Komentari

akst.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • tičerica

    eto, kolega, every cloud has a silver lining. možda ti treba ona kaotična škola da više možeš cijeniti onu dobru? meni je bilo tako prošle godine - u velikoj školi sam imala zoo vrt u četvrtim razredima a radnu atmosferu samo u osmom, a u maloj školici sam se odmarala i zabavljala radeći sa svojim vrijednim i pristojnim četvrtašima.
    ove godine - pazi šoka - zavela red u velikoj školi na prvom satu. dođem sva puna elana i oduševljenja svojim petašima, kad ono - od dva mala slatka četvrta razreda nastao je frankenstein! ovi malci iz područne škole se povampirili u samo tri mjeseca, u razredu dreka i urlikanje, na sve što kažem odgovaraju, svaka druga im je "neću"... sad će i oni dobiti isto što i ovi u velikoj školi, pa ćemo vidjeti...
    nego, koje predmete predaješ, ako se smije znati?

    avatar

    08.09.2008. (00:20)    -   -   -   -  

  • fleurdelis

    Uvijek tako bude u manjim školama...(barem je kod nas tako)...kad dođem u područnu odmorim se i psihički i fizički! Ali ova školska godina...ne znam...ovakav početak godine kako je krenulo nama...ne želim nikome! Kuka čovjek nad svim i svačim, ali kad se tako što dogodi...pa ne znam, još nemam teksta, a treba djecu tu dizati i "tjerati" dalje...Naša tri dječaka nastradala su u nesreći...nemam uopće snage napisati nešto pametno...krenula sam, ali ne ide..ne zna čovjek što bi uopće na sve to rekao..samo da nam se ta druga dva dječaka izvuku kad ovaj jedan nije uspio! Jedan od ta dva dečkića, što se bore za život, baš ide kod mene u razred! Strašno...bolno i nevjerojatno! Djeca očekuju od tebe neku riječ utjehe...a kad i sama ne znam i ne mogu...gutam knedle i trkeljam nešto u što ni sama nisam sigurna! Ma bit će to s vremenom dobro!
    Drago mi je da si našao barem jednu svijetlu točku u ovom mračnom tunelu bezobzirne djece...ma ima njih, ima...

    avatar

    08.09.2008. (21:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...