Komentari

shimilam.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Elle Woods Gone Brunnette

    Draga, kako god da okreneš svih nas neko/nešto jebe na poslu.
    Ja sam imala samo jedan savršen posao iz snova, ali sam zbrisala jer mi plaća nije bila neka (ali još uvijek je bila viša nego velikoj većini...).
    I sad patim, služim kao poligon za iživljavanje jednoj svinji iz uprave, previše pušim, gutam sedative i slično.
    Jedan praznik žrtvovan... preživit ćeš. zamisli da nije ni postojao.

    A ovo sve ostalo s obitelji... Uf, da ti je čut druge priče...

    A' propos narodnjaka iz mog posta, ne kažem ja da nema kvalitetnih, mada tu glazbu ne slušam... Meni je recimo od ovih navedenih turbofolkova Bunda od nerca jebeno zabavna. Ali Minela sa svojim propadanjem... Trebala mi je operacija vraćanja jabučica u očnu duplju nakon prvog slušanja refrena!

    Nego, čemu ta zelena kava pomaže? Kako to djeluje? Ja uvijek rado isprobam novi recept za mršavljenje bez odricanja... :D

    avatar

    06.10.2008. (14:13)    -   -   -   -  

  • Shimilam

    Pomaže ti na način da ti smanjuje apetit (tu djeluje, fakat se osjećaš sito), neki su jako žedni poslije toga, svejedno jesi ili nisi-tekućine moraš piti, i kak sam čula da skuplja masnoću iz tijela (postojeću i kad neš pojedeš) koja izlazi putem mokraće (zato moraš puno piti).
    Ako imaš visoki tlak - NE PITI zelenu kavu (frendici je tri dana bilo strašno loše i već je krenula k doktoru, al je prestala piti kavu i sve se vratilo u normalu), čini mi se da ju ne smiju piti dijabetičari, uglavnom - posavjetovat se s tetom u apoteci.
    Ujutro ju piješ natašte, pola sata nakon kaj si ju popila slobodno jedeš.

    avatar

    06.10.2008. (14:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...