Komentari

akst.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • tičerica

    apropos tvog komentara kod prosvjetara - rekao si da ti ne pada na pamet preuzeti razredništvo dok ne vidiš kako "svi dišu". zbilja si idealist, ili još nisi shvatio kako stvari funkcioniraju, ako misliš da te itko pita želiš li razredništvo. :) samo te dočekaju s listom zaduženja, na kojem piše da si postao ponosni razrednik 5.x ili 1.y razreda. a ti se možeš žaliti upravi vodovoda. ako ima više paralelki, nemaš utjecaja čak ni na to koji razred ćeš dobiti. kod nas je došla ove godine nova kolegica, umjesto kolege koji je otišao u mirovinu. na zadnjoj sjednici je odlučeno da novom, tko god on bio, uvaljuju razredništvo. skupa s novom, nadrapala je i kolegica koja je u tom trenutku još bila na porodiljskom. a vodu još nikome nisu isključili. s tim da su se, kada sam ja, mlađahna i naivna, pitala: a što ako se umjesto kolege primi pripravnik/ca?, svi slatko nasmijali i komentirali: onda nije imao/la sreće. (što je inače protivno zakonu i pravilnicima, ali protivno je zakonu i pravilnicima i to da se jezičarima računaju 23 sata za tjednu normu, i da se meni kao pripravnici računa više od 19 sati za normu, i još puno stvari nama na štetu, a ta zločesta uprava vodovoda ništa ne poduzima.)

    avatar

    08.10.2008. (13:53)    -   -   -   -  

  • Akademska stranputica

    hehe, jasno mi je kakvo je stanje... samo što me izvlači to što imam prekovremenih pa mi neće staviti razredništvo ni da treba. i bolje im je!! =)

    avatar

    08.10.2008. (20:12)    -   -   -   -  

  • The Sims 3 Sapunica

    Trebaš biti razrednik. :))
    Što se tiče ovog posta, i ja sam razmišljao o tome zašto imamo toliko predrasuda prema takvim ljudima. Na primjer, jučer sam prolazio pokraj jedne žene Ciganke i instiktivno sam odmaknuo korak lijevo kao da ću se zaraziti. Mrzim tu stranu kod sebe. Jer ja sve ljude smatram ljude bez obzira bili pokvareni ili ne. Tako i ove glupane. :))

    avatar

    10.10.2008. (22:39)    -   -   -   -  

  • PMP Reloaded

    Da, stanje je već odavno doseglo kritičnu točku i zbilja se pitam tko će sve to ispraviti, učiniti nešto pozitivno za promjenu. Jesmo li to mi, nastavnici? Ako se žalimo, ispada da smo si sami krivi jer nismo na vrijeme spriječili neki nepoželjan oblik ponašanja. Svi svaljujemo krivnju jedni na druge i to nam najbolje ide. Valjda čekamo da nas spase neki treći, ali to se neće dogoditi.

    avatar

    12.10.2008. (00:38)    -   -   -   -  

  • CROGAYNET INDEX

    S divljacima ne valja imati posla jer je to čisti gubitak vremena i samo izaziva efekt da ti posao bude teret.

    avatar

    12.10.2008. (10:24)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    Welcome aboard, mladi kolega! Svrati na moj blog da čuješ veterana ;)

    avatar

    16.10.2008. (21:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...