Komentari

chipmunktin.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Suputnica

    uf, uf, pretpostavljala sam da ce mu ova nametnuta slava skoditi. no nadam se da cemo s Tinom popricati za ktjedan dana, pa mozda nazicamo ekskluzivne fotke i u buducnosti. :)

    (btw, znate da imate opciju da se ne pojavljujete na listama - zasto ga jednostavno ne skinete s almost cool liste? naposljetku nije on almost cool. on je precool! :)

    avatar

    10.10.2008. (00:11)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @mama: pametno razmišljanje. Tin je prskalica miline, možda ga je bolje "ljubomorno" zaštititi. ;)

    avatar

    10.10.2008. (00:36)    -   -   -   -  

  • Jaca

    i ja sam razmisljala da li da prestanem stavljati slike svog malog na blog bas iz razloga koje si navela. Ali sam odlucila da ih i dalje postiram jednostavno zato sto zelim da ih podielim sa meni dragim ljudima koje sam upoznala bas ovdje na blogu.Mozda i ja promijenim misljenje...

    avatar

    10.10.2008. (14:58)    -   -   -   -  

  • mala_sanja

    Postoji mogucnost, da nakon objave posta isti opet odjavite ili bar sklonite slike. Ovako mozete pokazati Vase medeno dijete najuzem krugu citatelja i kasnije ipak biti mirni.
    Ja isto ne bih stvaljala slike svoje bebe na blog, jer bi bebu zeljela zastiti, jer ima nas svakakvih na ovom svijetu. S druge strane se radujem, kada procitam post mladih roditelja kako provode dane sa svojom bebom i vidjeti slikice. Ipak su djeca nesto najdivnije na ovom svijetu. Kako god se odlucili - sa slikama ili bez - sigurno cu ovdje dolaziti puno nas, koji cemo rado citati Vase postove.
    Sve najljepse zelje Vasem sinu ! Mali Vam sigurno uljepsava svaki dan. :o)

    avatar

    10.10.2008. (16:29)    -   -   -   -  

  • Juliere

    nasla sam se u istoj dilemi i sve ti stoji sto si napisala. nego mi mame smo toliko sretne, da zelimo nasu srecu podijeliti sa cijelim svijetom. pa onda dodje trenutak da dijete ljubomorno cuvamo za sebe... medjutim nije blog problem. problem je drustvo u kojem se nalazimo, pa i samo pojavljivanje na ulici je rizik, jer se uvijek nadje ona teta koja ce dijete uhvatiti za rucicu a da je nitko nije nista pitao.
    uzivajte u svojoj srecici
    p.s. htjela pitati tatu koji je program koristio za one filmice sa kolazom slicica.

    avatar

    10.10.2008. (18:25)    -   -   -   -  

  • Lizamona

    Ma glupost, samo stavi slike. Kao da će ga itko prepoznati po slikama. Beba ko beba. Možda bi ga prepoznali po odjeći, al i to je glupo ako ju netko drugi naslijedi. Drugo je kad naraste i postane prepoznatljiviji. Slobodno stavljaj slike. Nemoj stvljt svoje slike s njim i sve će bit ok. Jer tebe bi već netko mogao prepoznati.

    avatar

    10.10.2008. (21:04)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    pa pobogu, kakve štete ima od ovakvih slika? kamo sreće da su svuda ovakve slike a ne razni luđaci, političari...
    već rekoh na naslovnici. poštujem tuđu želju za anonimnošću, ali praviti drame oko fotografije djeteta koje je upakirano u vreću za spavanje, e to je meni perverzija!

    avatar

    11.10.2008. (00:10)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ovaj blog je melem za dušu nakon što smo bombardirani svim živim i neživim negativnostima koje nam mediji donose. Nisam pratila situaciju oko naslovnice, ali smatram da par slika bebe na blogu nije ništa strašno. Tinčić vam to vjerojatno ne bi zamjerio, a kada će biti sposoban sam se predstavljati svijetu, tada će to i učiniti - na svoj način. Do tada vi to radite u njegovo ime i, po meni, radite to odlično, a ja sam jedna od onih koje ujedno i uveseljavate. :)

    avatar

    11.10.2008. (01:19)    -   -   -   -  

  • bobata

    Kako je rekao bloger ludlud, možda ga je bolje "ljubomorno" zaštiti!!!
    Ali, opet...tako razveseli pogled na ovaj blog nakon silnih crnih kronika!
    Pusa medenom Tinu

    avatar

    11.10.2008. (09:25)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Mališa je preslatki u piđamici, a ti si u pravu, ali mislim da nema rezona za neku paniku zbog datih sličica. Jednog dana Tinčeku će biti drago kad to vidi ovako u kompletu :)))

    avatar

    13.10.2008. (00:31)    -   -   -   -  

  • Sam' što nije

    Tin je presladak! Razumijem dilemu oko stavljanja slika, iskreno, sama ne znam što bih u takvom slučaju odlučila. :)

    avatar

    13.10.2008. (19:19)    -   -   -   -  

  • Naiad

    Bravo mama!
    Ja bih ucinila istu stvar da sam na tvojem mjestu...

