Komentari

svid.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ZOVI SAMO ZOVI

    Pa dobro kad će Rijeka prestati zvati sve te ishlapljele starce sa šlaufima. Pustite nas malo da dišemo.Svaki kutak ste nam ogadili koliko god nekad možda i veseli bili danas ste samo čemer i jad unatoč svjetlu i lažnoj prošloj slavi.Ako ovako krene dalje,stvarno će se neki nabrijani klinac zapitati gdje su Fitovci bili 91. i eto belaja.Let 3 je zakon, kako to da nisu svirali u Rijeci a prošlo je mjesec, dana ,možda sa Urbanom na promociji novog Vavinog CD-a.Naravno sve u aranžmanu legendarnog zombija Fox-a.Mrtvi kanal ponovno smrdi a Zoff se i dalje žica za cugu u propalom Palachu.Jebite se.Samo privirite na Vežicu.

    avatar

    06.10.2008. (00:37)    -   -   -   -  

  • Sandra

    Na koncertu uopće nije bilo loše.Meni se sviđalo samo je bilo malo gužve.Šta Fit svira o 1991.
    Stvarno su stari.Kako to da je Palach propao a nije ni počeo raditi.Bila sam u petak i nije bilo nikoga a i loše je uređen,Moram u školu,bljak.

    avatar

    06.10.2008. (07:52)    -   -   -   -  

  • splićo

    klinci treba radit a ne pričat i pljuvat po prošlosti kao da je povijest počela od vas. Cijenite stare puteve i stvarajte nove. Palach sad drže vaši godišnjaci a ne stari prdonje pa ajd sad da vas vidimo. Stvarajte novu povijest!

    avatar

    06.10.2008. (09:25)    -   -   -   -  

  • Hrvatski bog Mars

    Kao prvo prdonjo i tovare jedan kojeg vraga ti imaš komentirati riječku scenu.Nitko ovdje ne pljuje prošlost već nam je on jednostavno dosadila.Ta pizdarija zvana riječki pank ili novi val ili ri rock već predugo traje i razvukla se ko ižvakana žvaka.Palach ne drže naši godišnjaci već politika i kreten kojeg je kretenska politika izabrala.Kakav je to klub za mlade u kojem je piva 14 kuna a kava 8.Kretenski mi to sve skupa izgleda.Kao ,sad je puno bolje jer je piva skuplja a sve ostalo isto ili gore.Ma nemoj.I otkud tebi pravo dalmatinski magarac da se petljaš.

    avatar

    07.10.2008. (17:45)    -   -   -   -  

  • Atila - bič božiji

    Ako ti se ne sviđa uvijek možeš piti pivu ispred marketa i slušati Thompsona na narodnom radiju.

    avatar

    08.10.2008. (12:39)    -   -   -   -  

  • Sandra

    E moj Atila stvarno si idiot.

    avatar

    09.10.2008. (00:27)    -   -   -   -  

  • maja

    Ljudi moji, pa gdje vam je kultura? Najlakše je gledati sa strane i po nečemu pljuvati. Ako smatrate da nešto treba mijenjati, onda se mrdnite i poduzmite neke korake, davajte prijedloge, surađujte, a ne biti poput većine... samo čekati da se nešto desi i onda to kritizirati. Odite van na zrak, odite trčati, skakati, ili se bavite nekim stvarima, pokrenite se, ispraznite tu lošu energiju iz sebe.

    avatar

    09.10.2008. (03:10)    -   -   -   -  

  • Sandra

    Draga Majo tko pljuje.Mi samo tražimo mjesto gdje bi se mogli zabavljati.Ja nemam love svaki dan pa se nemogu častiti.Ali me zasto ne treba baš tjerati iz Palacha a i digla bi se da su me zamolili.I zato tko ih jebe jedno su pričali a drugo napravili.Živjeli parkovi Rijeke.

    avatar

    09.10.2008. (17:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...