Komentari

zadar-isve.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • koko

    http://www.narodni-list.hr/narodnicm/index.php?option=com_content&task=vie w&id=522&Itemid=30

    Pročitajte dalje.....i komentare u Narodni List na internet.

    Svoj javnobilježnički ured u Zadru od 1. rujna o.g. je otvorila bivša sutkinja Općinskog suda u Zadru Suzana Hrabra. Izbor Suzane Hrabre potvrđen je u kontraveznim okolnostima odlukom bivse ministrice Ane Lovrin

    U potrazi za uredskim prostorom nova javna bilježnica je potražila pomoć i obratila se agenciji za prodaju i najam nekretnina. Praksa je da se za traženu uslugu sklopi pismeni ugovor, pa su tako zahtjevali i od sutkinje Suzane Hrabre. On je na, njihovo čuđenje, odbila potpisati pismeni ugovor pravdajući se nemogućnošću potpisivanja ugovora kao sutkinja. Pristala je na usmeni dogovor pred svjedocima, a djelatnicima agencije ni na kraj pameti nije bilo da bi mogi imati problema sa sutkinjom..

    Proslog svibnja joj je ponuđen i pokazan stan, u blizini Narodnog trga, na adresi Ive Prodana 4 i nakon toga nisu culi od novog klijenta. Medutim, nekoliko mjeseci nakon sto su joj pokazali stan, saznaju kako je sutkinja svoj javnobilježnički ured smjestila upravo na toj adresi. Pozvali su je pozvali da podmiri svoje obveze sto je sutkinja Hrabra odbila uz tvrdnju da ne priznaje postojanje ikakove obveze prema agenciji.

    Nismo uspjeli saznati tocan iznos racuna koji je sutkinja trebala podmiriti, medutim, po svemu sudeci radi se iznosu od 500 eura.

    avatar

    02.11.2008. (20:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...