Komentari

tapien.blog.hr

Dodaj komentar (78)

Marketing


  • Daisy

    i meni se čini da je zima. U ovo doba godine nikada nisam nosila čizme. Prehladno je

    avatar

    26.09.2008. (23:09)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Eh, oni bi htjeli gradit još Plomina.
    Je, istina je, liker bio izložen nedavno na sajmu eko proizvoda u Murteru.

    avatar

    27.09.2008. (00:56)    -   -   -   -  

  • Goga

    Dobar dan!!! Cvice je stvarno predivno!

    avatar

    27.09.2008. (12:06)    -   -   -   -  

  • Duliba

    Prekrasno cvijeće i hladan tuš na kraju...
    prerano je zahladilo, ne sviđa mi se... :(

    avatar

    27.09.2008. (16:20)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Cvijeće je lijepo.... termoelektrana je ružna... ali grije u hladnim zimskim noćima... :)

    avatar

    27.09.2008. (23:49)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Dobro jutro !
    Nikako se jutros izvući iz kreveta, baš sam uživala u toplom. A vidim i vani lijepi dan.

    avatar

    28.09.2008. (10:43)    -   -   -   -  

  • Mirjana

    Nekako se nadam da ćemo još malo uživati u suncu ove jeseni, prerano je da ostane ovako hladno. Slike cvijeća su predivne, sve mi bude žao što dolazi zima i što ćemo još kratko uživati u toj ljepoti. Krizanteme sam uzgajala u plasteniku nekoliko godina, ali sam odustala i prebacila se na povrće. Divne su, ali i prilično zahtjevne za uzgoj.

    avatar

    28.09.2008. (21:38)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Samo da se javim.......zadrti sam ja već bloger, ne mogu ja da svako malo ne virnem šta se događa :))))))))

    avatar

    29.09.2008. (06:31)    -   -   -   -  

  • Duliba

    Još jedan krasan dan,
    sad su tako dragocijeni :))

    avatar

    29.09.2008. (12:14)    -   -   -   -  

  • Mendula

    Jako su lijepe kerizanteme, veselim se postu. Tu je lijepo, nije pretoplo ali je sunčano. Na Bundeku se cvijeće dobro drži!:-)

    avatar

    29.09.2008. (15:13)    -   -   -   -  

  • Lucija

    Naišla sam na vaš blog slučajno. Zanimalo bi me vaše iskustvo sa bugenvilijama, meni uvijek presuše. Imam tonu knjiga, ali nijedan savjet ne pomaže.

    avatar

    29.09.2008. (15:14)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Ma di si ti vidila da dalmoši iskrcavaju ? Oni sidnu, zapivaju, popiju bevandu i prođe dan :)))

    avatar

    29.09.2008. (19:39)    -   -   -   -  

  • Marisol

    LUCIJA@Ako bugenviliju držite u kući zavisi od temperature i veličine vaze koliko ćete je puta zaliti.Ako je bugenvilija u vrtu ljeti se može zaliti svaki dan,dok joj je preko zime dovoljno što padne kiša.
    Svaku godinu uzmem malu bugenviliju kući.Držim je na zatvorenom balkonu i preko ljeta je zalijevam svaki dan.Prije zime je prebacim u veću posudu i zalijem je svakih 4-5 dana,jer se taj dio grije.Do sada mi se nijedna nije osušila.
    Ako je držite vani u vazi,postoji mogućnost da smrzne.

    avatar

    29.09.2008. (19:52)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Topli pozdrav s juga! Doduše i ovdje je hladnije, ali još se držimo.
    :-)))

    avatar

    30.09.2008. (01:04)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Jutro !
    Najveći dio sam dobila kad sam slomila ruku, popila jedan ketonal i andol 100, pozlilo mi i više nisam pila ništa.

    avatar

    30.09.2008. (09:17)    -   -   -   -  

  • bespeljica

    Lijepi pozdrav!

    avatar

    30.09.2008. (10:15)    -   -   -   -  

  • Decy

    prvu poznajem...imam je velikuuu u roditeljskom dvorištu:)

    avatar

    30.09.2008. (22:41)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Hehe, znam se koji put i ja kazniti :)))
    Lijepo spavaj.

    avatar

    30.09.2008. (23:02)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Svu robu triba kupovat onu zgužvanu, šta se ne smi peglat :)

    avatar

    01.10.2008. (23:50)    -   -   -   -  

  • morska zvijezda

    I opet krasno cvijece! Slicne smo, ni ja ne pustam ljeto tek tako.

    avatar

    02.10.2008. (03:12)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    evo, najprije biskvit.
    2 jaja, 8 žlica cukra, 12 žlica brašna, 12 žlica mlijeka, 2 žlice kakao, 1 prašak za pecivo.
    Ispeći i prerezati popola.
    Može i neki drugi, slični, a može i kupovni biskvit za tortu, ja pravila pravokutni oblik.
    _________________

    Zamutiti 2 vrećice želatine ( one pakovane kao prašak za pecivo ) u 8 žlica vode, neka stoji 10 minuta.
    Zagrijati jedan jogurt, ČVRSTI, nikako tekući i dodati želatinu, miješati da se sjedini i ostavit da stoji 15 minuta.
    Izmiješati 2 čvrsta jogurta s 15 deka sitnog cukra, umiješati jogurt i želatinu.
    Napravit u 3,75 dcl mlijeka šlag pjenu - 3 vrećice, dodati jogurte sa želatinom i na najvećoj brzini miksera miješati 10 minuta, smjesa mora jako narasti.
    Odvojiti malo smjese za dodati 20-tak višanja i malo soka, lagano žlicom izmiješati.

    Jednu polovicu biskvita staviti u kalup u kojem se pekla, prekriti s bijelom smjesom, onda smjesom s višnjama i ponovo bijelom. Prekriti s drugon polovicon biskvita, odozgo namazati smjeson, ukrasit.
    Sad na 2 ure u duboko zamrzavanje, poslije se izvadi iz kalupa i čuva u običnom frižideru.

    avatar

    02.10.2008. (16:49)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Za lakše vadit iz kalupa stavin na dno i okolo papir za pečenje.
    Lagana je, ne puno slatka, kremasta, baš osvježavajuća, fina.

    avatar

    02.10.2008. (22:26)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Kojih se ode korisnih stvari najde, od cvića, preko plomina u kolače, ma bravo, još kad bi ovo pripravio...

    avatar

    03.10.2008. (15:37)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Jutro !
    Jesmo li kupili jogurte ?

    avatar

    04.10.2008. (09:28)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Pozdravček, od ja.p

    avatar

    04.10.2008. (10:25)    -   -   -   -  

učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se