Komentari

putkasvjetlu.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Katja

    Jedan odgovor je doša i to je lipo. Ono šta mene muči je činjenica da se čin jedan odgovor stigne otvori neko novo, stoto pitanje.

    avatar

    20.10.2008. (20:47)    -   -   -   -  

  • zvijezda nova

    Draga Sanja, želim ti da uspiješ u onome što si naumila, da budeš zadovoljna i da budeš svoja, da budeš ti ti. Veliki poljubac ti ostavljam.

    avatar

    21.10.2008. (07:52)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Bila san u nedilju, zadnji tren, i to jedva otišla.
    Onima šta se javljaju s vrimenon ćeš dat imena i znat s njima vladat. Kad nije jugo nit misečina :))))))))))

    avatar

    21.10.2008. (08:15)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    odgovori nisu brzi, rješenja zagonetki isto tako. možda je tako dobro. možda i ne treba biti drugačije. možda više cijenimo istine do kojih smo sami došli dijelići to s bliskim ljudima koji nam ne žele nametati jednostavne i svoje zaključke.
    možda smo takvi kakvi jesmo jer idemo upravo ovim putem. našim putem. ne onim koji nam serviraju na reklamam kao put letenja i osvajanja neosvojivog. a i sami znamo, predobro znamo, da je jako teško ostati svoj kad sve oko nas vrišti drugačije.

    pusa i zagrljaj, mila :))

    avatar

    21.10.2008. (09:30)    -   -   -   -  

  • saraja azra

    draga moja sanja upamtila sam tvoju reakciju na promjenu naziva mog bloga i zaista s tvoje si strane imala pravo ali i ja sa svoje jedno poglavlje mene i bloga je jednostavno završilo i pošto mi je i ono bilo "umjetničko ili ti izmišljeno " ime ja sam na istoj adresi osmislila sebi ime novo i pišem i dalje i u stvari tematski i nisam drugačija jer sam inače takva i ono što pišem i mislim barem približno jer nekad te sam tekst ponese i zanese ulijevo ili udesno ti si mi sanja jedan od najdražih blogova i sasvim sigurno po stažu najduži koji pratim ...drag mi je tvoj blog i želim ti još podosta blogovanja a promijene su nužne i kao što jednom napisah jedino promjene postoje........o do tada
    pozdrav s otoka

    avatar

    21.10.2008. (09:33)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Ti ćeš najbolje znati što i kako u svom životu i na svom blogu .
    Jedino vjerujem , da bih te uvijek prepoznala pod bilo kojim imenom ,
    zbog topline i ljudskosti kojom odišu tvoji postovi .
    Pozdrav

    avatar

    21.10.2008. (10:59)    -   -   -   -  

  • Mysterious Adalia

    ja i danas razgovaram sa sobom :) kako je lijepo ovih dana kako nailazim na ljude koji cjene iste one koji dušu stavljaju na papir ili udaraju u tipkovnicu..i dalje smo uz tebe :)) pusa

    avatar

    21.10.2008. (11:07)    -   -   -   -  

  • MojMiha2

    puno sreće...pozdrav

    avatar

    21.10.2008. (13:48)    -   -   -   -  

  • one love one life

    :) slično se i ja osjećam.. nekad imam ta razdoblja tzv. suše.. a onda odnekud plima inspiracije, ali u zadnje vrijeme kao da imam feeling neke obveze napisati nešto, kao da se to od mene očekuje.. aopet ako nemam taj poriv PIŠI u sebi onda i taj tekst koji na kraju napišen je nekako falši i nezavršen.. ne znam, samo imam takav osjećaj :)

    Ali tebi želim reći da šta god ti pisala i o čemu god... sjajno to radiš i nije važna toliko tema o kojoj pišeš koliko to kako ti to napišeš :)
    Pozdrav i do čitanja :)

    avatar

    21.10.2008. (14:06)    -   -   -   -  

  • dražeN :)

    Glavna karakteristika prihvatljivosti bloga je podrška, razumijevanje i samo prihvaćanje. Možemo si to priznati, a možemo i umatati u tisuće šarenih papirića.

    avatar

    21.10.2008. (19:45)    -   -   -   -  

  • otkucaj

    Konačno da već mogu ostavit komentar, jer već sam par puta pokušavala, al ništa. Sanja, nadam se da ti je na pilatesu i dalje ugodno (a kome ne bi bilo) samo ti uživaj kad uzmogneš i ako su sve promjene kao ovaj novi dizajn, onda je super. Ma znaš da je kod tebe uvijek lijepo i ugodno svratiti. I sad osvrt na ovaj zadnji post;; ne znam ali izgleda mi kao da si u nekom strahu, nedoumici bi li pisala ili ne, kao da ti nije ugodno što netko čita tvoj blog, htjela bih se sakrit ili prikrit, a opet bi htjela da te svi oni koji su te dosad čitali i dalje prate...eto takav je moj dojam...možda i pogrešan...ti sama znaš...puno te pozdravljam

    avatar

    21.10.2008. (19:51)    -   -   -   -  

  • zuzayok

    moram se vratit ovo procitat sutra
    vrag me odnija ako san ista razumila od umora
    kad sec ti ovamo aaaaaaaaa ?:))

    avatar

    22.10.2008. (00:04)    -   -   -   -  

  • Anna

    ...ma samo ti pisi draga moja sanja, sta god... i neopterecuj se sitnicama... osmeh ostavljam...:))))

    avatar

    22.10.2008. (08:26)    -   -   -   -  

  • one love one life

    Ostavljam ti pozdrav i zahvalu :)

    avatar

    22.10.2008. (11:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...