Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • donin svijet

    Čestitam na odluci! Držim fige i navijam iz susjedstva. :)
    Vjerujem u Vašu pobjedu na izborima.... od srca je želim Vama, a još više građanima Siska.

    avatar

    18.09.2008. (22:41)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    @ima jedan svijet- hvala Vam na podršci!

    avatar

    18.09.2008. (22:52)    -   -   -   -  

  • lolina

    Dragi Davorko podržavam tvoju kandidaturu .Blogerska štela;))) ali daj molim te malo opeglaj predzadnju rečenicu;)))

    avatar

    19.09.2008. (01:45)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    @lolina- malo jesam! treba paziti na stil, ako si na to mislila!

    avatar

    19.09.2008. (07:48)    -   -   -   -  

  • Dante

    Sisku dolaze bolji dani sa novim gradonačelnikom ?
    nadam se da će ona krilatica "Djeluj lokalno, misli globalno" zaživjeti.

    avatar

    19.09.2008. (11:13)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    @Dante- ne porecjenjujem, ali niti ne potcjenjujem buduću ulogu gradonačelnika. mislim da je važno na takvim mjestima imati ljude i s vizijom, ali i sa određenom moralnom staturom, dovoljno fleksibilne, ali nikako "pragmatične" na trgovački način, sklone kompromisima na načelima. Osobno ću čvrsto i odlučno inzistirati na izvršenju obećanja. A to bi moralo osigurati upravo to: "bolje dane za Sisak".

    avatar

    19.09.2008. (12:57)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Dojdi u Zagreb i kandidiraj se, imaš moj glas. Dao bih ga svakome, samo da nije Zmaj od Donjih Mamića, Veliki Šogun Zagreba i poglavica metropole svih Rvata - Onaj Koji Se Diže U pola Pet I Trči Po Frankopanskoj.

    avatar

    19.09.2008. (19:44)    -   -   -   -  

  • rosa u podne

    pozdravljam tvoju odluku da postaneš ružan prljav i zao ( beskrupulozan, gramzljiv, sebičan tip i to više od drugih) .sad će se sigurno ona nula od pintarića ustrtariti i pobijeći glavom bez obzira .
    :-)

    avatar

    22.09.2008. (00:49)    -   -   -   -  

  • easy th

    Davorko, prošli put vam ta taktika s kandidiranjem i dobijanjem glasova nije uspjela! Predlažem da ovaj put prištedite novce u kampanji, pa nakon izbora ušteđevinom kupite 2-3 hadezeovca ili haespeovca, te upadnete s njima u Vijećnicu usred press-konferencije i preuzmete vlast. To je dobitna kombinacija. Samo, prije obavezno malo u teretanu i obrijat' glavu! :-)

    avatar

    22.09.2008. (19:10)    -   -   -   -  

  • BALDER

    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Pozdrav tebi i blogerima,

    Iskreno, javljam se ne toliko zbog tebe Davorko, već zbog želje da se dosadašnja nesposobna, bezidejna, bahata i totalno nekreativna garnitura GP-a za koju više nitijedan polovični Siskoljubac neželi čuti, što prije UKLONI ! Našem gradonačelniku je sadnja zelenog grma prilika za poziranje novinama, jednu šetnicu naziva projektom a za primanje ulaznica Euro 2008 od jedne banke nezna da se upleo u sukob intaresa i korupciju? Po nogostupu na Novom Mostu zjape rupe pokrivene daskama a sa Odranskog visi limarija. Ceste u centru nisu u voznom stanju "osim za traktore"! Nezna i još gore, nema tim koji bi povukao novac iz EU za uređenje secesijskih fasada. Jedan "Komunalac" sa ekvipmentom za skupljanje smeća žele premjestiti tik do našeg ponosa "Starog Grada" i dopušta beskonačnu gradnju limenog Caffea na Kupi ali i stanova koje svojim dizajnom nikako nemogu proljepšati naš grad?:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 min. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::... ....

    :::::::::::::::::::::::::::::::::Izaberi pravi trenutak za akciju! Nemožeš pobijediti dva puta na isti način. Ako unaprijed ocijeniš da si već pobijedio, tada kreni u akciju. Pobjednici prvo pobijede i nakon toga još kreću u rat, a gubitnici prvo kreću u rat, a nakon toga se trude da bi pobijedili.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::balder

    avatar

    23.09.2008. (02:44)    -   -   -   -  

  • Quadi

    Gospodine Vidović, u Sisku, gdje sam realizirao nekoliko većih projekata, zbilja je vrijeme da nesposobni Pintarić ode. Idite među ljude (zovu Vas nevidljivi), imate tamo i kvalitetnih ljudi ali odreknite se monologa.

    avatar

    23.09.2008. (21:42)    -   -   -   -  

  • ilirka

    k

    avatar

    02.10.2008. (20:57)    -   -   -   -  

  • ilirka

    Dragi moj Davorko, vjerujem da ste vi jedini koji može nešto napraviti za naš rodni grad, ne živim u Sisku već deset godina ali rodni grad je uvijek u mom srcu. Hvala vam što ste se kandidirali i veliki pozdrav iz Dubrovnika.

    avatar

    02.10.2008. (21:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...