Komentari

igo4it.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • MissFreaky

    Gledala sam emisiju u kojoj je dokazano da te
    "detox dijete" ne djeluju tj. da ti ništa dobrog dijeta
    ne radi. Znači, isto je dali ćeš normalno jesti ili
    ćeš ići na tu detoksikacijsku dijetu.
    Ali, uvijek je dobro izbaciti određene namirnice i
    pokušati se riješiti starih navika.
    A dijete... Dobit ćete ga. Samo morate biti uporni.
    Doći će kad ga najmanje budeš očekivala.
    Pa tako sam i ja došla na ovaj svijet :).
    Ljubim te! :*

    avatar

    15.09.2008. (19:35)    -   -   -   -  

  • stranAlice

    Meni se isto čini da te dijete baš ne rade ono što govore. Ja bi si jedino napravila za čišćenje crijeva , nadam se da jednog dana ču i moći, a to je klistir. Samo nigdje ne mogu naći taj aparat za vodu koji ti šalje putem neke cijevćice, u debelo crijevo, mislim oko 5 litara dnevno, ništa ne smiješ jesti samo piti neku vodu i neka vlakna. U toj knjizi je pisalo da bi ljudima iz crijeva znalo izaći do metar duga neka crna gumenasta masa. Zamisli? He ako te zanima potruditi ću se saznati ime knjige i pisca.

    avatar

    15.09.2008. (21:11)    -   -   -   -  

  • preko trnja do zvijezda...

    imam odlicnu detox dijetu..ako si zainteresirana mogu ti poslati u mailu...radi se o juhi koju jedes tjedan dana..zaista djeluje ako se pridrzavas svega...slazem se s tobom..onda je dogovoreno da ne jedemo vise iza 18 h :) pusa

    avatar

    15.09.2008. (22:58)    -   -   -   -  

  • one love one life

    :( ne daj se depri... sve u svoje vrijeme, opušteno :)

    avatar

    16.09.2008. (11:11)    -   -   -   -  

  • Arjenda

    @annafreak - detox u svakom slučaju bi trebao olakšati bolove u crijevima. Živo mi se fužka hoću ili neću skinuti kile! A što se bebe tiče vjeruj trudimo se...;)

    @hrana je moja najveća mana - klistir je naporno mučenje cijelog organizma i nema teoretske (a kamoli praktične) šanse da takvo što radim! Sorry, ali niš od tog. Ja mrzim cjevčice, toliko ih je bilo zbog silnih gastroenteroloških pretraga da si samovoljno ne bih ni u snu gurala cjevčice!

    @preko trnja do zvijezda... - juhica kažeš... moglo bi... ali ima jako puno stvari koje ja ne smijem jest, pa ... a da mi ju tu staviš u kom? Nemože bit tak jako dugačka!

    @one love one life - tik-tak - biološki sat...

    UPDATE: Danas je drugi kolega (isto star kao i ja) otpeljao svoju dragu, rodit će sad svaki tren!!! ma koji detox... koga ja zavaravam!

    avatar

    16.09.2008. (14:37)    -   -   -   -  

  • one love one life

    :) ej :) ma nisam puna gorčine i boli, više nekakva sjeta... ali da me to ne obuzne u suživotu s ljudima rađe to tu bacim na "papir" i odmah mi je lakše... na blogu mogu biti svakakva i reći sve.. u životu prvo smirim situaciju, razmislim pa tek onda reagiram :)

    avatar

    17.09.2008. (13:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...