Komentari

justthepine.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Sidney.Lupin

    Šta sam ja bila govorila?! Hrvatska je prelipa zemlja. Možeš čitat, možda i jesi, u mojim postovima kad sam ima misec dana išla u Zg nagledala sam se prirode i ostala očarana.... Lika je prelipa, sa onim krševima kao zemlja iz bajke izgleda. Polja ograđena suhozidima(više niže doli nego u Lici) su umjetnička djela. Zelenilo prekrasno. Cilim putem vlakom sam samo gledala kroz prozor(naravno dok nije pala noć) raširenih očiju.

    Čak sam u 4.srednje bila rekla da neću na maturalac jer šta ću davat 3 i po tisuća životinja (kuna, op.au.) da bi vidila Češku kad nisam vidila ni Hrvatsku. Na kraju sam otišla na eskurziju i bila mi je odlična, ali ne zbog ekipe i opijanja nego zbog kulturne baštine. Popila sam možda litru piva cijelu eskurziju, ali sam zato pila Burn( za 44 krune na benzinskoj isprid hotela). Karlov most me očara i konzervativni(barem mi tako izgleda) Salzburg, e zaboravih i tiha straža.
    U Hrvatskoj želim posjetit Mljet, želim vidit to zelenilo i onaj samostan na otoku...

    avatar

    20.10.2008. (23:05)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    vidim standardne komentatore... :D
    trebao si sve to slikati sa milion slika..
    i peh kaj nije bilo birtije...haha..
    pozz

    avatar

    21.10.2008. (19:54)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    Hvala Sidny na čitanju... Je... Hrvatska je PRELJEPA i definitivno želim vidjeti što je više moguće. Već jesam proputovao dosta domovine dok sam krstario po tekmama u srednjoj, ali zaista nisam vidio ništa što se sve još može vidjeti. Samobor ti je isto prekrasan. Ove godine imamo veliki porast stranih gostiju (posebno Britanaca). To valjda nešto dokazuje. Na žalost, naši turistički djelatnici ne znaju za sada adekvatno na to odgovoriti pa se ja osim kaj radim to kaj radim, ljudima objašnjavam gdje da idu jesti, kaj pogledati i tako dalje.

    @mala crna knjižica
    Nebi vjerovala kolki je to nama problem kaj nema birtije :-D Slikao bi, ali imam preveliki fotić pa ću morati pričekati neki mob koji ima malo bolju kameru. I da...moram naučiti stavljati slike ovdje (sad me malo sram).

    avatar

    21.10.2008. (21:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...