Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Bego

    E, ma zamisli jadnika. Kako li oni spavaju?
    A ja izvrsno! Samo sklopim oke :-)

    avatar

    16.10.2008. (10:53)    -   -   -   -  

  • borut

    vesna
    jucerasnji dan provela sam u Tel Avivu, koji je 41 km udaljen od nasega mjesta boravka. Dan sam provela u "poslovnom dijelu grada" ali ne i u njegovom sredistu. Ali i ovdje zivot vrvi, a moji putovi uvijek vode kroz nebodere Azrieli..
    To je posloni kompleks, tri nebodera, tri geomatriska lika (tjela) trokut, krug i kvadrat koji se dizu prema nebu u visinu 40-50 katova. Njih spaja kupolasti trgovinski centar, jedno pravo trgoviste isprepleteno ulicama, pomicnim stubama i liftovima. Bezbroj trgovina, svih svjetskih vise ili manje poznatih firmi, restorana, kafica, galerija, banaka... On je istovremeno ulaz i izlaz zeljeznicke stanice HaShalom. To je ujedno i jedini razlog zbog kojega cesto prolazim kroz Azrieli.
    Za mene su mallovi kazna i ako ikako mogu, izbjegavam ih. Jedini u kojega sam rado odlazila je bio bas od ovog jadnog Leva Levajeva koji je tako tresnuo na burzi i jedino mu je preostalobogatstvo ublazilo pad. To je mall u Ramat Avivu, a tamo sam odlazila jer su poslovne prostorije u kojima je radila Duska bile u neboderu toga, kako se ovdje naziva kenijona, a naziv se izvodi iz glagola kupovati=liknot,
    kupnja=knija, mjesto kupovanja=kenijon, a mi doma te prodajne centre zovemo kenjon.
    Fotografije slijede!

    avatar

    16.10.2008. (11:17)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Lijepe slike Vesna :))

    avatar

    16.10.2008. (23:48)    -   -   -   -  

  • Pasikarka

    E moj Boze koliki su ti neboderi!!?
    Sve sami posloni prostor??? A kolio ima katova?
    Pozdrav

    avatar

    17.10.2008. (09:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...