Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Tata

    šta mislite kako bi završila utakmica između 98´ i 98`B momčadi?..i jel bi se trebala odigrati?

    avatar

    15.10.2008. (09:28)    -   -   -   -  

  • živac

    '98. godište "B" bi izgubili, mislim, ne prevelikom razlikom. No nema nekog većeg razloga da se takva utakmica ne odigra jedan četvrtak u 19 sati. Bilo bi možda realnije da za "A" momčad zaigraju rezerve (ionako ih ima sedam ne računajući golmana), tj. oni koji ne započinju utakmicu ali kasnije dobivaju manju ili veću minutažu. Ne radi se naravno o podcjenjivanju nego o korisnosti takve utakmice za obje momčadi - nema smisla da se jedni stalno brane.

    avatar

    15.10.2008. (16:17)    -   -   -   -  

  • živac

    Svakako bih želio pohvaliti rad ROKA DODIĆA i ANTE MALOČE.Kako ni oni neznaju sve zanate pomoć im je i više nego dobrodošla. I oni je cijene. Kada bi dobivali i više novaca za sve što im je potrebno u njihovom radu efekti bi bili i veći. Nadstrešica je pitanje za Grad čiji važni djelatnici su na sastanku s predsjednikom Kluba i dvojicom predstavnika roditelja izjavili da je to prioritet jer da se radi o sigurnosti djece i građana i bla, bla, bla, bla. Gospođa Pokrajčić je zadužena za to, ali rezultata nema - možda zato jer je ona zadužena?! Pitanje table nije pitanje novca nego čiste nebrige. Mislim da se mora vršiti pritisak u pravcu sređivanja pomoćnih terena, prvo jednog pa drugog i moliti Boga za lijepo sušno vrijeme. Kada dođu izbori ne bismo trebali biti zaboravni. Niti pas ne grize ruku koja ga hrani, ali bogme niti ne maše repom lošem (nebrižnom) gospodaru.

    avatar

    15.10.2008. (16:41)    -   -   -   -  

  • nik

    Naravno da B momčad nije za podcijenjivanje, ali mislim da bi neki igrači koji su stvarno dobri bez problema mogli igrati i u A ekipi.Sumnjam da bi izgubili možda neriješeno,a utakmica bi se trebala odigrati pa da se vidi napredak te djece i možda izaberu i u prvu momčad.Ipak su svi oni u istoj grupi.

    avatar

    16.10.2008. (08:06)    -   -   -   -  

  • Tata

    Treba trenerima reči da organizirauju utakmicu...sigurno bi bilo jako zanimljivo, kako za dijecu, tako i za roditelje. Jel svaki roditelj misli da je njegovo dijete najbolje, i da može igrati za "A" momčad, što je i normalno, samo što to treba pokazati na terenu.
    Prednost je svakako na strani "A" momčadi, pa ipak su oni najbolji u gradu..:))

    avatar

    16.10.2008. (08:15)    -   -   -   -  

  • živac

    Danas je "A" momčad '98. trebala igrati protiv prve momčadi '97. na velikom terenu. Prije sedam dana pobijedili su drugu momčad '97. s puno golova razlike - ništa neobično ako se zna snaga '98. godišta ali i to da rezerve '97. nisu u četiri godine odigrale pol sata utakmice. Trenera Palića treba priupitati za takvu mogućnost - možda u subotu ako je već premračno za 19 sati.

    avatar

    16.10.2008. (10:55)    -   -   -   -  

  • navijač

    Nemislim da je moje dijete najbolje,već općenito govoreći u B momčadi stvarno ima djece koja su dobra.Možda da odigraju koju utakmicu međusobno?Ne kažem da A momčad nije najbolja u gradu ali ni B nije za odbaciti

    avatar

    16.10.2008. (22:45)    -   -   -   -  

  • niki

    nemres jednom utakmicom nikako procjenit dali koji igrac treba igrat za A-momcad...
    trener je s njima svaki dan i onda najbolje zna zasto pojedinci igraju za A ili B momcad.
    Roditelji nisu objektivni i ako ce oni pocet slagat ekipe onda vise netreba trener. Da trener misli da netko iz B momcadi vec sada moze igrat za A onda bi igrao...

    avatar

    17.10.2008. (10:02)    -   -   -   -  

  • Novi

    Ako je netko jučer bio na utakmici "B" momčadi s HAŠK-om...onda im je sve jasno zašto neigraju za "A" momčad....

    avatar

    17.10.2008. (11:52)    -   -   -   -  

  • Novi

    Ali nije ni bitno tko je "A" a tko "B" momčad..bitno je da djeca treniraju i napreduju.....

    avatar

    17.10.2008. (11:54)    -   -   -   -  

  • živac

    Gdje je "B" momčad '98. igrala s HAŠK-om? I kakav je rezultat bio? Ajmo malo informacija!!! Inače neki pojedinci iz "B" momčadi (prije ona nije postojala, a sada je oformljena radi brojnosti djece, te je nijedno drugo godište nema) su dobili priliku na 6 do 12 mjeseci. Ako se ne nametnu prelaze u "B" momčad a druga dobivaju priliku. Niti "starteri" u "A" nemaju zacementiran položaj - dobro tu su promijene rijetke; zamijenila su pozicije jedan do dva igrača.

    avatar

    17.10.2008. (12:29)    -   -   -   -  

  • Novi

    Na klaki....6-1 za Hašk....iako nisu ni igrali svi iz "B" momčadi, ali.....

    avatar

    17.10.2008. (12:34)    -   -   -   -  

  • živac

    Ako su falila 2 do 3 istaknutija pojedinca ništa čudno. Realan bi i tada bio minimalan poraz ili do 2 razlike. Znam da to nije lijepo za čuti ali mislim da je to realnost. Naime "B" momčadi treba još koji mjesec da posloži redove.

    avatar

    17.10.2008. (13:53)    -   -   -   -  

  • aa

    Da u "B"momčadi je falilo tri igrača koja uvijek započinju utakmice,zato je i rezultat bio takav kakav je.Ali sutra se igra nova utakmica pa čemo Vam javiti rezultat.Iako su do sada imali jednu izgubljenu,jednu neriješenu i šest pobjeda nisu klonuli duhom radi jedne prijateljske koju su izgubili.Recimo da je to bila samo trening utakmica.A što se tiče igranja za prvu momčad ne sjećam se da je trener koji ih vodi bio na bilo kojoj utakmici ili slično(pritom se misli na Palića koji vodi A momčad)zato mislim da o tome više ne treba polemizirati.Vremena za sve ima,pa i za ulazak u A ekipu.

    avatar

    18.10.2008. (23:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...