Komentari

mojmiha2.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • moji dani i noći

    I ja tebi mašem i Suncu koje je i mene danas oraspoložilo; razrijedilo ovaj rujanski, neočekivani talog. Često se pitam"gdje su dječije igre", mašta, znani oblici, ne samo iz mog djetinjstva, nego i djetinjstva moga sina. Znam da će svaki čovjek ponijeti sa sobom uspomene na djetinjstvo, ali raznovrsnost je izazov i sadržaj i ljepota i vrlina tog perioda života, i dio snage za kasnije, drugačije dane.
    Na našim prostorima su se roditelji "zaboravili igrati" i djeca nemaju uzore.
    Laku noć, moja nova prijateljice.

    avatar

    29.09.2008. (22:33)    -   -   -   -  

  • saraja azra

    eh naša blajkova sedmorka bili su to lude i divne igre sjećaš li se kako sam ja imala neki čudan pištolj koji je u stvari bio dio formule na daljinski to je bio daljinski koji bi škljocao i formula bi se pokretala bio je crn i meni je u blejkovoj sedmorci bio jako SVEMIRSKO oružje eh koja dobra sjećanja, znaš draga uvijek sam voljela pobjeđivati i nije me to pustilo ni danas ja sam ovan s podznakom u raku neki vrlo kompliciran odnos ta dva znaka a i moje genetike pa kako kaže moj stari DOBRO SI I ISPALA kakva sam sve mogla biti
    pozdrav s otoka

    avatar

    30.09.2008. (08:05)    -   -   -   -  

  • zvijezda nova

    Hvala ti na lijepim željama. Žao mi je što nisi imala baku i djeda, ali nadam se da ti je to život nadoknadio kroz druge odnose. I nadam se da će te dobro raspoloženje i dalje pratiti.
    Veliki poljubac ti ostavljam.

    avatar

    30.09.2008. (14:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...