Komentari

mindbuilding.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • tomo

    Joj mrzim kišu. Lijep pozdrav od Tome! Baš mi je drago što si otvorila blog. Sad cemo biti stalno u kontaktu :P , odmah sam te stavio u favorites ;)

    E ... znas da sam se poceo baviti astrologijom ;) ...
    Lijep pozdrav i sretno!

    avatar

    15.09.2008. (13:26)    -   -   -   -  

  • Irena

    Draga Lidija,
    obradovao me tvoj blog. Znala sam da si to TI. Rado cu citati zrna mudrosti koja nam donosis i zahvalna sam sto si spremna dati svoje vrijeme i energiju da ih podjelis s nama Zaista si posebna i drago mi je sto te imam(o).

    Irena

    avatar

    17.09.2008. (09:48)    -   -   -   -  

  • nena

    Nena S

    Draga Lidija
    sobzirom da sam znala da imas blog zeljela sam ga i procitati. Nisi iznevjerila moje ocekivanje. Price mudrosti posticu pozitivno razmisljanje i citaju se sa zadovoljstvom. Dok sam ih citala pridruzio mi se stariji sin, price su mu se svidjele. Zato draga samo nastavi ,imat ces vjerne citaoce. Sretna sam da imas tu pozitivnu energiju koju zelis djeliti s drugim.

    avatar

    18.09.2008. (14:28)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @bastet
    Eto sada znam da se zoveš Lidija? Ja sam Duško. I ja volim priče, pa ih pomalo pišem i sam. Jednu iz ciklusa Bolnički dani sam objavio. Ako pročitaš ovaj komentar, pročitaj i priču, pa javi ako ti se sviđa. To sam napisao na ovom mjestu da vidim da li pratiš što se događa s tvojom najstarijom djecom.
    Semper contra

    avatar

    06.05.2009. (23:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...