Komentari

robijanje.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • katehetablog

    Potpuno se slažem sa Vama,dijelimo isto iskustvo.Toliko za sada,navrati na moj blog ako stignete.
    Srdačan pozdrav
    Vjeroučitelj

    avatar

    27.09.2008. (12:31)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Bravoooooooooooooooooooo za upis nove godine faxa!!!!!!!! Ponosna sam na tebe!
    A ponosna sam na tebe i zbog teksta koji si napisao! Nemam što dodati! ;)

    avatar

    28.09.2008. (00:19)    -   -   -   -  

  • jure

    ..ne može se sagledati hipotezu (teorija) ako pročitaš jedan mali odsječak.
    na istom blogu (kozmologija60) što si me posjetio ima puno tog više a najviše u prvom postu (12/07.god) - oko 25 stranica.
    malo je jasnije što je apsolut, ali isto tako što mislim od sadašnjim kozmološkim teorijama.

    inaće sam i na forumu, podforum znanost i alternativa (na rubu znanosti) - pod imenom goridjan.

    avatar

    01.10.2008. (19:07)    -   -   -   -  

  • jure

    djelim lekcije a i sam sam tek površno bacio oko na tvoj post...i vidim tek Bog, Majka božja, Isus, jasno da sam preskočio i izvergla svoje. Pa čini se (s obzirom na godine - student) da i nemaš tako loš odabir zanimacije sa strane, jasno kad ostane vremena od jurnjave za curama i knjige.....pa čini se da se i dalje čitamo.

    avatar

    01.10.2008. (19:13)    -   -   -   -  

  • falatibože

    fakat si ganijalan! imaš osjećaj kad takvim prepobožnjakovićima zahvališ za bilo kaj, oni odreagiraju kao da im psuješ, a zaprav ekipica gori i izgara za čežnjom da im se kaže hvala. nije li tako! odglume stoičku ravnodušnost. tobož iznutra ne cvatu. e, koje bedastoće! ne brini već će se iza ćoška negdje nekome pohvaliti kak si ih ti pohvalio. to što ekipa stalno mora spominjati dragog Boga i njegovu majku govori kako su zaprav negdje u duši jako labilni i nesigurni i simnjivi tome. a kod nekih je to prolazna dječja bolest. kod nekih je to kronična i zarazna bolest. još imaš filing da ti ekipica nabija grizodušje kaj ti tako nisi slatkorječiv. žale te i potiho se nadaju da buš se obratio na pobožno osluškivanje litanija da bi si pred nekim(tobom) bili važni, čisti, dobri, kreposni i neupitni: baš po nekoj njihovj devetnici ili svetoj sličici ti ćeš se "obratiti" na način prepiranja mozga. pa ti pripvjedaju sve o poniznosti na takav način da misliš kako oni misle na način "juhine, juhe, juha". e, kad ti o juhi pripovjedaju, hajd još nekako, ali o sv. franji i Bogu ondak ti je to pravo mučeništvo. kraj takvih svetaca nemreš bit nego mučenik. super ti je blog! svijet je pun krasnih pobožnih ljudi koje treba u miru otpustiti i ići svojim putem! sad ću se našaliti pa ću ti reći Hvala, a ti meni odgovori Bogu hvala. pogledat ću kaj još pišeš.

    avatar

    28.06.2009. (20:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...