Komentari

katarinamihaljevic.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • emocija

    Dragi roditelji, iako se za internet kaže i to s pravom, da je globalno selo, tek članak u današnjem Jutarnjem, koji se odnosi na tragediju u Vašoj obitelji i ime Vašeg bloga doveo me ovdje.
    Znate i sami da Vam se malo toga može reći a što bi Vas utješilo, ohrabrilo, ojačalo. To ne mogu čak niti moje riječi; iako sam majka čije je dijete, također kći, k tome i jedinica, također ostavila svoju obitelj u paklu života POSLIJE, kada je poginula u svojoj 24, prvog srpanjskog vrelog jutra prije dvije godine.
    Borim se s grozotom istine svaki prokleti dan, borim se sa svojim životim, održavam se i plutam do svoga kraja a kojem ne nazirem kraj.
    Nekome od Vas dvoje ili oboje ili kojem drugom vašem djetetu, pala je na um ideja otvoriti blog kako uspomena na vašu Katarinu ne bi izbljedila. To je i mene vodilo otvaranju bloga i to je mjesto postalo mojim svakodnevnim oltarom. Jer što nam drugo preostaje, kada je bol i patnja naša svakodnevnica a ne dešava se čudo i njih nema. Tek fotografije, stvari i silna ljubav u nama.
    Mislim na Vas dragi moji, strašno je saznavati da nas je sve više.

    avatar

    14.09.2008. (17:39)    -   -   -   -  

  • Olle

    Dragi roditelji,

    iskreno suosjećam s vama. Sjećam se vaše tragedije iz vijesti toga dana prošle godine, a za blog sam saznao čitajući jučerašnji Jutarnji list. Ne znam zaista što reći osim ponoviti da, kao čovijek i roditelj, iskreno suosjećam, jer više od toga i ne mogu. Nažalost ,naša je država loše uređena, zakoni se ne provode. Ubojice i zločinci hodaju slobodno oko nas. Naravno, ništa ne može vratiti izgubljeni život, kompenzirati vaš gubitak ili išta takvo, ali kazna bi trebala biti pravedna ili bar izrečena po pravu (mada i ne mora imati veze s pravdom iako je korijen riječi isti) tako da se počinitelj suoči s nedjelom koje je napravio i snosi posljedice svog nedjela ili makar odgovornosti, ako je riječ o nesretnom događaju. Netko mora biti odgovoran i za nesretne događaje....snositi posljedice... kako bi se spasio neki drugi dječji život, kako neka druga obitelj ne bi bila zavijena u crno ili uništena. Ne vidim smisao ponavljati ista pitanja koja ste sigurno i sami postavljali...

    avatar

    14.09.2008. (21:55)    -   -   -   -  

  • Marija Beljan

    Koliko još mora stradati djece, očev majki, baki, djedova da bi se nešto pokrenulo, da bi se shvatilo da netko mora odgovarati za svoje postupke. Koliko života mora biti ugašeno da se počne razmišljati "Pa to se može dogoditi i mome djetetu" umjesto onoga "To je promet i to se može dogoditi i meni". Sve dok se nepočne gledati s prave strane neće prestati ove prestrašne tragedije koje su pogodile, vas, nas i još mnoge druge znane i neznane... Žao mi je što nas je tragedija spojila i upoznala....

    avatar

    19.09.2008. (18:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...