Komentari

pustelija.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Neverin

  čitaš Glas Istre? imati jedan prilog subotom u Novom i tamo mi se uklasala u mozak jedna rečenica jednog kolumniste: "da nisam ono malo svoje već bi odavno poludio", da trpiš ovu katastrofu od demokracije stvarno se moraš truditi da ostaneš normalan:)

  btw nisam skužio što sada sa adresom? na koju?

  avatar

  25.09.2008. (22:39)    -   -   -   -  

 • carevna

  na ovu koja je sada tu.
  P.S. Šta kaže Franci po tom pitanju: "Čim ne pristaješ na ovaj gnjusan kapitalizam oko sebe i ne živiš po pravilima mase si u kurcu. Ako se odupireš temu si normalan, a ako si normalan i buniš se protiv tega, onda si za psihijatriju." Ja ostajem svoja i ne pristejem na čopor pa makar me proglasili ludom. ;) Medenica, vlakić (Sknadal) i pjevamo "Nisi me voljela u ono vrijemeeee...."

  avatar

  25.09.2008. (22:43)    -   -   -   -  

 • Neverin

  oduševljen sam ovim odgovorom i zato predlažem da svima njima otpjevamo jedan : "odjebi odjebi odjebi, ma koji ćeš mi kurac" to vidim kao hit u saboru

  avatar

  25.09.2008. (22:45)    -   -   -   -  

 • tipkojisjedi

  Pristajem na to da je ovaj kapitalizam gnjusan. Samo, kad pogledam unatrag ne vidim sistem u kojem si mogao živjeti na drugi način nego po pravilima stvorenima da se pokore mase! Gledam, gledam i sve do prvobitne zajednice ga ne vidim. Ni robovski, ni feudalizam, ni bilo čiji socijalizam ili komunizam. Ljudima se samo čini 'da je negda bolje bilo'. Ili da je pred nama 'svijetla budućnost'. Prekogrobni život mi zvuči puno realnije od 'svijetle budućnosti'.

  avatar

  27.09.2008. (16:11)    -   -   -   -  

 • Smijeh je tražila...

  e bogme ja ne pristajem na ništa...to čak nije ni stvar svjesnog stava...rodiš se sa buntom u sebi, čini mi se...
  lipi ti pozdrav

  avatar

  02.10.2008. (08:06)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...