Komentari

staklenadama.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • nadripjesnik

  Kad si već spomenuo Stijene, nisam ih inače slušao, ali sjećam se kad su 96. godine u Splitu otpjevali "Majka maru priko vode zvala...". to mi se tako svidjelo, ali nigdje nisam našao tu verziju. ma nema šanse. To je bio rođendan ili Stipice ili Nikice Kalogjere, nisam siguran kojeg. ali imam snimljeno na video kazeti...

  avatar

  26.08.2008. (12:40)    -   -   -   -  

 • nadripjesnik

  al pjesma mi je super. izvorno ljupka dimitrovska. na toj čabi su to pjevale stijene............mo je dragi majko puno plovija!!!!!!

  avatar

  26.08.2008. (23:56)    -   -   -   -  

 • nadripjesnik

  ma imam na video kazeti snimljeno pa znam, 96 godina, u stijenama pjevala neka plavuša, zgodna, svijetle puti, gitarist neki dugokosi s repom i mislim klavijatura neki manji lik.
  Nastupali su i ivo amulić i neka barbara - maškare, tereza - dobri moj nono, nima splita, i ljupka nekoliko pjesama, rođendan, mislim stipice kalogjere, prije nego nikice. ali tu verziju od stijena sam tražio svuda u mp3, ali nema šanse. imam od ljupke u mp3

  avatar

  27.08.2008. (17:04)    -   -   -   -  

 • umorni klavijaturist

  Ta plavuša je vjerojatno Izabela, sestra od Danijele, a prije nje je bila Ines Žižić, jedna ludilo pjevačica sa tamnom, gustom, ricastom dugom kosom koja je ubrzo napustila Stijene i otišla u hram Hare Krishna, potom je osnovala svoj vlastiti band sa world music stilom, a zovu se grupa Mantra Fusion Band. Ines ima osebujan glas i velike mogućnosti. Vidio sam da ima dosta spotova na Youtube, ali ih nisam pogledao.
  Uh, puno sam se raspisao o toj pjevačici, a nemam pojma zašto. Valjda zato što mi malo baca na Janis Joplin.

  avatar

  28.08.2008. (01:11)    -   -   -   -  

 • nadripjesnik

  Hvala na komentaru, ne smeta! Ne smeta što si se raspisao, to volim kad ljudi rade. Zapravo, činilo mi se da ovakve teme ne voliš što i nije toliko bitno. Volim i da mi sole pamet jer je svaka primljena kritika korisna. Ja sam osoba koja puno razmišlja, i tu stvarno pretjerujem. Nisam neki emotivac, ali ništa tako dobro ne radim kao što razmišljam. To i pisanje, sad sam počeo pisati i takve refleksije sve više, a ima i nekih korisnih stvari... Jedna starija kolegica (36, studentica sada) mi je jednom govorila o "dnevniku snova". Služi za preispitivanje psihe. Što god sanjaš, to i zapišeš, opišeš... Ali ako se probudiš u pola noći, najbolje odmah zapisati jer ćeš zaboraviti. Kaže, nikakav Freud ni Aronson Ti neće trebati. Zanimam se za dosta toga, nedavno sam uvježbao grafologiju, analiziram rukopise i tako... Sad sam uvidio da moje pisanje je dosta slično govoru. (...) - tako i govorim, zastanem u rečenici, to su me neki pitali zašto. Uskoro ću staviti neku pjesmu, komercijala ili nešto takvo.

  Jeste li nastupili na Herc. rad. fest.? Kako je bilo? Ako sam dobro shvatio, to je bilo neki dan.

  avatar

  02.09.2008. (13:26)    -   -   -   -  

 • nadripjesnik

  e, da! fora ti je nadimak umorni klavijaturist. vuči kao da si lik iz bajke.

  avatar

  02.09.2008. (23:21)    -   -   -   -  

 • umorni klavijaturist

  Nastupili smo na 2. Hercegovačkom radijskom festivalu i bilo je odlično, mada sam bio umoran pošto sam noć prije svirao do 5-6 sati, pa sam malo odspavao i odmah vožnja do Širokog b. tako da ovaj nadimak "umorni" odgovara sadašnjem stanju.
  Nera će sigurno opisati festival na blogu i na svojoj stranici i to potkrijepiti foto. tako da nema smisla da se i ja rastipkavam o tome ( čuj "rastipkavam").

  avatar

  03.09.2008. (02:21)    -   -   -   -  

 • umorni klavijaturist

  Kad sam u Splitu i ja se kupam na Trsteniku (na plaži od hotela Split, ispod kampa) jer stanujem 6 min. pješke od plaže. Tu je robna kuća Prima 3.
  ...Zadnjih par dana imam velikih problema sa spajanjem na net, non-stop me izbacuje i ide mi na živce. Ja sam još na modemu jer u principu net mi obično treba za poštu i po koju informaciju. A, ovo sam u zadnje vrijeme malo više zbog bloga i sl., ako nastavim ovako morati ću ići na brzu vezu. A, još sam uz to počeo učestalo surađivati sa kolegama glazbenicima preko mreže, ... ma ne gine mi brza veza, a mrzim pretplate, paušale i slično.

  avatar

  04.09.2008. (00:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...