Komentari

angel257.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Valentina

    Ja imam starijeg bracu.
    I jaaaako ga volim.
    Da, i tebi se bliži godina dana.
    Moja je prošla, pa sam odlučila napraviti promjenu.

    Imam novi osobni blog.

    Tutor Girl.

    avatar

    26.09.2008. (18:18)    -   -   -   -  

  • neka se drugi raduju...

    kako tužno.
    u mom slučaju, ja sam bila mlađa.. i nikad mi se nisu uputile te riječi ''volim te..'' nikad mi sestra nije pokazala da mi je sestra.. uvijek sam joj smetala u svemu, sve sam ja dobivala, sve su mi popuštali.. nije smjela zbog mene nigdje. a sada kad sam ''odrasla'' i kada sam postala teta.. kada mi je sestra rodila, udala se, diplomirala.. nismo si stigle pokazati koliko se volimo.. nikad jedna drugoj to nismo rekle.. a ni necemo, jer ona je sad Gore, s Njim i s Njegovim anđelima.. molim te, daj bratu svu ljubav koju imaš u sebi.. jer to moraš osjetit, da bi znao kako je..inače, predobar post..
    volim te, mila =)

    avatar

    28.09.2008. (10:08)    -   -   -   -  

  • blade777

    Tako to biva, najljepše rijeći ostavljamo negdje nedostupne onima koj ih tako trebaju, zasigurno zbog nekog osobnog revolta što smo i sami bili od istih dragih ljudi dodirnuti na način koji je ostavio trag, sjenu i neizbrisivo sjećanje, koje uvjetuje i izgrađuje barijeru za neograničenu ljubav. Volimo ih, a opet smo nekako udaljeni.
    Želim ti puno lijepih trenutaka, da budeš uistinu sretna i da tvoja sreća zraći nekom čarobnom ljubavlju, kao i tvoji stihovi.
    pozz!

    avatar

    29.09.2008. (20:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...