Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • onitsown

    joj, mora da ti je tesko bez starog bloga.. ja sam pokusala prestati pisati na svom iz nekih svojih (ne)opravdanih razloga, ali sam ipak shvatila da na neke stvari ne mogu utjecati. sori sto te gnjavim svojom pricom, ali jos uvijek taj blog je meni cudan i vecinom komentiram neprijavljena. pa sad ako ti se da, mozes me potraziti.. :) ako i ne, nema veze, ja nastavljam s tvojim. i sad u ove sitne sate. nemoj se ljutiti kad ujutro nadjes hrpu (nepotrebnih) komentara. :)

    avatar

    19.10.2008. (02:11)    -   -   -   -  

  • smotani

    iskreno, puca me nostalgija.., kako bi Sekhmet rekla...ali..dan po dan...evo danas je već deveti dan...(opet brojim...) , nedostaje mi...jako, ali odlučio sam pokušati drugačije, pokušao sam svakodnevnim životom, događajima a ne ...a ne biti stalno u prošlosti.. Iako, ne, ne treba mi puno da odlutam..ali borim se...nekako...
    Potražit te svakako hoću.. ne znam da li u predgrađu ili? :))) Samo, da li ću te prepoznati?....ali...evo mi jednog, malo neobičnog, zadatka..potraži onitsown :)) Može molba? Ako te nađem daj mi neki signal, jer...jedan čvor ću onda odvezati i...biti malo manje smotan:)))

    avatar

    19.10.2008. (11:23)    -   -   -   -  

  • onitsown

    pa nije bilo tako tesko.. evo jedan ;) da si pronasao dobar put.

    avatar

    19.10.2008. (20:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...