Komentari

nikadkaobane.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ANCHI, i to je život !

    javljam ti se da te pozdravim...
    ovo drugo što tražiš- nemam.

    avatar

    04.09.2008. (23:03)    -   -   -   -  

  • subselium

    Molba blogerima koji komentiraju postove na blogu "Anchi - i to je život.blog.hr"!
    Krenula ja u blogiranje - iz znanstvenih razloga - abecednim redom i došla do bloga "Anchi" i nakon prvog javljanja udri po meni vrijeđanjem i zabrana javljanja na njenom blogu. Zanimljiva reakcija koja je izazov za istraživanje psihološkog profila jednog blogera.
    Reakcija je slijedila nakon ovog komentara:
    "Srdačan pozdrav od ne baš iskusne blogerice.
    Nisam sigurna, slažem li se s Vama, moram još pročitati neke Vaše postove, ali sigurno moram se potruditi poloviti sve konce. Vjerujem da Vam nije cilj blogiranja i iznašanja vlastitih stavova samo zato da bi Vam se uglađivalo. Nemam namjeru polemizirati iako volim čitati polemike.
    Moj komentar na Vaš post. Molim da mi navedete izvore za tvrdje da su 55% ljudi totalno glupi ili barem jednom u životu takvi ispadnu i gdje je to Frojd izjavio da nema čovjeka bez barem jednog kompleksa? Izvori za ove podatke su mi važni jer studiram sociologiju i psihologiju i rado bi ih navela u jednom svom radu ali ne mogu dok ne potvrdim izvornikom konstatacije!
    Unaprijed hvala. Subselija (subselium 06.09.2008. 10:09)"

    O kakvoj se osobi radi? Koliko je zabrana stavila na svom blogu? Možete mi nešto reći o njoj? Ovo je samo upit budući da kao student psihologije pišem seminar o blogiranju... Unaprijed hvala! Svi poslani tekstovi o Anchi bit će korišteni u izradi psihološkog profila redovnog blogera kao što je Anchi i ni u koje druge svrhe!

    avatar

    07.09.2008. (12:21)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Eto došli smo i do trenutka oproštaja. Hvala ti na dosadašnjem vjernom čitanju i komentiranju mojih misli. No odlazak iz blogosfere ne znači odlazak i iz stvarnog života. Lokaciju postaje znate, kao i kontakt podatke zapovjednika korporativne galaktičke flote. Zaključni post sjeda u 00:12h... i ovo je moje posljednje javljanje. Nakon ponoći prelazimo na radio-komunikacijsku tišinu. Hvala ti još jednom na svemu... a ponajviše na razmišljanju svojom glavom.

    avatar

    17.09.2008. (19:44)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Pa dobro daj se malo maknio od tog vina i sjeti se da i mi postojimo.

    avatar

    24.09.2008. (13:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...