Komentari

bobata.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Mysteries

    Mami pozdrav a malenoj zelim sto brzi oporavak ...

    avatar

    15.10.2008. (18:53)    -   -   -   -  

  • Duliba

    Evo ja dolutala pa me dirnuo ovako nježan post...
    Bit će još svakakvih dana i noći, ali sam uvjerena da
    će svi proteć u ljubavi.............. ::))

    avatar

    15.10.2008. (21:02)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Dobro jutro! Svratih do tebe i naiđem na priču o tome kako tvoje čedo boli uho. Mene je često boljelo uho dok sam bila dijete i kasnije sam patila od kroničnih upala uha.I to je zaista jedna od neugodnijih boli. Srećom u mladosti je prošlo. Moja djeca također su imali upale uha, sa starijim sam prošla mnoge sate i dane u ambulantama za uho,grlo,nos, ispitivanje sluha (jer događa se i smanjena slušna sposobnost ako su upale jake i česte). Želim ti reći da bol uha nije samo prolazna tegoba. Upale uha mogu biti vrlo ozbiljne kod male djece i treba obavezo ići kod specijaliste da se bolje pogleda što je to unutra i da se adekvatno liječi.
    Domaći lijekovi mogu pomoći, i ja sam s tim pokušavala, ali stručna pomoć je ipak na prvom mjestu, i to što prije. Ne želim te plašiti. To je sigurno obična upalica uzrokovana prehladom, začepljenjem ušnih kanala, ali neka je pogledaju s otoskopom da budete sasvim mirni.
    Želim da tvojoj djevojčici što prije prođe upala i da opet mirno spava i svi zajedno da imate mirne noći. Mnogo pozdrava. :-))))

    avatar

    16.10.2008. (08:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...