Komentari

tricenasesvakodnevice.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • PartizAna

    Sad kad čitam te tvoje dvojbe i bitke sa savješću pitam se jesam li ja luda ili ti :D. Meni nisu steriizacije problem nikada bile jer znam kaj bude ako sterilizacija izostane. Jedna jednogodišnja mica mi je ostala nesterilizirana jer mi vet rekao da je možda ne mučimo, jako mršava, jedina od legla preživjela, bolesna otkak sam je našla, i eto sad, trudna je, ljuta sam danima već i molim Boga da sve dobro prođe, da se ona izvuče, prođe porod, a nadam se i koja beba, to su muke moje :-/, a da ne kažem da sam je skoro otisala jer mi je zbrisala i nije je bilo prek tjedan dan.

    avatar

    16.09.2008. (15:41)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @PartizAna: da sam ja luda u to sam sigurna :o))) Ni meni ova borba sa savješću nije potpuno jasna, ali je tu, postoji i vrlo je snažna. To je sve što znam i što podijelih s vama samo zato što da mi je netko prije rekao da ću se tako osjećati ne bih mu/joj vjerovala. Neke nas stvari pogode tako duboko da ne znamo ni same što nas je snašlo. I sve dok nas ne pogode, ne možemo niti zamisliti da bi nam se to moglo desiti. Komplicirano. Još uvijek nastojim shvatiti. I pomiriti se sama sa sobom.

    avatar

    16.09.2008. (16:30)    -   -   -   -  

  • levant

    no napokon si joj skinula onu majcu i naravno da je odmah bila bolje volje. već ti tri dana pričam da te majce nisu in i da je to ispod svakog nivoa stavljat zlatorog majce mojoj beli ali di bi ti šta o tome znala. i eto sad vidiš, čim si to skinula odmah je ona živnula :)))))))))))
    to se zove ljubav, to što ti prolaziš zbog svoje odluke. no pokušaj sa distance pogledat (kad ćeš moć) i vidjet da si napravila ono što je bilo po tvom mišljenju u tom trenutku najbolje. nitko te ne osuđuje osim što ti sama sebe osuđuješ. a to nemoj, jer nemaš zašto.
    (mislim da se osuđuješ za "licemjerje". jedno pričaš a drugo radiš. pa te to boli. ali sve to nije istina. ipak i sterilizacija ima svoje dobre strane. oprosti na iskrenosti. ali mi je žao da sebe mučiš a nemaš u stvari zašto).

    avatar

    17.09.2008. (12:04)    -   -   -   -  

  • levant

    nezgrapno sam to rekla pa zvuči okrutno. mislila sam reć da sama sebe osuđuješ jer si zagovornik sterilizacije ali kad se radilo o beli onda nisi bila više tako čvrsta. pa se osuđuješ zbog "licemjerja". uvijek je to tako. jaki smo kad se radi o drugima, slabiji kad se radi o nama, ali zato nigdje ne piše da ono što govorimo drugima nije i ispravno! To sam htjela reć.

    avatar

    17.09.2008. (12:07)    -   -   -   -  

  • Amorfia

    drago mi je da se oporavlja :) a končići su vjerojatno oni unutarnji koje tijelo polako izbacuje van, isto to sam primijetila kod svoje mačke kad je bila na sterilizaciji.

    avatar

    17.09.2008. (12:43)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @levant: hvala draga. shvatila sam što si htjela reći i mislim da si potpuno u pravu. znaš te životne lekcije su uvijek dobro došle jer nas prenu iz samozadovoljstva "ispravnog" teoretiziranja provjerom u praksi :o) Boli, ali sve što vrijedi naučiti nije bezbolno :o) Hvala na podršci, stvarno puno znači.
    A što se zlatorog majice tiče, danas smo se njome poigrale tug-of-war pa je završila u komadićima :o) Eto, tako da te razveselim.
    I tek toliko da znaš, jutros je rekord oboren - ustale smo na šetnju u 4:40. Koje divno jutro :o))))

    @Amorfia: je to i ja mislim, ali još uvijek napeto i sa strahom gledam hoće li se rez otvoriti. Ona skače okolo ko luda, uskoro ću je snimiti pa dići filmić da vidite kako je šašava.

    avatar

    17.09.2008. (13:51)    -   -   -   -  

  • tyche

    Najljepsa ti i od srca hvala! Nas to ceka mozda vec iduce godine, stoga mi je svaka informacija iz prve ruke dragocjena. Razumijem i tvoju borbu sa savjescu - upravo je to i mene ponukalo da svoje sumnje stavim u postove, da vidim kako drugi ljudi misle - prestrasna mi je pomisao da je moram ... grozna rijec ..."osakatiti" - strasno mi je cak i izgovoriti :((( ali - ako ce je to sacuvati od bolesti koje su posljedica tih laznih trudnoca ( tumori, dijabetes, razno ) - onda, sto da se radi - izbora nema ...

    Krepah od smijeha kad vidjeh da imas kolekciju plisavaca - naime moja ih i sad TU, sve sto sam dovukla sa sobom od kuce, broji oko dvjesta komada LLLOLLL

    avatar

    17.09.2008. (13:55)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    potrudit ću se nać vremena i pročitat tvoj blog danas
    hvala na savjetima, ono s proljevom sam i sama mislila da je normalno ali ipak se čovjek brine....bebe su bebe i uvijek se brineš...
    sretan tebi četvrtak. bit će ovo divan dan. :)

    avatar

    18.09.2008. (08:40)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    evo uspila sam pročitat zadnja 3 posta. joj i meni jer i ja zagovaram isto. jer sam teoretičar u svemu ovome. i jako jako zabrinuta zbog onih 1 posto i zbog toga šta nemam mogućnosti a ni snage zbrinut više štenaca kad bi došli na svijet. i jer sam vidila previše horor priča o ostavljenim malima, a da ne bi zagovarala sterilizaciju...no da me nije strah - je! jako! u stvari, od kad imam elu, brinem se i bojim i ne mogu si pomoć. taman pomislim da nam ide kad nađem joj buhe!!!!!!!! sva sreća da se frontline smije davat štencima od 8 tjedana i više i sva sreća da moja mala vreća buhica ima 9 tjedana .... evo i sama se češkam cijelo vrime od kad sam ih vidila kako joj jadnoj gmižu po koži! a ja mislila da joj lajna smeta ;((( i sad...idem spvat jer ima opet proljev i znam da će bit čišćenja. kroz dan zna imat od normalne stolice pa do proljeva i kako da se ne brinem?
    sori, pukla sam od th buha a taman sam se informirala o sterilizaciji i mislila da za buhe imam vremena ;) odvratne male napasti besramne i jesam već rekla - odvratne!?
    idem spat ...ela već spava, bubica moja
    e, a tvoja bela je slatkaaaa ;))) i zvuči božanstveno! češčeš mala bela ;) i pozdrav tebi

    avatar

    19.09.2008. (00:40)    -   -   -   -  

  • fulvus

    možeš mislit da sam napisala opširni komentar i onda nestane struje? generator se uključio ali server je riknuo. dakle, ukratko ću reći da je i moja pesica to prošla bez ikakvih problema, nije čak ni ranu dirala tako da nije trebalo ovratnika. i rana je fenomenalno zacijelila, jedino mi je bilo teško prvi dan je gledat onako izmučenu i malaksalu. jela je tek drugi dan. ali to nam je olakšalo život:)

    avatar

    19.09.2008. (20:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...