Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • nažigač

    Jedan smiješan vic iz naše tužne svakodnevice:

    Svađaju se dvoje djece u vrtiću:
    - Ja sam se prvi sjetio!
    - Ne, ja sam se prvi sjetio!
    - Ja sam se prvi sjetio!
    - Nisi, ja sam!
    - E nisi ti nego ja!
    - Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

    avatar

    07.09.2008. (09:41)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    @nažigač- nije stvar samo u tome tko se prvi sjetio, već u tome kad se ve
    netko sjetio, zašto se nije ništa napravilo, već izgubilo četiri godine! riječ je o primjerukoji pokazuje kako oni funkcioniraju. Ako je to tebi nebitno i ako ti se čini da je sve isto, meni nije!

    avatar

    07.09.2008. (10:38)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    e sad da ja koji organski ne podnosim političare velim da mi je neko
    simpatičan, malo bi kontradiktorno bilo,
    pa zato, samo, : Političari nisu tu da bi bili simpatični,
    nego da naprave nekaj, zato
    "SVI MARŠ NA POSAO"

    avatar

    07.09.2008. (12:16)    -   -   -   -  

  • NEMAM POJMA O NIČEM AL SE PETLJAM

    NIJE BITKO KO SE PRVI SJETIO ILI TKO ĆE OD VAS POJENTIRAT
    - NAPRAVITE JE POŠTENO I NA DOBROBIT HRVATSKE.

    avatar

    07.09.2008. (14:19)    -   -   -   -  

  • rosa u podne

    gos.davorko vi pišite što god hočete ali da nije bilo šukera ta cesta se vjerojatnio ni do dan danas ne bi počela gradila .dok drugi rade kako tako vaši stranači kolegi (i koalicijski )se igraju igračkama u parku velike gorice iz čega se vidi da nisu do dan danas odrasli . vi ste se dali također namagarčiti da se tako glupirate sa njima i vozite u gumenjako po polju (što li vam je to trebalo ).koliko ste zaslijepljeni sa vlastitim probitkom u stanju ste opstruirati izgradnju jednog od najvitalnijeg objekta za razvoj ovog kraja pa i šire radi svojih i stranačkih interesa (vi političari ne mislim samo na vas osobno ).
    ova cesta je neophodna svima nama koji živimo na ovim prostorima te zahtijeva angažman svih političara (kojih god boja i stranaka )a koji mogu pomoći da se cestra što brže i kvalitetnije izgradi .
    auto cesta je potreba i nju treba predpostaviti (kao i drugi važni objekti) iznad stranačkih prepucavanja jer će mo se koristiti njome mi a ne nekakvi marsijanci .
    shvatite da ste svi vi političari tu radi nas . kad to svi vi političari shvatite svima će biti bolje a ne samo vama .

    avatar

    07.09.2008. (16:55)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Nemam pojma zašto se ne radi od Siska... ali vam mogu posvjedočiti da se autocesta marljivo radi od početka proljeća ove godine. Radi se dan i noć. Koliko sam u mogućnosti procijeniti... teren je pripremljen skoro do faze asfaltiranja od Vel. Gorice pa skoro do Ogulinca, a radi se i od Kolareve u Gorici, preko Gradića, do Velike Mlake.
    Koliko sam čula od stanovništva... zemlje su pošteno plaćene, šume srušene.
    Moram istaknuti detalj koji me razveselio. Ljudima su pošteno platili šume, a tada su im još dali mogućnost da je sami posijeku i tako si osiguraju ogrijev.
    Izvođači radova baš ne poštuju propise u cijelosti.... pa stanovništvo u blizini gradilišta trpi zbog uništenih prometnica, nesnosne buke danju i noću... od šlepera i bagera. No sve će se to izdržati... samo da se ta autocesta izgradi.
    Bilo bi brže da se krene i iz Siska... ali ne gubite nadu... jer ovo što se gradi nekamo mora stići.... :)

    avatar

    07.09.2008. (20:00)    -   -   -   -  

  • nažigač

    @Davorko: Pa dobro, možda je i tako, ali objasni ti meni onda ovo:

    Zašto, ALI ZAŠTO POBOGU, svi koji su u oporbi pametni su i ZNAJU što treba činiti, a kad dođu na vlast sve to jednostavno to zaborave. Zar je tako teško ispuniti data obečanja? I vi i oni imali ste svoj zvjezdani trenutak i osim rasprodaje svega što se dalo rasprodati niste svi skupa napravili NIŠTA. Naravno, osim infrastrukture koju debelo plaćamo, jer trebalo je napraviti ceste da se jadni stranci ne bi truckali makadamom kad dolaze svojim očima pogledati što su kupili i uživati u tome. Živiš u Sisku i najbolje znaš kako je u malim sredinama. Nedavno sam prošao kroz Udbinu pa Zagvozd i one krajeve; Sisak je za njih Miami, stari moj.

    I napokon, još nam samo nedostaje koaliranje HDZ-a i SDP-a, što nam onaj Neron Sanader kao mogućnost najavljuje. E pa onda napokon možemo ukinuti ono beskorisno glasanje i proglasiti Rvatsku komunističkom, jednopartijskom zemljom. Ionako su sve te stranke osnovali baš komunisti. Glup sam i ne razumije politiku, ali ti sada reci da nije tako...

    avatar

    09.09.2008. (12:00)    -   -   -   -  

  • kebab

    uteko

    avatar

    10.09.2008. (22:31)    -   -   -   -  

  • Beznadna

    Davorko, iako ste izbrisali moj komentar, nadam se da ste shvatili da je bio dobronamjeran. Iako su u našim životnim miljeima ulizice i lažljivci omiljena vrsta koji ne biraju put do vrha, ima nas koji još uvijek vjerujemo u iskrenost i poštenje. A i takvi vjerujemo u Vas, nadam se samo da nas vidite u šumi onih drugih... Šifra "nove pipe" :)

    avatar

    13.09.2008. (01:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...