    avatar

    13.10.2008. (22:46)    -   -   -   -  

  • admin

    Posjeti novi forum www.tipkalica.com, registriraj se i budi među prvima koji otvaraju teme. Vidimo se, pozz.

    avatar

    15.10.2008. (09:33)    -   -   -   -  

  • Omudina

    Pa da. Dica će za koju godinu gugutat: Google, google, google :-))

    avatar

    17.10.2008. (09:35)    -   -   -   -  

  • pavat - pakat - papat - kakat

    @ Bugenvilija i ekipa : Tako sam i ja nekako mislila. Ove slike svakako mogu ostati, i nadam se da će im se Tin veseliti. Meni je najviše žao što izbacivanje slika utječe i na daljnju kreativnost, najviše tatinu jer ja imam nešto manje vremena i snage na kraju dana :-), ali se svakako nadam da će mališa imati poveću kolekciju sličnih uradaka, možda ne javnih. Mogao bi blog sa slikama ustvari funkcionirati jako dugo, ne bi njega nitko prepoznao do vrtića. On strašno brzo raste i mijenja se. No neki majčinski instinkt mi govori da nije dobro za dijete da se tako povlači po medijima. Da se ispravim, po medijima kakvi su danas. Iako je poprilično evidentno da time kanalizira pozitivnu energiju. Anyway, kad pokaže sam interes za medijima, bit će lakše. Čitamo se u međuvremenu... Muči me samo kako kropati slike za idući blog. Rado bih vam pokazala jedno od boljih rješenja za vađenje balaca, takozvanog sekreta iz nosa i dišnih kanalića. Nekima vjerojatno i poznato. E, pa uskoro...Poz -- mama

    avatar

    21.10.2008. (22:45)    -   -   -   -  

  • elisaa.

    A slatki Tin :D

    avatar

    23.10.2008. (20:51)    -   -   -   -  

  • ¨°~#K@rlA

    bas je sjatkiiiiiii a joooj da mi ga je vidit uživo :(

    avatar

    24.10.2008. (12:46)    -   -   -   -  

  • tin

    i ja se zovem tin...hehe

    avatar

    03.11.2008. (11:32)    -   -   -   -  

  • Suputnica

    Pih, od kad ste poslali slavni, vise ne komunicirate s nama, vjernim posjetiteljima koji ovdje navracamo skoro svaki dan u nadi da cete staviti nesto novo.
    mislim da je 5minuta slave proslo, pa bi mozda i mogli nesto novo, ne?
    ili posaljite kakvu fotkicu na mail ;)

    avatar

    01.12.2008. (19:17)    -   -   -   -  

  • piskaralo Tixi

    i sama tu i tamo stavim koju fotku našeg limača, nadam se kako mu to neće naškoditi....
    ne mislim kako si paranoična, samo si mama, brineš se i to je normalno....

    avatar

    03.02.2009. (09:12)    -   -   -   -  

  • marchelina

    samo da vas pozdravim, poželim vam sve najbolje povodom blagdana, i puno, puno zdravlja. Pojubac bebi :) I falite , da znate...

    avatar

    26.12.2009. (00:48)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković, Bjelova

    ŠTO SE TO DANAS DOGAĐA U BJELOVARU?!





    Svi znamo da je naša zemlja u dubokoj krizi. I svaki dan da netko od građana gubi svoje radno mjesto. Mi nemamo vodeću politiku koja bi nešto poduzela, da ne bi došlo do najgoreg scenarija – građanskog rata. Po nekima ovo proizlazi iz duhovne krize, neki to smatraju ekonomskom krizom, ili političkom i moralnom greškom. Bjelovarska drvna industrija „Česma“ je na koljenima. Ovih dana uhićen je bračni par Zdravko i Višnja Pevec. Mnogi radnici ostali su bez posla. Žalosno je gledati sudbinu na tisuće i tisuće ljudi kojima je ugrožena životna egzistencija. Sve više postajemo primitivni grad, iako imamo iz Bjelovara četiri ministra u Vladi RH. Za nestanak mnogih bjelovarskih poduzeća nitko nije kriv. Vlasnik građevinskih tvrtki Anđelko Toš isto ovih dana je uhićen kao i njegov direktor Željko Radić. Tvrtka „Drvograđenje“ je otpustila 400 radnika. Pitam se: zašto mi imamo saborske zastupnike iz Bjelovara koji primaju plaće i za ništa ne vode brigu.



