Komentari

janjoblog.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Ive

    Janjo, Janjo,
    uč si se ti uvalila? Niš mi se to ne sviđa, pomalo se bojim ta tebe. Ovo je bila opomena, iliti prvi žuti karton. Očito si nikeg jako zagazila na žulj, sigurno te već i satelitom pratu. Pazi ti nase, bolje ti je. Manje kvocaj, da nebi bejzbol palice delale, ni tvoj Mije te neće spasit.
    Ono za otpadne vode si malo i krivu, to ti je kanalizacija, a ne za lokve po cesti. Tako da će kupanja biti još, ne boj se. Al i temu lima leka, vidiš kako su Bolničku lipo sredili, tamo su napravili asfalt da nema šanse vozit više od 20 na sat, pa nima zaljivanja pješaki. Zato odma treba zvat Gavana i Pađena da nam i ostale ceste tako lipo osiguraju, da se ne more vozit brzo.
    Kaj se tiče kanalizacije, i tuj se bacil novac bez veze. Kaj je falilo do sada? Svaki ima doma septičku, u koju baciš prije upotrebe čiket delemita, i gotov. Sve ide u podzemlje, ne treba jamu praznit, a i biološki svit je bogatiji u podzemlju i ima kaj jest. Zato imamo i Đulu, cel grad je spojen septičkimi jamami na Đulu, pa ki to primjeti? Osim kaj popodne i celu noć malo vonja u centru grada, al bože moj, pa to su naša govna. Da si s Prapuć, to bi najbolje mogla mirisat, pogotovo kad ideš preko mosta.
    Zato, Janjo, pamet u tu natapiranu glavu, vidiš da smo svi presretni i nimamo zač komentirat, a ti misliš da nikega ni briga. Ma je, al bolje vako. Al, da ti nebi bila u brigi, ja pozivam sve tvoje pštovatelje da obavezno, ako nimaju komentara, samo napišu: Nimam komentara! Ili. Svaka Čast, Janjo! Ili: Stra me komentirat! Ajmo ljudi, svi koji ovo pročitaju, neka napišu samo te dvi-tri riči. Da nam Janjo, naš posljednji vapaj očaja iz Vučje jame, skroz ne zamukne. Fala!

    avatar

    19.10.2008. (15:10)    -   -   -   -  

  • BB (Bez Bloga)

    "...narod je u Ogulinu len pisat..."
    Eto, u tom grmu je zec.

    Janjo, kako god okreneš, pišeš povijest.
    Malo sam već i dosadan, ali, ipak, sjeti(mo) se komentara Stare Ogulinke na ovom blogu:

    "...Janjo , genijalna si! Ovi tekstovi imaju literarnu, odnosno jezičnu vrijednost a da o društvenoj, etnografskoj i sociološkoj vrijednosti ne govorim, svevremenski su. Samo nastavi dalje, možda na kraju od toga nastane i knjiga ako Bog da!..."

    -- Stara Ogulinka -- 19.05.2008. u 23:36

    avatar

    19.10.2008. (16:14)    -   -   -   -  

  • Joka

    Janjo sad si dala ideju policajcima kaj da delaju

    avatar

    19.10.2008. (16:26)    -   -   -   -  

  • Joka

    Ogulinci nemojte tolko komentirati .Zablokat će internet

    avatar

    20.10.2008. (22:04)    -   -   -   -  

  • ...

    Janjo, zač imaš ambrelu! Bolje je sačuvati se od dvi kapi čiste kiše neg od karoci. Kaj ne?Samo se ti čuvaj. Obično se čuva od veće štete pa sad vidimo kaj je tebi važnije!!! Pa se diviš komentari, kuliko ji j e. A i drugi naši bloki. Puno poseti pa kad se vidi kaj je to....brzo odletu kaj i od ....ma znaš ti od česa.
    Ajd bog!

    avatar

    23.10.2008. (10:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...