati skroz dok on ne postane žrtva. Kako tipično... To nasilje među djecom je već previše uzelo maha, da se to dogodi mom djetetu, također bih mu došla u školu i porazgovarala s njim, a zatim i njegovim roditeljima kojima bih priredila pravi mali show. Pristojan, bez nasilja, ali efikasan. Jer kako zaštiti djecu koja nikoga ne diraju? Trebamo li zažmiriti na to? Ne. Pa ako nitko ne reagira, roditelj mora, to mu je dužnost. Majka je dobro učinila što je obavijestila policiju, ali nije dobro što je fizički nasrnula na dijete. Postoje i drugi načini, ali u svakom slučaju - reagirati treba.

  avatar

  25.10.2008. (14:58)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...