    Poduzeće „Fenor“ godinama stoji prazno, za propast industrijskog diva nitko nije ostao kriv. Gdje koji šef završi u zatvoru da bi se javnost smirila. Samo u zadnjih šest mjeseci u našoj županiji je 70-tak tvrtaka završilo u vrtoglavom stečaju. Zašto se čudimo što sve lošije živimo – pogledajmo samo tko sjedi u Županijskoj skupštini i Gradskom vijeću. Nečasno otpušteni načelnik policije Mato Sičaja u skupštini predstavlja Klub vijećnika HDZ-a. Treba ispitati kriterije pod kojim je uvjetima dobio stan Mato Sičaja u Ulici Matije Gupca 39 u Bjelovaru. Taj korumpirani policajac umirovljen je sa 45 godina života. Iza njega ostale su mnoge afere u policiji. Kada je 1997. i 1998. godine Branko Stojković otkrio kriminal oko Županijskog proračuna, gdje su župan Marijan Coner i tajnik županije Damir Bajs, zloupotrebili položaj i ovlasti. Sičaja je zaštitio Conera i Bajsa. Čak je taj načelnik slao svoje policajce da za vrijeme skupštine i odglasavanja proračuna, sa sjednice uklone Branka Stojkovića. Policija od Mate Sičaje me je proganjala i nije mi mjesecima dala mira. Sičaja je nagrađen da danas u skupštini sjedi i vodi riječ.



    Građani ne vide i slijepi su kraj zdravih očiju, te nisu svjesni što oni rade. Naše društvo stupajući na put demokracije, postalo je još gore nego što je bilo. Kršenja ljudskih prava i sloboda, postalo je kao normalna stvar. Odatle i kriza, za koju „kruhobrižnici“ nude izlaz, a i dalje oni lažu narod. A narod ih kao ošamućen i pijan slijedi i bira na izborima. Sve to omogućuje oligarhijski model moći. Ustav RH, na papiru je jedno a u praksi je Ustav nešto drugo. Mi smo država koja samo zahvaća sve porezima i na taj način ona tlači hrvatski narod.



    U potpunosti sve jača policijska država na djelu. Gdje to ima, uzmimo za primjer – da jedan zamjenik načelnika policije ide sa službenim autom na posao, a stanuje zračne linije 800 metara od Policijske uprave. I danju i noću se vozika po gradu, te službena kola stoje parkirana ispred njegovog stana. On živi u zgradi i ima stan gdje i Mato Sičaja. Županijska uprava ima na stotinu službenih auta, tako isto i Gradska uprava. Svi se vozikaju i sjede za vrijeme radnog vremena na caffe bar terasama. Čudimo se što nikuda se ne pomjeramo i što nemamo nikakav napredak. Mi građani živimo u društvu najgore korumpirane i bludničke birokracije. Na ovakav način kao neka društvena zajednica osuđeni smo da sigurno propadnemo.



    U Bjelovaru, 07. 06. 2010.



    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    (bitka za Hrvatsku)

    Branko Stojković, predsjednik

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90 , 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    http://bjelovarskiklan.blog.hr

    avatar

    24.06.2010. (22:41)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVUIĆ - ŠTIT

    KAKO JE SVEĆENIK PRODAO SVOJU „DUHOVNU BRAĆU“ ?



    Don Ivan Grubišić je osramotio svoju Crkvu za vrijeme parlamentarnih izbora - jer zagovarao je Gay parade i istospolne brakove



    Splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić suspendirao je don Ivana Grubišića. Novi saborski zastupnik tako više ne može ispovijedati, propovijedati, slaviti misu te nositi svećeničko odijelo.



    Nadbiskup je naveo i zbog čega je don Ivanu izrečena suspenzija. To su aktivno sudjelovanje u politici, prihvaćanje javne službe saborskog zastupnika koja sa sobom nosi sudjelovanje u vršenju građanske vlasti, nepriličnog ponašanja koje je tuđe svećeničkom pozivu, ustrajnog neposluha prema svojem Ordinariju.



    Ivan Grubišić je godinama varao zavodljivim riječima sve ljude oko sebe. No, pripovijednik je sad otkriven - da bio je lažan. I tko je zapravo on? Doduše njegovi porodiljni đavliji trudovi otkrili su – da je rođeno ludo čedo. Vjetrovi i pustinje, izvori i studenci presahnuli su, jer sljedbenik Gay parada i „Sodome i Gomore“, te podržavatelja istospolinih brakova, njegov Crkva riješila ga je titule „Don“. Izbacila ga je iz svojih redova.



    Ivan Grubišić je postao kao biblijski Ezev, koji je prodao svoj obraz za jedan „obrok“, no taj obrok može i biti saborski četverogodišnji mandat,

    ili njegova ljevičarska deklaracija… Ja mislim da; raspasti će se ta njegova Europska unija, to leglo Gay parada i geto istospolnih brakova.

    Možda bi mu sad bolje pristajala titula „crnog financijera“ Jude Iškariotskog. No, bilo što – bilo: Grubišić je pljunuo na Kršćanska načela i celibate…



    U Bjelovaru, 02.01.2012. godine



    Vođa pokreta „Štit“

    i Nezavisni kandidat

    BRANKO STOJKOVIĆ

    ------------------------------

    http://crostojkovic1958.blog.hr

    095/814-82-90

    brankostojkovic152@yahoo.com

    avatar

    05.01.2012. (16:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...