Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • nadja

    Pročitala sam nastranicama internetskim časopisa morsko prase priču ede Popovića Gospa od bluda. Tamo opisuje kako je na nekakvom jedrenju s također piscem Milošem. Kako mi je nekako bezveze kad naši pisci ufuravaju u priče svoje kolege. Milim nemam ništa protiv tog književnog postupka, ali naši domaći pisci rade to toliko loši da ti omrznu sve te likove pisaca o kojima pišu. Ispadnu tako patetični. Bdijenje još nisam pročitala jer ne znam tko je taj koji je to napisao, a i naslov mi je kao da ga je smislio u najbolju ruku Eugen Kumičić. Da, ova hrvatska književnost pati i od strašno loših, neinventivnih naslova. Evo ja predlažem jedan gospodi koja još nije smislila kako da nazovu to što su naštancali na više od stotinjak a 4 papira, evo vam jednog besplatnog naslova: "Korisnik, anonimac"

    avatar

    15.10.2008. (20:15)    -   -   -   -  

  • Sfermentacija

    Svima onima koji su propustili izvanredan književni događaj Krune Čudine u Booksi, preporučam da to svakako nadoknade u petak!

    avatar

    15.10.2008. (21:42)    -   -   -   -  

  • živ-žav

    da li taj kruno ima svoj blog, kao što i ti imaš svoj, božidare? a isto si knjigu objavio.

    avatar

    16.10.2008. (10:31)    -   -   -   -  

  • andreja

    da, taj kruno ima nekoliko blogova, pripadnik je skupine eventualisti, a objavljivao je u vijencu, zarezu, temi, ka/os-u, poeziji, raznim zbornicima i antologijama. živ žav, ti baš nisi u toku?

    avatar

    16.10.2008. (11:41)    -   -   -   -  

  • živ-žav

    božidare, ali zašto onda nije ovdje linkan taj njegov blog, kao finalni ukras na ovoj slastici od posta? zar ti ne promoviraš mlade književne nade, božidare? treba da to odradiš marketinški briljantno, božidare. simbioza ekonomije i književnost nije nemoguća, zar ne, božidare?!

    avatar

    16.10.2008. (12:50)    -   -   -   -  

  • .

    korisnik, anonimac - e je ti naslov nadja, inventivna si za pop.....

    avatar

    16.10.2008. (15:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...