Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • prljava igra (!)

    nikog - osim tebe, mozda.

    lichno takodje ne vidim moguce prednosti jedne ovakve asocijacije za same pisce na Balkanu, ali mislim da bi udruzivanje barem simbolichno posluzilo svim podeljenim stranama na chast, i izvesno doprinelo ublazivanju barbarskog glasa koji smo u svetu stekli na rachun ne lako objashnjivog animoziteta shto jedni spram drugih negujemo, a koji se i nadalje olichava u nimalo lepim stvarima.

    i da, teshko mi je i zamisliti da Vida koju poznajem cilja na mesto ministarke: a ako cilja, chvrsto verujem - samo iz chasnih pobuda (shto podrazumeva uraditi neshto dobro za srpsku kulturu).

    jergovic zaista udarnichki lupa u nekim delovima svoga svakodnevnog obracanja - ali, ko mu pa shmirgla ushi... sve ce to narod pozlatiti!

    avatar

    15.10.2008. (06:12)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ako želi nešto dobro uraditi za srpsku kulturu, neka ne pripušta Miljenka Jergovića u nju. U kulturu, naravno.
    Što se tiče udruge, ako ne postoje praktični razlozi za njen osnutak, nego su oni samo simbolički, onda je ona stvarno nepotrebna: ta, Igra, ti i ja smo više učinili u ovih dvije godine na "ublažavanju barbarskog glasa koji smo u svetu stekli na račun ne lako objašnjivog animoziteta što ih jedni spram drugih negujemo" nego što će sva ta društva pisaca ikada učiniti. Ozbiljno to mislim. Majkemi.
    Zapravo, nisi toliko ti tome pridonio koliko ja. Ti si odmrmorio, nema tu ništa, nema od tebe ni go kurac!

    avatar

    15.10.2008. (06:31)    -   -   -   -  

  • doktor Jatogen

    Evo malo ulja na vatru:
    "Meni je samo žao što se hrvatski nacionalisti, nacionalšovinisti i fašisti ne odnose izričito i dosljedno i prema hrvatstvu onoga što jedu, jer bi u tom slučaju Hrvatskoj jako olakšali sudbinu budući da bi jedući samo hrvatsko neobično brzo umrli od gladi".
    (Miljenko Jergović u intervjuu objavljenom u današnjem Večernjaku pod naslovom "Štrukli su primitivno jelo i uopće nisu hrvatski izum")

    avatar

    15.10.2008. (10:13)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    uh, on je tebi fakat stal na zulj.
    zakaj ?

    avatar

    15.10.2008. (13:14)    -   -   -   -  

  • lolina

    doktor Jatogen ovo je bolje; Uvrštavanje mog imena i mojih knjiga u uže izbore nagrada bla bla je dizanje cijene budućim dobitnicima.
    mrzim psovati ali najradije bih ga poslala u 3pm. pobrkao je štrukle i štrudle.seljačina.

    avatar

    15.10.2008. (13:46)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Lipa Mare: Ne, i povrh toga, uopće ne razumijem ovaj tip prigovora. Jer, ja bih morao odgovoriti: Uh, njemu je Hrvatska zaista stala na žulj?
    Odgovor na tvoje pitanje je dakle: Čudi me da mu stotine ljudi ne odgovara, kad mu već EPH omogućuje da svoju boleštinu ustrajno prelijeva u javnost.
    Što to znači: Zakaj komentirati te ispade? A zašto ih tolerirati?

    avatar

    15.10.2008. (16:10)    -   -   -   -  

  • Herzog

    Nisam sve procitao, tko che, ali da ne zaboravim moram zabiljeziti jedan komentar - svidja mi se ideja o hrvatsko-ugarskoj vaterposlkoj ligi. Mozda to ide protiv tvoje argumentacije, ali sta mogu. Inace, dok pisem ovaj komentar vidim ispod da neki komad s rukom u kosi veli kako objavljivanje njezinih topless slika ne dozivljava kao tragediju. Gdje su te slike, da ih i ja dozivim

    avatar

    15.10.2008. (20:38)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    U 24 sata.

    avatar

    15.10.2008. (22:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...