Komentari

mojpassigmund.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • luki 2

    I Vi također budite zdravi, jer je to jedini pravi temelj za sve drugo - šetnje, uživanja...Mrzim kišu iz da duše; tada me šetnje ne zanimaju - no, srećom, i Goldie je takva - pa zajedno uživamo u toplome i uz čaj ili kakao - svakako, uz tople napitke...
    Sezona grijanja početi će vrlo brzo...Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    15.09.2008. (10:14)    -   -   -   -  

  • 1977 godina

    Kako imam iskustva sa "Njufićima" (Newfoundlander), znam da oni obavezno ližu "gazdu" ili osobu koju iznimno vole i kojoj su privrženi. Kad sam se bila zezala nešto sa sestrom i ko fol klonula na stolac glumeći da ono ko fol padam u nesvijest, njufić je doletio i šapom me gurkao a onda onu svoju veliku lavlju glavu nježno stavio u krilo.......Jooooj, što je bio medeni, nisam to nikad doživjela! Toliko me taj pas volio da čim bi čuo moj glas, gdje god bio u kući trčao je odmah k meni. Jednom smo se izbalavili oboje jer je doletio iz podrumskih prostorija na kat a kako sam bila na ulazu stepenica tako mi je prikeljio nos ravno na usta.....hehehehhehe....cijeli sam se dan umivala. Obožavam pese ali da me baš izbalave, to ne. :o))

    avatar

    15.09.2008. (10:49)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Mene viroze, šmrckanja i kašljucanja obično zahvate ljeti, iako, rijetko kad sam bolesna :) Ali, da, kad budem zasnovala vlastitu obitelj, svjesna sam da će neke potrebe mene-bolesnice morati doći u drugi plan u korist bebe, ako je i moj partner također bolestan :) A što ćeš - jednom se netko tako žrtvovao i za mene :)

    avatar

    15.09.2008. (13:12)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    viš to je prednost života na selu,
    pustiš RONa (to je bokser nj. od mojih staraca),
    on ode , vrati se za sat vremena, ko zna, možda i pokara kaj usput (pardonst)
    Pozdrav

    avatar

    15.09.2008. (15:35)    -   -   -   -  

  • jja

    Saljem vibre zdravilice! I opet su zenske ispale otpornije ;-)

    "Ali eto...i to smo nekako preživjeli...ujutro ženica i ja odigramo kratak kviz kroz koji utvrdimo tko je u boljem stanju i tko će podnijeti veći dio obaveza koje se kroz dan nameću."

    LOL

    avatar

    15.09.2008. (19:07)    -   -   -   -  

  • 1977 godina

    Želim brzo ozdravljenje....:o)))))

    avatar

    15.09.2008. (20:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...