Komentari

annapurna2.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • danka

    E da mi je biti na vašem mistu...., slike su prekrasne, vidi se kako radite i mučite se, al za takvu lipotu od planine i da budeš dio nje čovik bi sve na svitu da. PREKOPREDIVNO :)

    avatar

    14.10.2008. (14:47)    -   -   -   -  

  • suz...

    Darko, stvarno ste si dali truda za ovakav iscrpan izvještaj, uživam u slikama već sada, a kako će to uživanje biti kada se vratite. Nadam se da će momci biti disciplinirani do kraja i da ćemo gledati i njihovu prezentaciju kao što smo prošle godine gledali djevojke.Pozdrav cijeloj ekipi , naročito Soldi i neka zna da ni mi kod kuće ne mirujemo. Jedan dio "opake ekipe" je bio na otvorenju "baznog logora" u Begovom selu podno Stožera(Nadina kuća) Da bi se najeli brusnica morali smo malo proteći noge do vrha ali vrijedilo je. Sretno momci!

    avatar

    14.10.2008. (15:23)    -   -   -   -  

  • skochimish

    Bravo decki, vidim da lijepo napredujete! Da mi je samo oar minuta biti tu s vama da doživim to "brdasce"! Svi smo uz vas, pusa iz toplog Zagreba, posebno mojem skocimisu :)

    avatar

    14.10.2008. (16:37)    -   -   -   -  

  • kriva

    ljepo ste preplanuli, hmmm koje more..hajmo u planine samo naprjed ja se borim sa postavljačem/ postavljačima smjerova za tekmu :))) nadaju se :))) drž te se, slike su odlične

    avatar

    14.10.2008. (17:44)    -   -   -   -  

  • plo

    Decki, covjek ostane bez komentara, gledajuci fascinantnu ljepotu planine i vase jos fascinantnije napredovanje...Svaka cast!!! Strasni ste!!! I koliko god su neki od vas pomalo izrazavali sumnju da ce stići do vrha, ovo sto ste dosad napravili sigurno dokazuje da to mozete!! Srcem i mislima svakodnevno uz vas, puno vas volim i pozdravljam, a sunceku Ivici plo!( P.S. Ivek, straaasno dobro ti izgleda onaj prefiks ispred imena i ocito dobro djelujes na ekipu cim su svi zdravi! Nek tako i ostane! Velika plo! )

    avatar

    14.10.2008. (18:21)    -   -   -   -  

  • Danko

    Lijepo je vidjeti vaša vedra i nasmijana lica, lijepo napredujete, molimo za vas da vas vrijeme i zdravlje posluži, čuvajte se i sretno! Pozdrav d Danka!

    avatar

    14.10.2008. (18:50)    -   -   -   -  

  • lucky

    Jao, pa vi i slanine imate. Vaš uspjeh je zagarantiran. Ljudi, samo naprijed, svaka čast, svi smo uz vas. PD Đakovo.

    avatar

    14.10.2008. (20:06)    -   -   -   -  

  • ogulin

    svaka čast ogulinci, ogulin je ponosan na vas samo naprijed, za par dana imate vrh,.

    avatar

    14.10.2008. (21:29)    -   -   -   -  

  • Dok

    Narode naš dragi, zadivljeni smo vašim napredovanjem, a naročito veseli vidjeti ozarena i nasmješena preplanula lica. Izuzetno me veseli i to što je moj dragi kolega Ivek bezposlen. Neka tako i ostane. Želim vam pogled neskriven oblacima, zrak kojem se ne žuri, tvrdo pod nogama a za ostalo ćete se pobrinuti sami.
    Puno sreće!!!

    avatar

    14.10.2008. (22:27)    -   -   -   -  

  • tvrtko

    fakat nevjerojatno dobre fotke .. vjerujem da uživate.. neka vas vrijeme dobro služi i dalje ...ferro ,konačno sam provozao kayak i fakat zarazno je ...bila je savršena bonaca ,nema glisera i turista ...konačno ,živio kraj sezone...ma koje opuštanje veslat po bonaci u tišini tu i tamo prođe koja barka tuf-tuf laganini na lignje ...ribe skaču naokolo , ja na nula metara nadmorske visine a u glavi himalaja...uh uh jedva čekam...
    ajde pozdrav cijeloj ekipi ...sretno i samo gas...

    avatar

    14.10.2008. (23:03)    -   -   -   -  

  • :)

    >Uđe cuger u birc kroz rotirajuća vrata na ulazu, dođe do šanka i veli:
    >-ja bi lepoooo prosiiil jen gemišt
    >-konobar: stari, pijanima ne točimo cugu
    >-dobro, dobro veli cuger i ode van, ali se zezne, napravi cijeli krug
    >na roto vratima te ponovo dođe pred šank i kaže:
    >-ja bi leepo prooosil jen gemišt
    >-konobar: ej stari nemoj me zajebavati, rekao sam ti malo prije da ništ
    >od cuge
    >-dobrooo, dobrooo ponovi cuger krene van i opet se zezne na roto
    >vratima, dođe pred šank, zabezeknuto pogleda konobara i kaže:
    >-stari nebum niš pil samo bi nekaj pital
    >-pitaj veli konobar
    >-Kaj ima tu u kvartu koja birtija di ti ne delaš?

    avatar

    15.10.2008. (08:40)    -   -   -   -  

  • Nana

    Pozdrav svim penjačima, bregi su prekrasni. Uživajte i čuvajte se, osvojiti čete vi to, samo plako i oprezno. Ferro, mali penjači su doskakutali na Lipu, hmm kad pomislim da si i ti tako počeo...

    avatar

    15.10.2008. (08:55)    -   -   -   -  

  • nlo

    Namaste! Pa dobro što ste vi tamo na godišnjem i foto session-ima kad tako dobro izgledate? :) čini se meni da su vam sherpe (ili sami) osigurali poveću količinu finih, zdravih zelenih listova koji se preporučaju za visinu, iako niste u Peruju :) Neka, neka samo tako izgledajte i dalje...a ipak su sherpe još s vama :)?! Duuugo ih nitko nije spomenuo pa smo pretpostavljali da osim što ste ih poslali po pivu, da su usput trknuli i malo niže po nove porcije lišća-naravno za čaj ;) !!! Živio hedonizam u brdima-HEDONIZAM RULES !!! Samo tako i do vrha!Uživajte i za nas koji trulimo u surovoj svakodnevnici i barem se malo hranimo vašim izvještajima i slikama koji su pravo osvježenje! Marko, jesi raspuhao skije, nemoj da zahrđaju?! SRETNO I SIGURNO DO KR(J)AJA ! PP cijeloj ekipi!

    avatar

    15.10.2008. (09:27)    -   -   -   -  

  • grgin

    Bruno, Dragec...ne vidim nigdje na slikama OVERBOOTS-e...valjda nije toliko hladno:)??!!...ali smo se zato i Bruno i ja veselili njima......uzivajte decki..drzite se i samo tako i sigurno naprijed...svima pozdrav, a posebno mojim ogulincima.

    avatar

    15.10.2008. (09:33)    -   -   -   -  

  • Ana Ogulin

    Veliki pozdrav i podrška svima!

    avatar

    15.10.2008. (10:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...