Komentari

nikadkaobane.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • samohranamajka

    Kak' ne kužiš, to ti je javni ad-hoc performans. Općenito, i sva ta ubojstva i premlaćivanja to su kao hologrami da nas navedu kako su naši životi puni istinskihi događaja. Kino na otvorenom. Tko zna koga je lik vidio u staklu. A zapravo se ništa ne dešava. Sve same utvare. Idem sad pogledat crne kronike da vidim da li se netko kvalitetno osvrnuo na performans i počeo znanstveno i forenzički analizirati događaj. Evo moje verzije: nekom reketašu je puko film jer mu zbog recesije štićenici ne plaćaju zaštitu. Poludio je kad je vidio da postoji nešto veće i jače od njega - RECESIJAAAA....

    avatar

    16.10.2008. (08:15)    -   -   -   -  

  • DerzaFanistori

    Ne primjećujem ništa čudno. Zvuči vrlo uobičajeno.

    avatar

    16.10.2008. (09:49)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    pa to je Bogovićeva, jebiga, pretpostavljali su možda da je to učinio Mladen Burnać zbog slabe prodaje zadnjeg svog uratka:))))) Kod mene na Črnomercu ti se to ne mre desit, policijska stanica je prek puta. :)

    avatar

    16.10.2008. (14:32)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    Potpisujem samohranumajku, recesija je jebena stvar za reketare, štaš utjerivat kad nema ništa. Ubiješ ga, opet ti neće platit. Jebga!
    Sad se ti žali da ti je život dosadan...
    @snupi: kaj ti kenjaš da se Burnaćevi cedeji slabo prodaju??! Nemoj klevetat da ne bi bilo nismo znali...

    avatar

    17.10.2008. (08:44)    -   -   -   -  

  • Elven Queen

    Potpisujem DerzuFanistori, što očekivati? Da policija dođe na vrijeme...i čak ispita nekog u blizini što se dogodilo...(jel imaju kod nas one vrećice za sakupljanje dokaza? :) )...
    Ne budi naivan. :)

    avatar

    17.10.2008. (16:43)    -   -   -   -  

  • Bitter

    nažalost, uobičajen slučaj kod nas. al su zato vrlo ažurni kad treba legitimirati potpuno mirnu ekipu (naravno, sama činjenica da nosiš komandosicu znači da si vandal il koji već k...). a da radije o kasačkom pišeš...? pozdraf!

    avatar

    29.10.2008. (09:21)    -   -   -   -  

  • šarli

    nego, nisam baš upućen u bogovićevu pa mi prišapni tko to drži prvo kasačko. tek sam ga nedavno otkrio i svidjelo mi se jako. jel se moze kupit negdje u zagrebu?

    avatar

    30.10.2008. (17:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...