Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • svinjce

    wow, čudno zar ne?
    pa to se valja već nekoliko godina - takvi ugovori, preuzimanje medija (bilo direktno bilo indirektno) - tako da ovo o čemu pišete uopće ne čudi niti iznenadjuje.

    Ono što čudi, zapravo, je činjenica da SDP stoji sa strane i cvili, umjesto da se bori za bolji život poštenih građana ove zemlje.

    avatar

    29.09.2008. (11:09)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Bez ljutnje, ali meni mažoretkinje puno bolje izgledaju nego Milanović i zato nekoliko političkih parola (kao u dobra stara vremena):

    Mažoretkinje za kolektivnog gradonačelnika Siska!

    Vlast mažoretkinjama!

    Živjele mažoretkinje na grbači radnih ljudi!

    Proleteri svih zemalja ujedinite se s mažoretkinjama!

    avatar

    29.09.2008. (11:51)    -   -   -   -  

  • rosa u podne

    gosp. davorko svako se bori za sebe i svoju opciju. ako vi čekate ,krivo čekate jer se samo tramvaj čeka . njega još na žalost u sisku neće biti tako brzo.

    avatar

    30.09.2008. (23:20)    -   -   -   -  

  • BALDER

    Dolazak Milanovića registrirao je veći broj Sisčana nego što ti se možda čini. Potpisivanje navedenog ugovora najgore je što je Pintarić mogao osmisliti jer samo zbog spoznaje: "odkud vjetar puše" te vijesti neće dodirnuti nikoga! Pucanj u staru peć! Više od toga me je zaista obradovala idila koja je naizgled zavladala izmađu tebe i Milanovića. Ti si najjače oružje koje trenutno Sisčani imaju u nakani da skinu "ćelavi skalp"! U protivnom bi neka ev. interna previranja u tvojoj stranci više štetila Sisku nego tebi Davorko. Sad znaš zašto te podržavam!:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::BALDER

    avatar

    01.10.2008. (00:43)    -   -   -   -  

  • svinjce

    bez brige, nema davorko vremena da odgovori na koji komentar...
    radije čučimo i cvilimo kako su "oni nepošteni"...

    avatar

    01.10.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...